İlk gün! Kızlar fikirleriniz lazıım. :)

Kadin dedigin her zaman pratik zekaya sahip olacak

Sizin olay gulmelik degil alkislik oldu ben size ilk kizartma macerami anlatayim da gülün bari

Kizartma deyince tabi bütün her sey yagda kizariyor hissi var doğru da netice de. Bi gün annem yok canım kizartma istedi cikardim patlıcan, patates,biber,domates vs hepsini soydum dilimledim kizartiyorum tek tek. Neyse en son domates kaldi. Ne bileyim ben onun kizarmadigini ayri tavada sos oldugunu onu da attim yagin içine fosss diye bi ses gelince dedim ki heralde bunu yanlış yaptım. Bi baktim domatesler kucucuk kaldi kup kuru bisi oldu Allah Allah bu boyle olmayacakti ama acaba nasil yapmam lazim diye dusunurken annem geldi epey güldük
Tabi o zaman 11-12 yasindayim internette yemek tarifini birak telefonum bile dogru duzgun degildi

Insan her seyi ogreniyor yeter ki heves etsin degil mi

Domates olayı oldukça iyiymiş.
Daha 11-12 yaşınızda bunu yapmışsanız, neden korkuyorsunuz ki yemek mevzularından?
Aksine bence fazla mütavazisiniz ya da gerçekten yapabileceklerinizi bilmiyorsunuz.
Ben daha actifry olmadan kızartma yapabildiğimi bilmem.
Hep yapıştırırım tavaya çünkü, saçma sapan parça pinçik bir şey olur o.
Dediğiniz gibi insan yeter ki istesin, heves etsin.
Umarım her gününüz bir şölen gibi olur eşinizle, mutlulukla yersiniz her yemeğinizi.

Tek sorun et konusu sanırım onu da asarim insallah

Aminn insallah hepimizin yuvasindan mutluluk ve huzur eksik olmasin
Guzel dileklerin icin tesekkur ederim

Bence eşinize güzel bir kahvaltı hazırlayın geç kalkarsınız zaten..Akşam da yemek söyleyin eve zaten düğün yorgunluğu olacak canınız yataktan kalkmak istemiycek insan çok yoruluyor düğünde..

şehriye corba makarna tavuk sote bide salata yap tamamdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…