İlk gün! Kızlar fikirleriniz lazıım. :)

Et, pilav en mantıklısı. Yanına sarımsaklı domates sosu, yoğurtlu patlıcan, hünkar beğendi, patates püresi, kızarma sebze, tarator, haydari vs. Hangilerini seviyorsanız bir kaçından yapıp menüyü zengin gösterirsiniz meze yapmak ve et pişirmek kolaydır zaten. Bol bol pilava çalışın bence şimdiden, iyi pilavı tutturmak zor birşey.

Et ben sevmem hemde hiç :/ ay pilav sorma valla nasl tutcak onun kivami hiç deneyesimde gelmiyor ki

Yemekle ben olsam ben de uğraşmazdım Evlenmişim, ilk günümdeyim ve mutfakta mesai yapacağım, tıhhhh
Hem ilk gün yemeği nedir ya hu, bu da yeni adet mi
İşte hep bundan bekar kalıyorum demek ki
Sonra yemek yapıcak çok vakti olucak illa söletiyosunuz sevişin yahu ne yemeyi hani gençlik ateşi

Ben ilk gunler yemek yapmiyodum disari cikiyoduk aksam yemeye ve eve soyluyoduk yemekleri .. sonra ufaktan baslaniyor zaten :) ilk gundende ne pisirsem isi garip ama heveslenmissin belli sebzeli tavuklu pilav ve havuclu mercimekle baslamistim

Ay ne hevesi annem zorluyor birşeyler dene diye o kadar hevesim yok ki denemek istemiyorum ama kizlar madem siz yapmadnz bende ilk gun yemek yapmicam

Benim ki doyar da erkekleri aşk doyurmuyor
Sen bana bakma bacım Ben Kore dizileri izleyip, romantik kitaplar okuya okuya gerçek dünyadan epey koptum
Tabi şimdi bir hayaller var bir de gerçekler var. Gözlerimi dünyaya evli olarak açtığım ilk gün, tepside krepler, ballı muz ve meyve suyundan oluşmuş bir tepsi ile Thor'un Türkiye şubesi karşımda bana gülümsüyor falan bunlar hayal tabisi
Gerçekler de Y..... kalk kahvaltı hazırla karnım aç olurdu herhalde
Sen yap yemeğini madem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…