- 14 Şubat 2012
- 6.205
- 8.823
- 448
Aperatif şeyler biliyorum yani tariflerden baka baka yaparim
Bana göre hava hoşta eşime gore o yemegi benim yapmam lazimİlk günler ne yemeyi yadışardan söyleyin
Yaanii onemli olan yapmak caniim hem hersey ogrenilirNe yapalm alan böyle alıyor artk
Biber dolmasi ama yaprak sarmasi degil :) bencede basit bisey yap beklentisi az olsunMaşallah dolmamıdolmayla başlarsam onun sonu gelmez
En mantklısı bunlar sanrmEe daha ne olsun. .
Dolaba bol bol tavuk köfte Koy. .
Çıkartamadım hemen ya fırınla ya kızart. .
Yanına kola salata..
Et ben sevmem hemde hiç :/ ay pilav sorma valla nasl tutcak onun kivamiEt, pilav en mantıklısı. Yanına sarımsaklı domates sosu, yoğurtlu patlıcan, hünkar beğendi, patates püresi, kızarma sebze, tarator, haydari vs. Hangilerini seviyorsanız bir kaçından yapıp menüyü zengin gösterirsiniz meze yapmak ve et pişirmek kolaydır zaten. Bol bol pilava çalışın bence şimdiden, iyi pilavı tutturmak zor birşey.
Dolmayi yapabilsem öpüp başıma koyarmBiber dolmasi ama yaprak sarmasi degil :) bencede basit bisey yap beklentisi az olsun
Kolay ve lezzetliEn mantklısı bunlar sanrm
Bende ilk defa yapmistimDolmayi yapabilsem öpüp başıma koyarm
Ben pilavi 1e 1 bucuk yapiyorum iyi oluyor :))Et ben sevmem hemde hiç :/ ay pilav sorma valla nasl tutcak onun kivamihiç deneyesimde gelmiyor ki
Yemekle ben olsam ben de uğraşmazdımİlk günler ne yemeyi yadışardan söyleyin
Sonra yemek yapıcak çok vakti olucakYemekle ben olsam ben de uğraşmazdımEvlenmişim, ilk günümdeyim ve mutfakta mesai yapacağım, tıhhhh
Hem ilk gün yemeği nedir ya hu, bu da yeni adet mi
İşte hep bundan bekar kalıyorum demek ki
Gençlik ateşi korkusunu yensin hele bi ondan snra ona da sıra gelirSonra yemek yapıcak çok vakti olucakilla söletiyosunuz sevişin yahu ne yemeyi hani gençlik ateşi
Heyecanlı neyim olur insan yani, pilav üstü kuru düşünecek hal mi kalır insandaSonra yemek yapıcak çok vakti olucakilla söletiyosunuz sevişin yahu ne yemeyi hani gençlik ateşi
Benim ki doyar da erkekleri aşk doyurmuyorHeyecanlı neyim olur insan yani, pilav üstü kuru düşünecek hal mi kalır insandaBir şiir vardı 5 kere adını söylerim karnım doyar diye o hesap
Sen bana bakma bacımBenim ki doyar da erkekleri aşk doyurmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?