İlk gün! Kızlar fikirleriniz lazıım. :)

Annem cevirme tavuk getirmişti onun derisini kaldırdım pilav ve coban salatayla servis ettim tam da istediğim gbi bnm yaptığımı sanmıştı guzelce yemiştik.. Ama farklı birsey yapmak istiyorsun sanirım kolayda olsun istıyorsun hedefi çok yuksrltıp onun beklentilerinide yuksrltme fetucini fln yap şimdiden makarnaya alışsın

Makarna yaparsam artk bi kac ay benle dalga gecer herhalde

maşallah hayal etmek zor gelmiyor ama dikkat etmen lazım yemek yapmak değil o artıkları temizlek bana işkence gibi geliyor ondan sanırım hem yapar hem temizlerim

maşallah hayal etmek zor gelmiyor ama dikkat etmen lazım yemek yapmak değil o artıkları temizlek bana işkence gibi geliyor ondan sanırım hem yapar hem temizlerim
Halımıda açık renk aldım sanırım cok dikkat etmem lazim yoksa bir ay da kafayi yerim

Ne yaparsanız yapın hiçbirşeyi en üstten başlamayın. Ne kadar az şey bilirseniz o kadar beklenti az olur. İlk gün dışarıdan isteyin. :)

Ne yaparsanız yapın hiçbirşeyi en üstten başlamayın. Ne kadar az şey bilirseniz o kadar beklenti az olur. İlk gün dışarıdan isteyin. :)
Şuan hiç birsey bilmedigimi biliyor ama dalga gecti diye en guzelini yaparim ben dedim :{ başa gelen çekiliiir

Annem yapip dolaba koymustu ...cikarip isitmistim..biliyodu bnmki zaten yemek ypmayi bilmedgmi..ilk zamanlar adam zorla yutuyodu lokmalari ...smdi dusunuyrmda gene iyi yemis garibim cidden kotuydum..firinda tavuk yap cnm. en pratigi..yaninada coban salata oh missss

Kızlar valla simdiki erkekler çok zor iki çeşit yemekle yetinmiyolar en iyisi bende anneme yaptrp bozdolbna koydrym sarma flan

Makarna sosu yapmayı öğren bence , çeşit çeşit.

Makarna yapmak kolay, sos iyiyse çok lezzetli oluyor. Üstüne de serpilcek parmesan al ohhh misssss. :) Makarnayla dalga geçen hainler olmuş :)

Öğrenirsin zamanla..
Birkaç gün davetler falan..
Aperatif yemekleri öğren yeter..

Makarna sosu yapmayı biliyorum yurtta kalırken onu ögrenmiştim

El lezzetim iyi aslında sadece çok sakarım mutfaga girdim mi duvarlar yerler flan gidiyor yani en basit bi çay demlerken bile beceriksiz degilim ama bunlar var malesef :) firinda patatesli tavukk iyiymiş bence de olablr :)))
Ay benim de oyle. Yaparim yapmasina da.. Gecen gun kuzenim yemek yerken doktugum yemek damlalarini gordu bu ne dedi. Kocasi dedi valla sen hemsire olmazsan baska bi is de yapamazsin ben sana soyliyim. Kuzenim dedi bence de eline hicbi is yakismiyo cunku. Halbuki yapiyorum yani. Ama bilmiyorum bence de uzaktan bakinca yakismiyo. Yoksa daha onemli islerin adami miyim

Annemler dugun gunu pilav ve tavuk koymustu.Onu isitip yemistik.Ama balayindan sonra evimizde ilk yaptigim yemek dolma ve corba olmustu

Ne yapalm alan böyle alıyor artk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…