Yaparsın işte bak ne güzel sende çok iddalı olma başlarda sonra nasılsa gözü kapalı yapacaksın emin ol:)))
Makarna yaparsam artk bi kac ay benle dalga gecer herhaldeAnnem cevirme tavuk getirmişti onun derisini kaldırdım pilav ve coban salatayla servis ettim tam da istediğim gbi bnm yaptığımı sanmıştı guzelce yemiştik.. Ama farklı birsey yapmak istiyorsun sanirım kolayda olsun istıyorsun hedefi çok yuksrltıp onun beklentilerinide yuksrltme fetucini fln yap şimdiden makarnaya alışsın
maşallahKeşke öyle olsa evde de ne kadar dikkat etsem ben temizlicek olsamda olmuyor bi kere annem butun yemekleri yapana kdar ben bi pasta yaptim annemin yaptgi yer tertemiz benim yaptgm yerlede duvarlr puding yere krema dökülmş halıya flan
Halımıda açık renk aldımmaşallahhayal etmek zor gelmiyor ama dikkat etmen lazım yemek yapmak değil o artıkları temizlek bana işkence gibi geliyor ondan sanırım hem yapar hem temizlerim
Şuan hiç birsey bilmedigimi biliyor ama dalga gecti diye en guzelini yaparim ben dedim :{ başa gelen çekiliiirNe yaparsanız yapın hiçbirşeyi en üstten başlamayın. Ne kadar az şey bilirseniz o kadar beklenti az olur. İlk gün dışarıdan isteyin. :)
bak bunu iyi yapmışsınHalımıda açık renk aldımsanırım cok dikkat etmem lazim yoksa bir ay da kafayi yerim
Aperatif şeyler biliyorum yani tariflerden baka baka yaparimÖğrenirsin zamanla..
Birkaç gün davetler falan..
Aperatif yemekleri öğren yeter..
Ay benim de oyle. Yaparim yapmasina da.. Gecen gun kuzenim yemek yerken doktugum yemek damlalarini gordu bu ne dedi. Kocasi dedi valla sen hemsire olmazsan baska bi is de yapamazsin ben sana soyliyim. Kuzenim dedi bence de eline hicbi is yakismiyo cunku. Halbuki yapiyorum yani. Ama bilmiyorum bence de uzaktan bakinca yakismiyo. Yoksa daha onemli islerin adami miyimEl lezzetim iyi aslında sadece çok sakarım mutfaga girdim mi duvarlar yerler flan gidiyor yanien basit bi çay demlerken bile beceriksiz degilim ama bunlar var malesef :) firinda patatesli tavukk iyiymiş bence de olablr :)))
Ay benim de oyle. Yaparim yapmasina da.. Gecen gun kuzenim yemek yerken doktugum yemek damlalarini gordu bu ne dedi. Kocasi dedi valla sen hemsire olmazsan baska bi is de yapamazsin ben sana soyliyim. Kuzenim dedi bence de eline hicbi is yakismiyo cunku. Halbuki yapiyorum yani. Ama bilmiyorum bence de uzaktan bakinca yakismiyo. Yoksa daha onemli islerin adami miyim
Maşallah dolmamıAnnemler dugun gunu pilav ve tavuk koymustu.Onu isitip yemistik.Ama balayindan sonra evimizde ilk yaptigim yemek dolma ve corba olmustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?