ben balayından döndüğümüz ilk gün patates oturtma yapmıştım zor bi yemek seçtim kendime :)) o zmanlar neyime güveniyosam yani gene yemek yapardım elimden her iş gelirdi ama patates oturtma diil:) tabii hiç güzel olmadı:)
bence hiç riske girme yeşil fasulye pilav cacık yap
yada köfte patates soğuk yoğurt çorbası yap
mercimek risksiz bi çorba
mantar sotede olabilir aslında tam zmanı şimdi
tavuk sotede risksizdir aslında genelde hep tutar.....
ayrıca benim kadar sakar olan varmıdır bilmiyorum hem dikkat dağnıklığı var bende iş yaparken of of of diyim sana:) yakarım dökerim kırarım:)
buna rağmen her şeyi yapmasını öğrendim eminim benim kadar sakar diilsindir örneğin 3 gün önce menemen yapcam
biberleri doğruyorum tam içlerini ayıklıcam iki biberin içi yere döküldü domatesi rendelerken elimden kaydı beyaz mutfak halısının ortasına düştü yumurtayı yıkarken elimden kaydı lavaboda kırıldı aslında hepsi her zman başıma gelmez ama o gün deli olcaktım ve buna rağmen menemeni yapmayı başardım ha normal bi kişi yarım saatte yapar ben yarım saat yapıyorum yarım saat ekstra temizlikle uğraşıyorum oğlumda şimdi aynı bana benziyo oda sakar ikiyle çarpıldık evlen bide çocuğun olsun sakarlığın zorluğunu asıl o zman anlıcaksın şimdi hohohoho hiçbişey:)tadını çıkar:)
Şuan hiç birsey bilmedigimi biliyor ama dalga gecti diye en guzelini yaparim ben dedim :{ başa gelen çekiliiir
Teşekkurler :* makarna yaparsam dalga gecer eşim benimleçok sekerisn :)
makarna yap :)))))))))))
Teşekkür ederim :)İllaki yapılır. Artık net ortamında herşeyi videolu anlatımlarla bulup yapmak kolay.
Hadi bakalım kolay gelsin o zaman. :)
Kız resmen bi gün arayla evleniyoruz ben 12 tuh beklesem mi seni bi gün
:))Teşekkurler :* makarna yaparsam dalga gecer eşim benimle
Balayından 2 kilo alıp dönmüştüm maalesefKzlar kilo aldnz mi bu arada evlendikten sonraaa :)
Ben utandıgımdan dolayı kilo verdim yemiyordumBalayından 2 kilo alıp dönmüştüm maalesef
makarnaaa=)Mrb kızlar bir buçuk ay sonra evleniyorum ama yemek yapmayı bilmiyorum yani elimden herşey geliyor aslında ama deneyesim bile gelmiyor. Aperatif şeyleri çok güzel yapiyorum ama yemek hiç denemedim denemekte istemiyorum :) her neyse sizce evlendigim ilk gün ne yemek yapmalıyım? Çok zor olmayan çokta basit olmayan birşey olması lazım. Daha şimdiden ne yemek yapacağımı düşünüyorum. Maksat fikirlerinizi almak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?