İlk gün! Kızlar fikirleriniz lazıım. :)

Kzlar siz yapmadysanz bende yapmcm banane bananee yav banane hiç degilse ilk gün yapmym yaaaa :'(

Allahım aynı bennn

Şuan hiç birsey bilmedigimi biliyor ama dalga gecti diye en guzelini yaparim ben dedim :{ başa gelen çekiliiir

İllaki yapılır. Artık net ortamında herşeyi videolu anlatımlarla bulup yapmak kolay.
Hadi bakalım kolay gelsin o zaman. :)

Kız resmen bi gün arayla evleniyoruz ben 12 tuh beklesem mi seni bi gün

ay çok yakınmış.birde bizde adettir kız tarafının ailesinden bikaç kişi düğünün hemen sonrası gelinle damadın evine yemek getirir.tavuk pişirirler ekmekle birlikte götürürler aslında ilk gün yırttım hadi ertesi gün onu yedik de sonraki gün balayına çıkıyoruz.uçak biletimizde 4te.evde yemek yiyip çıkabiliriz ama hiç niyetim yok. balayından sonra zor günler beni bekliyo

Teşekkurler :* makarna yaparsam dalga gecer eşim benimle
:))
valla her gun pisir tasir insanda beyin kalmmiyor
illa bigun yenecek o makarna
o zaman lazanya yap :)
hazir manti hasla yada hazir sarma pisir
sebzeli bulgur pilvi
pilav yapmasini bilmiyorsan pirinç pilavina hiç bulasma :)
posetde tavuk en risksizi gibi sankim :) posete koy at firina ama yakma arada git bak :)))
tuzunuda iyi ayarla az olsa olur ama çok olmasin

Bn balayna hemen ckmcam o yuzden yemege mecbur giriscem ay kzlar ogrenecgm çok sey varrr

İlk günden yemek mi yapılırmış şaşırdım bayağı bende hiç yemek yapmadan evlendim eşim sağolsun hiç sorun yapmadı bunu ki o hertürlü yemeği yapar ben de yanında durur öğrenmeye çalışırdım ama biz yemekle falan hiç uğraşmadık genelde dışardan söylerdik hatta düğün ertesi ilk kahvaltımız bile dışardan gelmişti

İnegöl köfte yanına patates. Kızart Artı salçalı bulgur pilavı yap Hem basit hem guzel bence

Ilk günümü hatırladım ben de yemek yapmayı hiç bilmiyodum,eşim koca bi tencere kuru fasulye yapmisti 2 3 gün yemistik :) :) :) bi de acı olmuştu ama başka da seçeneğimiz yoktu yedik :) hatırladım duygulandım yaaa.

Benim eşimde bilmiyor beraber açlıktan ölüp gdiciez işin şakasi tabi ama artk ilk gyn yemek yapmaktan vazgectm

taktigin seye bak....ilk gününün tadini cikar... hatta yapma bisey cikin disarda yemege.
olmadi gir kocanla beraber mutfaga.

makarnaaa=)

Aynen canim bnde cok korkuyordum.yemek we ikramvyapmayi hic blmiodum.zaten hep calistim waktim de olmadi hic.ama saolsun anacim we internet.smdi hemen hemen herseyi yaparim.firinda koftelivpatates yap yaninada pilawvyap ilk gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…