• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk günden elimi tuttu

yanlış anlaşılmasında bugün elini tutmak istiyor bakalım yarın ne isticek..bu ne hız ne acele?yıldırım aşkımı,ilk görüşte ne bu? yani bilmiyorum ama bana bunlar tuhaf geliyor..daha ilk görüşmede insan heyecanlı oluyor pırpır..o durumda insan içten sarılamıor bile..çekinior..ki zaten kucağına atlanmaz nese..:)
ya ben ilk görüşte yok aşık olmuş bilmemne olmuş..yok deli gibi aşıkmış bunlara inanmıyorum..o aşk değil başka bişey..istediğin kadar telde bilmem nerde konuş samimi ol ama ilk direkt aşık olma yok diye düşünüyorum..etkilenir,hayecanlanırsın vb. ama aşk değil o işte..
bilmiyorum ama o istiyor diye sende her istediğine izin vermek zorunda değilsin..elimi tuttu diyorsun yapışmadı ya bunlar birazda karşılıklı yani..sende çekseydin sanada tuhaf geldi yada böle bi şüphe madem oluştu yaptırmasaydın...her şeyi zamanında yaşa..hiç bişi için acele etmesin o da..izin verme dediğim gibi madem sanada soracak kadar tuhaf geldi ne diyelim..

Merhaba arkadaşlar geçen hafta biriyle tanıştım facebook aracılığıyla..Samimi ,ilgili ve içten bulduğum için görüşmeyi kabul ettim..Bana hep hayran hayran baktı gözlerimin içine içine ..Çok tatlı gülümsediğimi söyledi o kadar sıcak kanlı ki inanmamak elde değil..Ama elimi tuttu sürekli yakınlaşma çabalarına girdi neyse o günü çok takmadım..Dün tekrar görüştük sanki hep sevgiliymişiz gibi davranıyor..Sahipleniyor gibi,sürekli benle alakalı,etrfına baktığını görmedim hiç...Yanağımdan öpmek istedi ben kendimi geri çektim sinirlenmeye başladım oda inada binince tuttu çekip dudağımdan öptü...Daha tam anlamıyla tanımıyorum ki...Çok kızdım sinirlendim amacını merak ediyorum dedim...O an yüzü düştü sen böyle yaparsan ben çok üzülürüm dedi.Arabasıyla evime bıraktı.. Hemen aradı beni açmadım sonra bana önceden görüştüğü biriyle ilgili birşeyler anlatmıştı işte ona dokunmaya kıyamadığını söylemesini içerlediğimi bana kıyabildiğini gördüm dedim..O da bana gerçekten inatlaştığın için yaptın lütfen kırılma benim için değerlisin dedi sabah uyandırdı gene..Ne yapacağımı bilmiyorum bende çok hoşlandım o zaten hayranımmış gibi davranıyor..Sabah aradı beni gene uyandırdı..Günde en az 4 kere arıyor..Ama çözemiyorum nereye gider böyle..Nolur yardım edin ne yapayım ,elbet bu tarz durumu yaşayanınız vardır
ben temin doğru düzgün yazdığını okumamıştım oyüzdende yanlış anlaılmasın demiştim ama dediklerim şimdi daha bi geçerli yani..anlamadığım bi facebookta tanışıyosun ve ondan bazı şüphelerin var niyeti konusunda ee peki senin onn arabasında ne işin var?yani belki kızcan dediğime ama bi düşünsene çoğu kadınlarımızın kızlarımızın başına gelenler neden oluyor???bu güven bi facebookta görüşmeylemi oldu?bak dudağıma yapıştı diyosun ve sen kızar gibi oluncada üzülmüş gibi oldu diyosun..hangi erkek ilk görüşmede bu durumda sevinçli gibi dururki?tabiki üzülmüş gibi yapacak kaçırmamak için..tabi koşacak ilk zamanlarda peşinden,el üstünde tutçak..(köprüyü geçene kadar derler ama))...
bence yaptığını bi düşün ve onun niyeti belli zaten uzak dur bence..canım dediğim gibi kızcan belki ama iyiliğin için diyorum...yok zorla öpmeler,dokunmalar..sonra senin arabasına binip evine gitmen senin zararına onun için zevk bunlar..

arkadaşlar niye hepiniz sütten çıkma ak kaşık gibi yazmışssınız anlamadım hakikatende..arkadaşımız fikir almak için yazmış elbetten doğruyu söylemek gerekli elbetteki uyarmak gerekli ama bu şekildemi..lütfen mutsuzlugunuzu başkalarındna cıkarmak adına azarlayıp durmayın kimseyi..karşıdaki insanı tanımıyoruz bile..ayrıca herkesin kendi tercigidir bu kız buraya rahatsızlık duydugu için yazmış bunu demekki zatn basit birisi değil kafası karışmış o kadar ayrıca tepksiinide vermiş..belliki hoşlanıyorda anlayışlı olmak lazım
canım sen dikatli ol sadeece kendini biraz çek..ilk günden elini tuttu diye sana bişey yaapcak anlamınada gelmez illaki..sen tepkini koy onun niyeti baskaysa zaten baktı alamıyor istedıgını vazgecer..
belki denemek içinde yapmıs olabilir kimbilir.

arkadaşlar niye hepiniz sütten çıkma ak kaşık gibi yazmışssınız anlamadım hakikatende..arkadaşımız fikir almak için yazmış elbetten doğruyu söylemek gerekli elbetteki uyarmak gerekli ama bu şekildemi..lütfen mutsuzlugunuzu başkalarındna cıkarmak adına azarlayıp durmayın kimseyi..karşıdaki insanı tanımıyoruz bile..ayrıca herkesin kendi tercigidir bu kız buraya rahatsızlık duydugu için yazmış bunu demekki zatn basit birisi değil kafası karışmış o kadar ayrıca tepksiinide vermiş..belliki hoşlanıyorda anlayışlı olmak lazım
canım sen dikatli ol sadeece kendini biraz çek..ilk günden elini tuttu diye sana bişey yaapcak anlamınada gelmez illaki..sen tepkini koy onun niyeti baskaysa zaten baktı alamıyor istedıgını vazgecer..
belki denemek içinde yapmıs olabilir kimbilir.
SANIRIM doğru düzgün bir sen anladın beni dünden beri kendimi o kadar suçlu hissettimki yazılanlardan en uç noktada abes şeyler yaşamış gibi..Teşekkür ederim.

SANIRIM doğru düzgün bir sen anladın beni dünden beri kendimi o kadar suçlu hissettimki yazılanlardan en uç noktada abes şeyler yaşamış gibi..Teşekkür ederim.

canım benim sen hiç k canını sıkma olurmu herkesin başıan geelebilecek şeyler bunlar türlü türlü insan var senin hatan bunu buraya yazmak olmuş resmen ..ama madem yazdın takmayacaksın..ve herşeeyde sen karar vereceksin..
böyle şeyler yazdım diye rahat sanırlar şimdi benide ben 1.5 sene vajinismus yasadım arkadaşlar o yuzden merak etmeyin terbiyesis ahlaksız bir insan oldugum için böyle seyelr yazmıyorum yani..
bak sen tepkini koydun güzel güzel yazmıssın en sonundada zaten gelişmeyi artık boşver..
hayırlısı olsun de o kadar işte..
Allah kimseyi kötü insanlarla karşılaştırmasın

hepinize ayrıca teşekkürlerimi bildirerek şunu söylemek istiyorum..Niyetin ne diye sordum mesajla .Aradı hemen tek niyetim kız arkadaşım olman canım dedi bende bana saygı duymanı istiyorum güveni mi sarstın ister istemez dedim..sesi değişti peki dedi kapatırken de iyi günler diledi ..Ve sonra hiç sesi çıkmadı ..İşte bu kadarmış herşey ortada.. Tek isteğim mutlu ciddi sağlam bir ilişki ..Oda ilk baş çok ilgilenince bir an boşluğuma denk geldi belki doğru kişidir dedim..Haklısınız kızlar kimseye güven olmuyor hele ki böylesine..:20:

canım dünden beri okuyorum konunu.Bir şey yazmamıştım.ama gelişmeler olmuş ve kendini belli etmiş bak sonunda. sen de bu insan için üzülme. bir hatanın eşiğinden kısa zamanda dönmüş oldun.Allah seviyormuş seni.Bundan sonra daha temkinli olursun. bazı şeyler tecrübeyle öğreniliyor malesef. elbet birgün karşına düzgün biri çıkacak, sevecek ve sevileceksin. o kişiyi bir an önce unutmaya bak. ondan nefret ederek unutmanı hızlandırabilirsin. hakkında hayırlısı olsun...

:12:
canım benim sen hiç k canını sıkma olurmu herkesin başıan geelebilecek şeyler bunlar türlü türlü insan var senin hatan bunu buraya yazmak olmuş resmen ..ama madem yazdın takmayacaksın..ve herşeeyde sen karar vereceksin..
böyle şeyler yazdım diye rahat sanırlar şimdi benide ben 1.5 sene vajinismus yasadım arkadaşlar o yuzden merak etmeyin terbiyesis ahlaksız bir insan oldugum için böyle seyelr yazmıyorum yani..
bak sen tepkini koydun güzel güzel yazmıssın en sonundada zaten gelişmeyi artık boşver..
hayırlısı olsun de o kadar işte..
Allah kimseyi kötü insanlarla karşılaştırmasın
:31: canım yaa çok teşekkür ederim Allah senden razı olsun bir an ne yapacağımı bilemedim yazdım işte silemiyorumda öylece kaldı...Amin İnşallah hayırlıysa olsun değilse olmasın..

:12:
:31: canım yaa çok teşekkür ederim Allah senden razı olsun bir an ne yapacağımı bilemedim yazdım işte silemiyorumda öylece kaldı...Amin İnşallah hayırlıysa olsun değilse olmasın..

bişey değil canım benim hiç yalnız hisetme bana özeldende ulaşabilirsin hiç çekinme..
kims esütten çıkma ak kaşık değil dediğim gibi aldırma dua et sadece
düzelir herşey..öyle yorumlara cevap bile verme geç git kendini yormaktan başka bişeye yaramz..

arkadasım oncelıkle dıkkat et boyle tıplere..
cok sevdıgım bır arkadasımı tanıdıgımız bıldıgımız dıger bır arkadasımızla tanıstırdık ne bıleleım cocugun sapık oldugunu ..
daha ılk bulusmadan bakıremısın falan fılan gıbı laflar etmıs...
yanı ınsan bu devırde babasına bıle guvenmezken sen face ten tanıdıgın bır adamın arabasına falan bınmen hele hele bırde senı ınatla dudagından opmesı pekte hayırlı gelmıyor bana gore...

dıkkat et arkadasım devır cok kotu..
allah tum evlatlarımızı kotu nıyetlı ınsanlardan korusun..

Geçmiş bitmiş olsun.Kulağına da küpe olsun :80:

Sorunu hallettiğine göre,istersen konunu kapattır.
Çoğu zaman ilk mesaja göre yorum yazılıyor.Rahatsız olabilirsin.

bişey değil canım benim hiç yalnız hisetme bana özeldende ulaşabilirsin hiç çekinme..
kims esütten çıkma ak kaşık değil dediğim gibi aldırma dua et sadece
düzelir herşey..öyle yorumlara cevap bile verme geç git kendini yormaktan başka bişeye yaramz..

ben sana mjda atamıyorum cnm uyarı veriyor anlamadm...Ama tekrar konşrz çok sağol gerçkten

Arkadaşlar birde şöyle bir durum var,
Yaşı ilerlemiş ve ciddi bir ilişki yaşayamamış arkadaşlar iyi bilirler..İnsan belirli bir kariyere ve olgunluğa geldikten sonra bu erkekler içinde geçerli,evden işe işten eve döngüsü başlıyor ve yoğunluktan sosyal bir hayatı maalesef olamıyor.. ve en yakın olarak internete başvuruyor Nasrettin Hoca gibi ya tutarsa?? dediğiniz gibi internet ortamında tanışıp mutlu yuva kuran kişilerin sayısıda arttı..Tabi herkes güvenilir değil iyice ölçüp tartmak gerek.Canım senin yaşın daha çok küçük herşeyin bir zamanı var bence bekle derim,arayışlara girme..Nasibinde varsa olur zaten.Mevlananın sanırım bir söz var çok hoşuma gider diyor ki ; "Sen çekilirsen aradan,tecelli eder Yaradan. " ....

Ben şuan bekliyorum :) Umarım beklediğime değer biri çıkar karşıma :(

Arkadaşlar birde şöyle bir durum var,
Yaşı ilerlemiş ve ciddi bir ilişki yaşayamamış arkadaşlar iyi bilirler..İnsan belirli bir kariyere ve olgunluğa geldikten sonra bu erkekler içinde geçerli,evden işe işten eve döngüsü başlıyor ve yoğunluktan sosyal bir hayatı maalesef olamıyor.. ve en yakın olarak internete başvuruyor Nasrettin Hoca gibi ya tutarsa?? dediğiniz gibi internet ortamında tanışıp mutlu yuva kuran kişilerin sayısıda arttı..Tabi herkes güvenilir değil iyice ölçüp tartmak gerek.Canım senin yaşın daha çok küçük herşeyin bir zamanı var bence bekle derim,arayışlara girme..Nasibinde varsa olur zaten.Mevlananın sanırım bir söz var çok hoşuma gider diyor ki ; "Sen çekilirsen aradan,tecelli eder Yaradan. " ....

Ben şuan bekliyorum :) Umarım beklediğime değer biri çıkar karşıma :(

İnşallah canm hayrlıısı..

ben sana mjda atamıyorum cnm uyarı veriyor anlamadm...Ama tekrar konşrz çok sağol gerçkten

canım şimdi unuttum ama sanırım belli bir yorum sayısından sonra falan atılıyordu mesaj öyle birşey olabilir..sonra gene denersin.. konuyuda madem kapattırma sansın var kapattı en güzeli..yoksa canın daha cok sıkılır

canım şimdi unuttum ama sanırım belli bir yorum sayısından sonra falan atılıyordu mesaj öyle birşey olabilir..sonra gene denersin.. konuyuda madem kapattırma sansın var kapattı en güzeli..yoksa canın daha cok sıkılır

tamam canım çok sağol tekrar tekrar..kapatma şansım varmış ama yöneticiyede mj atamıyorum bu sebepten

Back
X