nekscimm..anlaşılan sen duygusal bi dnemdesin erkek arkdaşınızda yoğun size çok vakit ayıramıo ve sizde fazla ilgi bekliorsunuz belki?
sevgisinin azaldıgını düşünüorsun ama çok üstüne gitme neler atlatmışınz şimdide sabır sırası sende degilmi bitanm??
güveniorsanız ona yanlış bişe yapmayacagını biliorsun isterse gece arasın elbet yüregi sizinledir.
canım ya böle yapmandak sebep ne ??
yogun olmasımı..
bak canım nekscim böle yaparak kendine ve ilişkine zarar veriosun soradan toparlanmaz bi durum alabilir ilişkiniz sorada vicdan azabı duyarsın ...
bence kendine bi söz ver toplaran anlayışlı ol bi iki gün içinden sinirlenirsin sorada alışırsın.negüselki çok anlayışlı olgun sevgilin var ...
bide tersini düşün?
gönlünü al sevdiginin kıymetini bil bitanem..
canım aynıyız çok yogun kendı işi oldugu halde benımkısıde kot yıkama sektöründe ve işi çok yogun dıye görüşemıyoruz ...mafoldumben heyecan bıtmış gıbı gelıyor nasıl olsa burdayım görüşcez gıbı gelıyor dıye düşünuyorum aramayacagım ben bunun kararını verdım.arasada açmayacağım görüşelim dıye mesaj atana kadar.
bayanların böle durumları olabilio en iyisi yüz yüze knşmak bitanem.
kendini ferah tut su akar yolunu bulur derler ya...
hiç sıkılma sende takmamaya çalış çok umursamakda zarar
Bende o kararı vermiştim hatta söyledim.
Bana ne dedi biliyor musun?
Ayarla kendini her pazar görüşelim dedi.
Hafta içi 20:00'de buluşuyoruz eve gitmem 12'yi buluyor yatmam 1,2 sabah tekrar iş.Kalkamıyorum dedi.Ama her pazar görüşelim dedi.Bende dedim ki çok fazla dedim.Bir az diyorsun bir çok karar ver dedi.Haklı.Ne söylesem cevabı var
canım nesı fazla bız askere gıtmeden once her cumartesı akşamından buluşur pazar akşamına kadar bırlıkteydık.hıcte fazla degıldı.çok özledim o günleri ben.ama akşamları bızdede var hatta benımkısı 8de çıkabılıyor en erken 9u buluyor buluşmamız.9dan sonra kızın ne işi varmış dışarda bahanesıde bu.pazarlarıda işleri şu ara çok yogun çalışıyor oyuzden görüşemiyoruz.ama kafayı yemek üzereyım.oyuzden ya bana vakıt ayırcak yada sesımı bıle duyamayacak.ona soylemeden yapacagım bunu.sebebını hıssedecektır.mafoldumben
bızde dun akşam konuştuk geçmişi özlüyorum hayatım senı beklemekle geçıyor askerlık öncesi,askerlık ve sonrası ne zamana kadar boyle devam edecek dedım 1 hafta zaman ıstedı.1 hafta içinde çözemezse adam gibi oturup konuşcam onunla.ama oda haklı ev-iş başka bırsey yaptıgı yok adamın.
zemuszemus cnm zaman zaman hepimiz senin gibi hissedebiliyoruz. benim sevgilim de sınav zamanı derslere çok yoğunlaşiyo ama ben kendimi çok yalnız hissediyorum beni umursamadiğini beni yalniz bıraktiğini hissediyorum bunu ona anlatınca "geleceğimiz için uğraşiyorum askım" diyor. sen de öyle düşün.. geleceğiniz için, ilerde rahat edebilmeniz için çalişiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?