İlk Günlere Geri Dönmek !

Benimde zaman ayıramadığım zamanlar oluyor canım kabul ediyorum.
Ama hani dönemsel midir nedir bilmiyorum şu sıra herşey gözüme batıyor.
Hatamında farkındayım.Az önce sevdiğimi aradım şirketten:)
Hala çalışıyorumda normalde benimde bitiyor mesayim.
5:30'da.Minübüsteymiş güzel güzel konuştuk.Ki sevmez minübüste konuşmayı
Dedim sen sevmessin kapatiyim inince ararsın.
Birde kontür alıcam dedimGülüyor neden diyor
Olmuyor öyle kontürsüz benden kurtulucağınımı sandın dedim
GülüştükEn güzeli böyle olması.
Görüşmeye gelince ikimizde çok istiyoruz.Hafta içi ona uymuyor çok geç kalıyor ters yerlerde oturuyoruz her hafta sonuda bana uymuyor.Yoksa tek bir sözüm yeter biliyorum.Kırmaz beni gelir ama bende onu zor durumda bırakmak istemiyorum.Ailesi,arkadaşları var benimde öyle.Bu konuda anlayışlıyım ve sanırım tek anlayışlı olduğum konu:)İşime geliyorda ondan:kedi:

Yine konuştuk minübüsten inince aradı:)
Seni seviyorum öptüm dedim.
Bende dedi:)
Sende ne dedim
Bende seni seviyorum dedi:)
Sanki duymasan bilmiyorsun dedi:)
Olsun biliyorum ama duymam lazım dedim gülüştük ve kapadık:)

He birde dün bana kızdın mı dedim?
Yoo neden kızıyım dedi.
Alıştın dimi artık dedim:)
Aynen öyle dedi:)
Kontür alcam mesaj atcam yaz dedim
Gülerek dabi.Oda gülerek inşallah dedi:)

Ben olsam kıyamet koparırdımm.Böyle anlayışlı olunca kendimi suçlu hissediyorum valla.
Gelişmeler bunlar huzurumuzu bozmicam artıkın...İnşallah

bak iyiki konu açmışsın işe yaradı nekscim işte bukd hayatım dert tasa yok relax ol:)

bak iyiki konu açmışsın işe yaradı nekscim işte bukd hayatım dert tasa yok relax ol:)

Daha öğreneceğim çok şey var sanırım canım:)
İlişkime sahip çıkmayı tek taraflı düşünmemeyi öğrenek başlamalıyım.
Karşımdaki ne kadar sabırlı olursa olsun böyle devam edersem pes edecek çocuk.
Seviyorum madem bir şeyleri göze almalıyım.
Teşekkürleryerimseniben

canım benim çalışmasa işsiz güçsüz bi adam olsa daha mı iyi. kendi için değil ikiniz için çalişiyor... gelecek güzel günleriniz için çalışması lazım.. sabret bu günler elbette bitecek.. kendini böyle kötü hissettiğinde kuracağiniz yuvayı düşün.. işten gelince sen karsılicaksın onu.. hep yanında yanı başında olacak.. hem özlemek güzeldir.. özleyince daha bi tatlı oluyo kız zemuszemus ben de özlüyorum haftada bigün görüşünce çoook güzel oluyo.. özlemiş oluyoruz birbirimizi.. evlenip yuva kurabilmek için çalişmalari şart tatlımm senin için çalişiyo adam bunlari düşün kaydirigubbakcemile5

canım bende tam 15 ay asker bekledım yaklaşık 5 senelık bır ılıskım var ve ınan herşeyi bırlıkte yaptık ben onunla büyüdüm ,bugun üniden mezun olduysam bır işim var ise onun sayesınde o olmasa asla olmazdı.
neksss canım ben bugun görüştüm ben işten çıkınca aradı geldi aldı görüştük konuştuk cidden çok yogun halini gördüm canım acıdı.çok yorulmuş .tek gülüşü için canımı feda edebılecegımı anladım ınsallah senınde düzelir herşey.

Canım bizde dün düzelmiştik zaten:)
Allah ayrılık göstermesin inşallah.
Bu zor günleride atlatırız elbet...

offf kızlar off anlamıyorum ya.umursamıyor bu erkekler bizim kadar ince düşünemiyorlar gerçekten...biz kızlar herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünelim zaten onlara göre hava hoşş nasıl olsaaa...hepsi aynı biri değilki.elde edene kadar elde ettikten sonra nasılsa beni seviyor diyorlar....üff yaaaaa....senağlama

Bence bu sorunu anlatan arkadas cok takıntılı bence sen cocuktan ayrıl cocuk rahatlasın o sana fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…