aynen ıste sorun burda ben benım aramama bağlıyorum ama onu bılemeyeceğım.
bende böyle bır süreç yasadım ama heycan bıtıyor kabul edıyorum herkez gıbı ama o ılıskı ıcın eger hale deegr verılıyorsa hala ara ara heycan katılabılıyorsa cekılır hale gelıyor bence ...
yoksa sureklı monoton bır ılıskı kım ıster kı
yazı guzelmıs sağol.
aynen cumartesı gecesıne kadar bekleyeceğim.öyle konuşacağm bakalım değişecekmi bırseyler.
Ben her şartta yazdığım için ondan da bekliyorum sanırım sorunda burdan kaynaklanıyoraynen olay bu aslında.
nekscim hiç bişe yokken sakın ilişkine zarar verme bak okdr asker yolu bekledin hayatım yapma ya
bak şöle hisediorsun ona anlatınca o mantıklı cvplar verio ikna oluosun yarın msj yagmuruna tutar diosun içinden belkide ama gelmeyince yine kendi haline dönüorsun ama okdr beklentimiz olmamalı degilmi?
çalışıormuş bak arkadaşın hayat hep ilgiyle gitmezki evlenince neolacak kendimiz bunlara hazırlamalıyız.bence aramamak yerine msj atmamak yerine sevgilinden aç özür dile çocugun ne suçu varki sakın burdan gaza gelip aramama kararı alma...sen sorun yapıorsun o altan alıor bunda onun suçu olamaz ..alalh var yalan knşmak yakışmaz şimdi burda.bence ilişkini kurtarmaya bak ve güzelce ilerle.
nekscim hiç bişe yokken sakın ilişkine zarar verme bak okdr asker yolu bekledin hayatım yapma ya
bak şöle hisediorsun ona anlatınca o mantıklı cvplar verio ikna oluosun yarın msj yagmuruna tutar diosun içinden belkide ama gelmeyince yine kendi haline dönüorsun ama okdr beklentimiz olmamalı degilmi?
çalışıormuş bak arkadaşın hayat hep ilgiyle gitmezki evlenince neolacak kendimiz bunlara hazırlamalıyız.bence aramamak yerine msj atmamak yerine sevgilinden aç özür dile çocugun ne suçu varki sakın burdan gaza gelip aramama kararı alma...sen sorun yapıorsun o altan alıor bunda onun suçu olamaz ..alalh var yalan knşmak yakışmaz şimdi burda.bence ilişkini kurtarmaya bak ve güzelce ilerle.
bu benmıyım gaz veren bılmıyorum ama şu var bende aynı durumdayım sadece bu benım aldıgım karar haklısın aslında bu kadar emek verdıkten sonra ılıskı bıtırılemeyecegıne göre aramıyorlarsa aramak gerekıyor ama ne zamana kadar?
bu benmıyım gaz veren bılmıyorum ama şu var bende aynı durumdayım sadece bu benım aldıgım karar haklısın aslında bu kadar emek verdıkten sonra ılıskı bıtırılemeyecegıne göre aramıyorlarsa aramak gerekıyor ama ne zamana kadar?
Aramamızlık yapmıcam canım.Aksine çok olumlu olucam.
Bakalım tepkisi ne olucak?Hakkını asla yiyemem.Şu işler yoğunlaşana kadar hep alttan aldı.Sürekli aradı sordu.Özel olduğumu her daim hissettirdi.evet sanırım yaptığım bu.Mantıklı açıklama yapıyor rahatlıyorum.Ama istediğim gibi olmayınca yine tepki gösteriyorum.Sürekli başa dönüyoruz ve bu ikimizide yoruyor.
Ben bitti kelimesini bir kez kullandım askerdeyken.Acısını hala çekerim.Hala söyler benden vazgeçen sen oldun diye.Hiç küs kalmamıştık ama kullanmıştım o kelimeyi.Bu hataya bir daha asla düşmem o yüzden burdayım zaten.
bitanem üstüne alınma..ama bazı şeyleri kurmak çokzordur ki neks asker yolu beklemiş bende şuanda bekliorum.yıkılmasını istemiorum.
sizin arkdaşınızın davranışını bilemem altan alıp olgunluk yapıomu ama neksinki hep olgunmuş kim bukdr dayanabilirki?
oyüzden öle söledim ben ..
sizin ilişkiniz içinde hakkınzda haıyrlısı olsun ..tabiki herşey biyere kadr sürekli koşun peşinden diyemem...
ama herşeyin bi sırası vardır..a.s.
işte bunu anlatmaya çalıışıorum sen kendini hatalı görüorsan bitanem düzeltmekde sana yakışır
tabiki herşey uslubuna uygunca saatlerce ara msj faln diyemezki kimse ama üstüne gittigin için gönlünü alıp herşeyi yoluna sokmak senin elnde.
evet yazık yani boş yere üzülmeyin ..canım hakında haıyrlısı olsun
işte böle nekscim.
nedemek bi msjına bakar yardımcı olmaya çaılışrım herzmn..
Bende o kararı vermiştim hatta söyledim.
Bana ne dedi biliyor musun?
Ayarla kendini her pazar görüşelim dedi.
Hafta içi 20:00'de buluşuyoruz eve gitmem 12'yi buluyor yatmam 1,2 sabah tekrar iş.Kalkamıyorum dedi.Ama her pazar görüşelim dedi.Bende dedim ki çok fazla dedim.Bir az diyorsun bir çok karar ver dedi.Haklı.Ne söylesem cevabı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?