İlk Günlere Geri Dönmek !

aynen ıste sorun burda ben benım aramama bağlıyorum ama onu bılemeyeceğım.

Pazar gününe kadar sabredicem.
Ve pazar görüşürsek şayet konuşucam.
Bakalım durum ne olucak?
Ben her şartta yazdığım için ondan da bekliyorum sanırım sorunda burdan kaynaklanıyor

bende böyle bır süreç yasadım ama heycan bıtıyor kabul edıyorum herkez gıbı ama o ılıskı ıcın eger hale deegr verılıyorsa hala ara ara heycan katılabılıyorsa cekılır hale gelıyor bence ...

yoksa sureklı monoton bır ılıskı kım ıster kı

yazı guzelmıs sağol.

aynen cumartesı gecesıne kadar bekleyeceğim.öyle konuşacağm bakalım değişecekmi bırseyler.
Ben her şartta yazdığım için ondan da bekliyorum sanırım sorunda burdan kaynaklanıyor aynen olay bu aslında.

Kesinlikle ilk heyecan kalmasada arada yapılan süprizler,sözler,bakışlar o ilişkiyi yaşanılır hale getiriyor...Son zamanlarda nedense bu hislerimi kaybettim...İş yoğunluğu sık görüşememek sanırım neden olarak gösterilebilir...

Yazıdan etkilenip sevdiğimi aradım:)Ve uslu olmaya karar verdim.

Kesinlikle ben bayan olmama rağmen yapabiliyorsam o bir erkek olarak yapmalı diyorsun.Şu işler yğunlaşana kadar böyle bir sıkıntımız yoktu.Ama şimdi işlerin yoğunluğu benim tepkim çıkılmaz bir hale sokmaya başladı en azından kendi adıma

nekscim hiç bişe yokken sakın ilişkine zarar verme bak okdr asker yolu bekledin hayatım yapma ya
bak şöle hisediorsun ona anlatınca o mantıklı cvplar verio ikna oluosun yarın msj yagmuruna tutar diosun içinden belkide ama gelmeyince yine kendi haline dönüorsun ama okdr beklentimiz olmamalı degilmi?
çalışıormuş bak arkadaşın hayat hep ilgiyle gitmezki evlenince neolacak kendimiz bunlara hazırlamalıyız.bence aramamak yerine msj atmamak yerine sevgilinden aç özür dile çocugun ne suçu varki sakın burdan gaza gelip aramama kararı alma...sen sorun yapıorsun o altan alıor bunda onun suçu olamaz ..alalh var yalan knşmak yakışmaz şimdi burda.bence ilişkini kurtarmaya bak ve güzelce ilerle.

bu benmıyım gaz veren bılmıyorum ama şu var bende aynı durumdayım sadece bu benım aldıgım karar haklısın aslında bu kadar emek verdıkten sonra ılıskı bıtırılemeyecegıne göre aramıyorlarsa aramak gerekıyor ama ne zamana kadar?

Aramamızlık yapmıcam canım.Aksine çok olumlu olucam.
Bakalım tepkisi ne olucak?Hakkını asla yiyemem.Şu işler yoğunlaşana kadar hep alttan aldı.Sürekli aradı sordu.Özel olduğumu her daim hissettirdi.evet sanırım yaptığım bu.Mantıklı açıklama yapıyor rahatlıyorum.Ama istediğim gibi olmayınca yine tepki gösteriyorum.Sürekli başa dönüyoruz ve bu ikimizide yoruyor.

Ben bitti kelimesini bir kez kullandım askerdeyken.Acısını hala çekerim.Hala söyler benden vazgeçen sen oldun diye.Hiç küs kalmamıştık ama kullanmıştım o kelimeyi.Bu hataya bir daha asla düşmem o yüzden burdayım zaten.

bitanem üstüne alınma..ama bazı şeyleri kurmak çokzordur ki neks asker yolu beklemiş bende şuanda bekliorum.yıkılmasını istemiorum.
sizin arkdaşınızın davranışını bilemem altan alıp olgunluk yapıomu ama neksinki hep olgunmuş kim bukdr dayanabilirki?
oyüzden öle söledim ben ..
sizin ilişkiniz içinde hakkınzda haıyrlısı olsun ..tabiki herşey biyere kadr sürekli koşun peşinden diyemem...
ama herşeyin bi sırası vardır..a.s.

Canım farkındayım aynı durumdayız.
Hepimiz birbirimize destek olmaya çalışıyoruz.
Ben biliyorum ki ikimizinde istediği bitirmek değil.
Yazı hoşuma gitti şimdiki durumuma uyuyordu.
Birçok bayanında derdinin bu olduğuna inanıp paylaştım.
Çünkü ben bu yazıdan sonra daha olumlu düşünmeye başladım.
Yaptıklarımı paylaşıyorum ki hatalarımı görebileyim.
Hepimiz bunun için burdayız :1hug:

işte bunu anlatmaya çalıışıorum sen kendini hatalı görüorsan bitanem düzeltmekde sana yakışır
tabiki herşey uslubuna uygunca saatlerce ara msj faln diyemezki kimse ama üstüne gittigin için gönlünü alıp herşeyi yoluna sokmak senin elnde.

Ben hep kaçan taraf oldum.
Övünmüyorum kesinlikle yapı meselesi.
Birçok konuyu alttan alıyor asla hakkını yiyemem.
Ve son yaptıklarım sabrını taşırmak üzere.
Dediğim gibi yazı beni etkiledi ve paylaşmak istedim.
Olumlu etkileyeceğini düşünüyorum.
Ki beni o şekilde etkiledi.Kesinlikle vazgeçmicem.
Bende sabırlı olucam ve bu durumu çözücem.

Evet son zamanlarda çok gittimVe bunu direk söylemesede ima etti.Yazıyorum soğuk konuşuyorsun sinirleniyorum senide kırmak istemiyorum dedi haklı

evet yazık yani boş yere üzülmeyin ..canım hakında haıyrlısı olsun

evet yazık yani boş yere üzülmeyin ..canım hakında haıyrlısı olsun

Desteğin ve desteğiniz için çok saolun.
Gerçekten hatalarımın farkındayım.
Sakin olucam umarım herşey yoluna girer.
Sevdiğimide yordum.
Bazen düşünüyorum onun yerinde ben olsam beni çekemezdim.:kedi:

işte böle nekscim.
nedemek bi msjına bakar yardımcı olmaya çaılışrım herzmn..

işte böle nekscim.
nedemek bi msjına bakar yardımcı olmaya çaılışrım herzmn..

Bakalım canım yaşayıp görücez.
Sanada gelişmeleri haber veririm:)
Hatalıyım ama yinede kendimi geri çekiyorum.
Çekiyordum bakalım birde bu şekilde deniyelim:asigim:

Ben dedim ki 3 gün boyunca kontür yüklemicem sakın sende yollama
Şimdi yazamıyorum da çok kırdım ya ah şu çeneme sahip çıkabilsem.
Çocuk benim için mi geldin diyor ben yok diyorum...
Ahh nilay ahhhYaptıklarımı düşündükçe hak veriyorum...

walla biz canım ayda bır gorusebılıoruz daha kısın ne olacak bılemıyorum
ustelık ben devlette calısıorum ama buna ragmen 5:30a kadar o kadar cok yogun calısıorum kı bende senın gıbı sevgılıme duskun olmama ragmen ne arayabılıorum ne netten yazabılıorum

bence anlayıs goster huzurunu bozma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…