İlk günüm

Tatammm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
2.613
1.856
133
35
Hanımlar bugün ilk günümdü çalışmaya başladım tanıştım biraz insanlarla ama çok sohbet etmedim çekiniyor muyum temkinli miyim bilmiyorum galiba çekiniyorum biraz kimseyi tanımadığımdan. Aslında insanlar iyi davrandı kötü davranmadılar sağolsunlar ama ben hakkımda konuştuklarında mesafeli biri demelerini istiyorum. Çok muhabbet bana genelde zarar getiriyor gibi. Sizce doğru mu yaptığım bir de yaşı büyük çoğunun çok konuşacak bir şey de bulamıyorum böyle kendi halimde devam etmem doğru mu sizce

is hayatinda sosyallik onemli. dozunu ayarlaman lazim. mekanik sadece is yapip eve gitmen iletisimsz kalman hos karsilanmaz.
Karşılanmazsa ne olur mesela beni yaptıkları programlara dahil etmezler bunun dışında bu sebepten kötü davranırlar mı zamanla

Karşılanmazsa ne olur mesela beni yaptıkları programlara dahil etmezler bunun dışında bu sebepten kötü davranırlar mı zamanla
canim kotu davranmk diye birsey olamaz. ama dusunsene gununun cogu iste geciyo ve sana mesafeli ve soguk davranan insanlarla bi arada kalmak seni sikar bogar bi sure sonra. bence her ozelini anlatip gereksiz samimiyet kurma ama insanlarin sana yaklasmasni engellicek kadar da duvarlarn olmasin. sen de sicak olabilirsin. dozunda.

canim kotu davranmk diye birsey olamaz. ama dusunsene gununun cogu iste geciyo ve sana mesafeli ve soguk davranan insanlarla bi arada kalmak seni sikar bogar bi sure sonra. bence her ozelini anlatip gereksiz samimiyet kurma ama insanlarin sana yaklasmasni engellicek kadar da duvarlarn olmasin. sen de sicak olabilirsin. dozunda.
Ölçüyü iyi ayarlamak lazım yani

Iş hayatında sosyalleşme önemlidir fakat fazla samimiyet tez ayrılık getirir. :(

Ilk günlerde iş yerindeki bir veya bir kaç kişiyi kötüleyen, olumsuz konusanlardan uzak durmakta fayda var.

Bir de en önemlisi özel hayatın hakkında asla konuşmamak. illa soran bir meraklı çıkar kısa kisa cevap verip totalde daha sonra kullanacakları bir şey vermemek gerek.

şimdilik aklıma gelenler bunlar. Hayırlı olsun:)

Iş hayatında sosyalleşme önemlidir fakat fazla samimiyet tez ayrılık getirir. :KK43:

Ilk günlerde iş yerindeki bir veya bir kaç kişiyi kötüleyen, olumsuz konusanlardan uzak durmakta fayda var.

Bir de en önemlisi özel hayatın hakkında asla konuşmamak. illa soran bir meraklı çıkar kısa kisa cevap verip totalde daha sonra kullanacakları bir şey vermemek gerek.

Evet sordu biri
Iş hayatında sosyalleşme önemlidir fakat fazla samimiyet tez ayrılık getirir. :KK43:

Evet sordu biri aslında eş durumu falan var mı gidecek misin yakında diye yok dedim ben de ama doğu olduğu için gelip giden çok olmuş ondan sordu yaşlı biriydi zaten

Bir de burda olmadı ama insanlar ilk tanıştığı kişinin bile özel hayatını sorabiliyor ben kırılmasınlar diye söylüyorum sevgilim var veya yok ama gerek yok aslında bence.Böyle bir soruda özel hayatımla ilgili konuşmayı pek sevmem çok sert bir cevap mı veya yanıtlamamak daha mı iyi

Öyle bir düşüncem şimdilik yok. her şey kısmet deyip konuyu kapatmak en iyisi. gidersen de diyecek bir şey bulamaz kimse gitmezsen de:KK66:

Bir de burda olmadı ama insanlar ilk tanıştığı kişinin bile özel hayatını sorabiliyor ben kırılmasınlar diye söylüyorum sevgilim var veya yok ama gerek yok aslında bence.Böyle bir soruda özel hayatımla ilgili konuşmayı pek sevmem çok sert bir cevap mı veya yanıtlamamak daha mı iyi
Simdilik yok kısmet. en güzel cevap bir önceki mesajda yazdığım gibi olsa da olmasa da böyle bir şey saklamamis olursun. oyle araba ev alacak misin. parayı ailene mi veriyorsun bıdı bıdı yapanlara da ayni cevap kısmet dersin.:confused:

neden olduğunuz gibi davranmıyorsunuz ki, nereye kadar rol yapacaksınız, baştan içinizden geldiği gibi davranın çünkü öyle ya da böyle özünüze döneceksiniz, bari x çok değişti demesinler.

Simdilik yok kısmet. en güzel cevap bir önceki mesajda yazdığım gibi olsa da olmasa da böyle bir şey saklamamis olursun. oyle araba ev alacak misin. parayı ailene mi veriyorsun bıdı bıdı yapanlara da ayni cevap kısmet dersin.:confused:
Konu da uzamaz böylece değil mi

neden olduğunuz gibi davranmıyorsunuz ki, nereye kadar rol yapacaksınız, baştan içinizden geldiği gibi davranın çünkü öyle ya da böyle özünüze döneceksiniz, bari x çok değişti demesinler.
Rol yapmıyorum ki çekiniyorum ve temkinli de olmam gerekiyor galiba

Rol yapmıyorum ki çekiniyorum ve temkinli de olmam gerekiyor galiba

işte bir yerde döküleceksiniz, onu demek istiyorum,
eğer karakteriniz konuşkan, samimi, açık sözlü ise, ilk günler mesafeli ve cool dursanız da bir süre sonra yine kendinizi muhabbet ortamının içinde, gereksiz bir samimiyetle herkese içinizi açarken bulursunuz, tecrubeyle sabittir :)

Back
X