İlk günüm

işte bir yerde döküleceksiniz, onu demek istiyorum,
eğer karakteriniz konuşkan, samimi, açık sözlü ise, ilk günler mesafeli ve cool dursanız da bir süre sonra yine kendinizi muhabbet ortamının içinde, gereksiz bir samimiyetle herkese içinizi açarken bulursunuz, tecrubeyle sabittir :)
Zamanla daha iyi olur inşallah kimsenin huyunu suyunu da bilmediğimden şu an böylesi daha iyi diye düşündüm

Hanımlar bugün ilk günümdü çalışmaya başladım tanıştım biraz insanlarla ama çok sohbet etmedim çekiniyor muyum temkinli miyim bilmiyorum galiba çekiniyorum biraz kimseyi tanımadığımdan. Aslında insanlar iyi davrandı kötü davranmadılar sağolsunlar ama ben hakkımda konuştuklarında mesafeli biri demelerini istiyorum. Çok muhabbet bana genelde zarar getiriyor gibi. Sizce doğru mu yaptığım bir de yaşı büyük çoğunun çok konuşacak bir şey de bulamıyorum böyle kendi halimde devam etmem doğru mu sizce
Bence doğru bir karar. Ilk başta olması gereken gibi

Konu da uzamaz böylece değil mi
Is hayatında ne çok sivri ne çok yumuşak cevaplar vermemek gerek. bazen öyle hadsizler oluyor ki maaşından kocanın/sevgilinin işine, evin araban var mi maaşını ne yapiyorsun gibi seviyesizlikte son nokta olabiliyor. Bu gibi tiplere sert cevap verip düşmanlıklarını kazanmaktansa yuvarlak kısmet belki olabilir vs. diye badindan savmak en iyisi.

Is hayatında ne çok sivri ne çok yumuşak cevaplar vermemek gerek. bazen öyle hadsizler oluyor ki maaşından kocanın/sevgilinin işine, evin araban var mi maaşını ne yapiyorsun gibi seviyesizlikte son nokta olabiliyor. Bu gibi tiplere sert cevap verip düşmanlıklarını kazanmaktansa yuvarlak kısmet belki olabilir vs. diye badindan savmak en iyisi.
Aynen kısa cevaplar çok iyi konuyu kapatıcı şekilde olan

Bir kaç haftaya daha samimi ilişkiler kurmaya başlarsınız ama evet biraz mesafe iyidir. Bu arada hayırlı olsun, umarım mutlu olabileceğiniz bir çalışma hayatınız olur o iş yerinde.

Hanımlar bugün ilk günümdü çalışmaya başladım tanıştım biraz insanlarla ama çok sohbet etmedim çekiniyor muyum temkinli miyim bilmiyorum galiba çekiniyorum biraz kimseyi tanımadığımdan. Aslında insanlar iyi davrandı kötü davranmadılar sağolsunlar ama ben hakkımda konuştuklarında mesafeli biri demelerini istiyorum. Çok muhabbet bana genelde zarar getiriyor gibi. Sizce doğru mu yaptığım bir de yaşı büyük çoğunun çok konuşacak bir şey de bulamıyorum böyle kendi halimde devam etmem doğru mu sizce
digru yoldasin kimse yeni baslayan birinden fazla bir sey beklemez kendine guven ve mesafeni koru

Back
X