korkmana gerek yok,benimde 8. haftaya kadar sancım oldu.doktorum bayandı:) ve normal dedi,gebelikten dedi.şu an 11. haftama girdim.ağrım,sancım kalmadı,çok şükür...
demek hamilesin
inan çok sevindim
daha önce başka bir topikten tanıyorum seni sen belki hatırlamassın
sancılar normal, bende de olmuştu
rahim genişliyormuş
Arkadaşlar hamilemiyim bilmiyorum.Ama olma ihtimalim var.Son 5 gündür oturup kalkarken eğilip doğrulurken sol kasığımda ağrı oluyor orta dereceli.2 gün önce gebelik testi yaptım negatif çıktı.Son 5 defadır adetlerim düzenliydi ve bu ay 30 günü geçti ama ondan öncesinde yıllarca hep uzun aralıklarla adet oluyordum.Bazen 45-50 günü buluyordu.2 ay önce doktora gittim.Yumurtalıklarımın normalden biraz büyük olduğunu söyledi.Ama bebiş için denemeye başlayalı 1 yılı geçince düzenleyici filan veriliyormuş, ilaç tedavisine başlamadı.İlişki esnasında da o ağrıyı hissettim.Böyle bir deneyim yaşayan var mı.? Daha önceden hiç böyle birşey olmamıştı.Gebelik olma ihtimaline karşı uzak mı kalmalıyız bir süre?.Doktara gideceğim ama herhalde 1 hafta sürer gidebilmem.Merak ediyorum böyle bir deneyim yaşayan var mı?
Yok sanırım :) Unutulmuş bir başlığa mı derdimi anlattım ben acaba?
Arkadaşlar gebelikte 6. haftamdayım.
Geçen hafta da bu hafta da devam eden günde bir veya iki defa sancı ya da kramp şeklinde ağrılarım oluyor.
Doktor kontolünde dile getirdim bunu doktorum normal dedi..
Tabi ben hamile kalmamış bir erkeğe (doktor bile olsa) acımı tam tarif edememiş olabilirim diye,
siz tecrübeli arkadaşlarımdan yanıt almak istedim..
Beni en iyi siz anlarsınız
Ben de 5 haftalık hamileyim kanamam yok ama gece 3 kere fln çok şiddetli kramp gibi girdi endişelendim ben de ama normal mi acabakirmizigitar
Hamilelik istiyormuydun inşallah hamilesindir canımİki gündür benim de rahimde sancı gibi kramp gibi bir şey oluyor :) hayırlara çıksın inş
Evet canım hamilelik istiyorum, inşallah hepimiz tez zamanda hamile oluruz. İnşallah sende hamilesindir. Rahimde alt karın bölgesinde sanki bıçak saplanıyor gibi sancı giriyor yada kramp gibi, canımı yakıyor bir iki sn duruyorum olduğu zaman hissedilir derecedeHamilelik istiyormuydun inşallah hamilesindir canım
Benimde rahimde acıma,sızı ve ağrı oluyor.Arada sinek ısırığı gibi oluyor.adet belirtisi de olabilir hayırlısı olsun
Tam olarak senin nasıl acıma da var mı?tam rahimde mi?
Amin canım inşallah.Benim kramp şeklinde değil sızı şeklinde.sadece hafif sinek ısırığı oldu geçen günlerde o da hafif hafif ,bıçak saplanır gibi değildi benim.seninki gebelik belirtisi gibi ben adette olabilirim.bende bugün sızı ve acıma yanma da var.hayırlısı artık.senin sat ne zamandı? günün geçtimi?benim 27marttıEvet canım hamilelik istiyorum, inşallah hepimiz tez zamanda hamile oluruz. İnşallah sende hamilesindir. Rahimde alt karın bölgesinde sanki bıçak saplanıyor gibi sancı giriyor yada kramp gibi, canımı yakıyor bir iki sn duruyorum olduğu zaman hissedilir derecede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?