Valla umutlu değilim canım ama adetime bir hafta varAmin canım inşallah.Benim kramp şeklinde değil sızı şeklinde.sadece hafif sinek ısırığı oldu geçen günlerde o da hafif hafif ,bıçak saplanır gibi değildi benim.seninki gebelik belirtisi gibi ben adette olabilirim.bende bugün sızı ve acıma yanma da var.hayırlısı artık.senin sat ne zamandı? günün geçtimi?benim 27marttı
Bende çok umutlu değilim galiba adet olucam rahimdeki sancı sol kasığıma da vurmaya başladı hayırlısı artık.Birde akşamları ateş basıyor özellikle ayaklarımın altı yanıyor.Valla umutlu değilim canım ama adetime bir hafta var
İnşallah adet olmazsın da güzel haberler alırsın canım benimBende çok umutlu değilim galiba adet olucam rahimdeki sancı sol kasığıma da vurmaya başladı hayırlısı artık.Birde akşamları ateş basıyor özellikle ayaklarımın altı yanıyor.
Amin , Rabbim sağlıklı hayırlısından versin isteyen herkese.Göğüslerde benimde dolgunluk sızlama var ama adetten öncede oluyo bu yüzden anlayamadım.Rahimde evet adetten önce acır ya onun gibide acıyor ve sızlıyor bu yüzden adette olabilirim diyorum.ama bu ay bana değişik gelen bir hafta önce sağ kasığımda,ve rahimde seğirme oldu daha önce yaşamamıştım değişik geldi bana.ama bu ay değişikde olabilir adetim ümitlenmek de istemiyorum bu yüzden hayırlısı artık S sevimlikedi23Benim karın ağrım hani adet olurken bi acıma gibi bir his olur ya öyleydi ama yönümü değiştirince geçiyordu bebek yerleşirken olurmuş doktorum öyle dedi ama ben ilk olarak göğüslerimden anladım içi taş gibiydi bir de idrarım koyulaştı garip bir koku aldı Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bu güzel duyguyuayse_firuzemm
Hayırlısı olsun canım ağrım artıyor giderek sanırım adet olucamİnşallah adet olmazsın da güzel haberler alırsın canım benim
Birde aklıma takıldı bu ağrı ne zaman oldu yani adet gününden önce mi kasığada vuruyormuydu yoksa sadece rahimde mi S sevimlikedi23Benim karın ağrım hani adet olurken bi acıma gibi bir his olur ya öyleydi ama yönümü değiştirince geçiyordu bebek yerleşirken olurmuş doktorum öyle dedi ama ben ilk olarak göğüslerimden anladım içi taş gibiydi bir de idrarım koyulaştı garip bir koku aldı Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bu güzel duyguyuayse_firuzemm
İnşallah canım benim ikimizde olalımHayırlısı olsun canım ağrım artıyor giderek sanırım adet olucam
İnşallah sen hamişsindir canım
Canım mutlaka haber ver ben merak ederim şimdiBirde aklıma takıldı bu ağrı ne zaman oldu yani adet gününden önce mi kasığada vuruyormuydu yoksa sadece rahimde mi S sevimlikedi23
Ne güzel yaa maşallah ,hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin sağlıcakla inşallah.Benim tam adet gümlerimde oldu ama ben adetimden 3 gün önce hamile olduğumu biliyordum zatenayse_firuzemm
Tamam haber veririm canım inşallahCanım mutlaka haber ver ben merak ederim şimdi
Hayırlısı canım ya, mevsim değişikliği yüzünden herkes aynı durumda, herkesi fena yanılttı yaHenüz adet olmadım fakat test yaptım negatif çıktı.sanırım gebelik yok.bu ay gecikti demekki
Evet hayırlısı olsunHayırlısı canım ya, mevsim değişikliği yüzünden herkes aynı durumda, herkesi fena yanılttı ya
İnşallah canım hayırlısı, umudum yok belirtim de yokEvet hayırlısı olsun
inşallah sen hamişsindir canım
Canım üzerinden uzun zaman geçmiş ama benim de bugünlerde rahmimde ani kramplar oluyor canım yanıyor çok hamile miydin bu ağrıları yaşarkenİnşallah canım hayırlısı, umudum yok belirtim de yok
Yok canım hamile değilmişim gecikme olmuşCanım üzerinden uzun zaman geçmiş ama benim de bugünlerde rahmimde ani kramplar oluyor canım yanıyor çok hamile miydin bu ağrıları yaşarken
İnşallah canım regl 3 gün var test yaptım negatifYok canım hamile değilmişim gecikme olmuş
İnş senin hamilelik tendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?