ilk hcg değeri

Durumunu haber vermeyi unutma bana lütfen
Bitanem Herkese umut olsun diye yaziyorum. 8 aydir bebek icin ugrasiyorum. Kasimda polip ameliyati oldum. biraz pko hastasiyim.

4 Ocak Çatlatma ignesi
7 Ocak supheli iliski

Hcg degerlerim

15 Ocak 14.98 (Kocamin dogum gunuydu ve cok guzel bir surpriz oldu)
16 Ocak 24.87
18 Ocak 92.51

Kisacasi şükürler olsun HAMİLEYİM :)

rabbim tamamına erdirsin insallah dikkat et kendin yorma dinlen bol bol

Kızlar ben adetime 3 gun kala 20 çıktı o gun hasta oldum 2 gun sonra tekrar kan verdim 81 çıktı değerin düşmesi gerekmezmiydi

Benim ilk gebeligimde beta hcg 60 cikmisti ama kanamam vardi 3 gun oncesi baslamisti dis gebelik cikti. Bu gebeligimde ise adet gecikmesinin 3. gunu ilk test sonucu 250 cikti.

adeti 4 gün geçe 253
Canım ya benim niye 6495 çıktı acaba 4 gün geçe. Keseyi gördük Yen'i canlanma var demişti 2 hafta önce gittim doktora. Pazartesi yeniden gel demişti gideceğim beyin gelişimine bakacak ve kalp atışını dinleyecek. İkiz olma ihtimali var mı. Olsa kesede görünür müydü. Beta hcg neden yüksek çıkmış acaba benim

Kizlar selam 3 yıllık bekleyişin sonunda tam hersey bitti derken ümidi kesmisken rabbime şükürler olsun ki dün gece test yaptim pozitif cikti. Hemen hastaneye gittim kan verdim 146 çıktı hcg degerim. Adetimin dün gelmesi gerekiyordu yani hic beklemeden tam gününde yaptim testi. Sat 22 aralik yani bugun tam 4. Haftam bitti 5.haftamin ilk gununde olucam yarin. Yarin dr a gidicem bakalim kese gorunucek mi . allah isteyen herkese nasip etsin ben hala inanamiyorum hamile olduguma insallah yarin dr icimi rahatlaticak sizlerde ilk anlarinizi paylasir misiniz ?

Öncelikle çok sevindim bende 4 yıllık bekleyişin ardından Rabbim mucizesini gönderdi.
Rabbim isteyen herkesede versin tez vakitte insaAllah..
Canım değer 1500 üstünde kese görünüyor daha erken gibi iki günde bir testin artışını kontrol ediyor doktor muhtemelen bakmayabilir test ister tekrar. İki kat olması lazım dun 146 ise yarın 300e yakın olmalı.
Hayırlı olsun insaAllah sağlıklı gebelik yaşar evladını hayırlısıyla kucağına alirsin

Benimde battan birgun once beta hcg yaptrdim 243 cikmisti uc gun sonra degerim 1609 olmustu keseyi gorduk yarin tekrar kontrolumuz var inşallah iyi seyler duyariz hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…