- 16 Ocak 2017
- 301
- 106
- 103
- 30
- Konu Sahibi humanistmira
-
Amin insallah. Allahim sabir versin bana :)Rabbim hayırlısıyla kucagına almayıda nasıp eder inşallah senin ve tüm anne olmak isteyenlerin
Durumunu haber vermeyi unutma bana lütfenAmin insallah. Allahim sabir versin bana :)
Tamam canimDurumunu haber vermeyi unutma bana lütfen
Bitanem Herkese umut olsun diye yaziyorum. 8 aydir bebek icin ugrasiyorum. Kasimda polip ameliyati oldum. biraz pko hastasiyim.Durumunu haber vermeyi unutma bana lütfen
rabbim tamamına erdirsin insallah dikkat et kendin yorma dinlen bol bolBitanem Herkese umut olsun diye yaziyorum. 8 aydir bebek icin ugrasiyorum. Kasimda polip ameliyati oldum. biraz pko hastasiyim.
4 Ocak Çatlatma ignesi
7 Ocak supheli iliski
Hcg degerlerim
15 Ocak 14.98 (Kocamin dogum gunuydu ve cok guzel bir surpriz oldu)
16 Ocak 24.87
18 Ocak 92.51
Kisacasi şükürler olsun HAMİLEYİM :)
Sen ilaç vs kullanma her ihtimale karşı bence.Kızlar ben adetime 3 gun kala 20 çıktı o gun hasta oldum 2 gun sonra tekrar kan verdim 81 çıktı değerin düşmesi gerekmezmiydi
Doktora gorunmenizde fayda var. Uzerine de goruyor olabilirsiniz ya da baska bir sebebi olabilir. Ama bu test sonucuna gore hamilesiniz.Yok kullanmıyorum hic
2 günde bir kan veriyorum simdiDoktora gorunmenizde fayda var. Uzerine de goruyor olabilirsiniz ya da baska bir sebebi olabilir. Ama bu test sonucuna gore hamilesiniz.
Degerlerin şüpheli pozitif üstüne görme olabilir yine kan vermeni tavsiye ederimKızlar ben adetime 3 gun kala 20 çıktı o gun hasta oldum 2 gun sonra tekrar kan verdim 81 çıktı değerin düşmesi gerekmezmiydi
Yarin tekrar kan vericemDegerlerin şüpheli pozitif üstüne görme olabilir yine kan vermeni tavsiye ederim
Canım ya benim niye 6495 çıktı acaba 4 gün geçe. Keseyi gördük Yen'i canlanma var demişti 2 hafta önce gittim doktora. Pazartesi yeniden gel demişti gideceğim beyin gelişimine bakacak ve kalp atışını dinleyecek. İkiz olma ihtimali var mı. Olsa kesede görünür müydü. Beta hcg neden yüksek çıkmış acaba benimadeti 4 gün geçe 253
Öncelikle çok sevindim bende 4 yıllık bekleyişin ardından Rabbim mucizesini gönderdi.Kizlar selam 3 yıllık bekleyişin sonunda tam hersey bitti derken ümidi kesmisken rabbime şükürler olsun ki dün gece test yaptim pozitif cikti. Hemen hastaneye gittim kan verdim 146 çıktı hcg degerim. Adetimin dün gelmesi gerekiyordu yani hic beklemeden tam gününde yaptim testi. Sat 22 aralik yani bugun tam 4. Haftam bitti 5.haftamin ilk gununde olucam yarin. Yarin dr a gidicem bakalim kese gorunucek mi . allah isteyen herkese nasip etsin ben hala inanamiyorum hamile olduguma insallah yarin dr icimi rahatlaticak sizlerde ilk anlarinizi paylasir misiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?