- 12 Aralık 2016
- 18
- 15
- 3
- Konu Sahibi humanistmira
-
açtım konuyu inşallah böyle durumda olan arkadaşlara yardımcı olabilirim :)olmaz mıı... olumsuz dusunmen icin yeterli sure gecmis onun ustune duyunca sevincini tahmn edebliyorum. bnce konu ac sesini duyur boyle cok adet soktrucu ilac kullanan vardr belki
iyi yapmişsın canım:)açtım konuyu inşallah böyle durumda olan arkadaşlara yardımcı olabilirim :)
Canım 5 gün filan geçmişti 606 çıktı.selamlarrr...
ilk hcg'niz kacti kanda? adete kac kala ya da kacinci gunde yaptirdiniz bir de...
Arkadaşlar bugün kaç testi yaptim beta hcg 7845 çıktı. ama kese görünmedi ultrasonra. doktor yarın idrarin sıkışıkken gel dedi. nu normal mi kızlar
7000 küsürdü beklenen adet epey geçmişti yaptırdığımdaselamlarrr...
ilk hcg'niz kacti kanda? adete kac kala ya da kacinci gunde yaptirdiniz bir de...
Çok yüksek derken ? normal mi yani. ben dış gebelikten korktum kese gorunmeyince.Canım beta hcg.n çok yüksek sakın olumsuz düşünme. Yarın güzel haberlerini alırız inşallah.
Çok yüksek derken ? normal mi yani. ben dış gebelikten korktum kese gorunmeyince.
Bir aylık dedi. dis gebelik falan demedi. yarın gel dedi sadece. dış gebelik beta bçg artışı maksimum kaç oluyor. yada ona bağlı değil mi acabaCanım dış gebelik için yüksek gibi geldi bana. Yani normal gebelik gibi duruyor. Doktorunun da şüphesi var mı?
Doktor
Bir aylık dedi. dis gebelik falan demedi. yarın gel dedi sadece. dış gebelik beta bçg artışı maksimum kaç oluyor. yada ona bağlı değil mi acaba
Çok teşekkür ederim biraz rahatladım :)inşallah yarin güzel olacakÇok çok iyi bilgim yok ama çok yükselemiyor diye biliyorum. Başıma hiç gelmedi ama yaşayanlar daha iyi bilgi verir sanırım. Ancak sen sakın strese sokma kendini de bebişini de. Allahımın izniyle yarın inşallah görürsünüz keseyi.
cnm yrn haber ver. ben olumsuz birsey oldugunu sanmiyorum.Arkadaşlar bugün kaç testi yaptim beta hcg 7845 çıktı. ama kese görünmedi ultrasonra. doktor yarın idrarin sıkışıkken gel dedi. nu normal mi kızlar
bu degerlere kesenin gorunmesini beklerdm 3binlerde gzukuyor aslnda kac haftalik bisey dedi mi doktorunzArkadaşlar bugün kaç testi yaptim beta hcg 7845 çıktı. ama kese görünmedi ultrasonra. doktor yarın idrarin sıkışıkken gel dedi. nu normal mi kızlar
Tamam canım inşallah guzel haberler vririmcnm yrn haber ver. ben olumsuz birsey oldugunu sanmiyorum.
1aylikbu degerlere kesenin gorunmesini beklerdm 3binlerde gzukuyor aslnda kac haftalik bisey dedi mi doktorunz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?