ilk hcg değeri

Arkadaşlar bugün kaç testi yaptim beta hcg 7845 çıktı. ama kese görünmedi ultrasonra. doktor yarın idrarin sıkışıkken gel dedi. nu normal mi kızlar

Arkadaşlar bugün kaç testi yaptim beta hcg 7845 çıktı. ama kese görünmedi ultrasonra. doktor yarın idrarin sıkışıkken gel dedi. nu normal mi kızlar

Canım beta hcg.n çok yüksek sakın olumsuz düşünme. Yarın güzel haberlerini alırız inşallah.

Doktor
Canım dış gebelik için yüksek gibi geldi bana. Yani normal gebelik gibi duruyor. Doktorunun da şüphesi var mı?
Bir aylık dedi. dis gebelik falan demedi. yarın gel dedi sadece. dış gebelik beta bçg artışı maksimum kaç oluyor. yada ona bağlı değil mi acaba

Doktor

Bir aylık dedi. dis gebelik falan demedi. yarın gel dedi sadece. dış gebelik beta bçg artışı maksimum kaç oluyor. yada ona bağlı değil mi acaba

Çok çok iyi bilgim yok ama çok yükselemiyor diye biliyorum. Başıma hiç gelmedi ama yaşayanlar daha iyi bilgi verir sanırım. Ancak sen sakın strese sokma kendini de bebişini de. Allahımın izniyle yarın inşallah görürsünüz keseyi.

Çok teşekkür ederim biraz rahatladım gercekt
Çok teşekkür ederim biraz rahatladım :)inşallah yarin güzel olacak

bu degerlere kesenin gorunmesini beklerdm 3binlerde gzukuyor aslnda kac haftalik bisey dedi mi doktorunz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…