İLK HEDEF 25 OCAK:80 İKİNCİ HEDEF 25 MART :72...

Ya bu arada ben cok stresliyim yaaaaa....esimle naneliyiz ve canim acayipp derecede yemek yemek istiyor ama deli gibi:(:(kilo veremiyormusum gibi geliyor...elim.hep atistitma modunda:(:(offfff offf iste diyetten yilma dknemjm yine geldii sanirim

merhabalar Türkiyedeyim sonunda diyet bozuldu ama olsun yarın sabah tekrar başlıyorum bu arada ben Esra

Ya bu arada ben cok stresliyim yaaaaa....esimle naneliyiz ve canim acayipp derecede yemek yemek istiyor ama deli gibi:KK43::KK43:kilo veremiyormusum gibi geliyor...elim.hep atistitma modunda:KK43::KK43:offfff offf iste diyetten yilma dknemjm yine geldii sanirim
tatlım eşinle naneysen daha çok dikkat etmelisin bence fıstık gibi olda kıskansın

merhabalar Türkiyedeyim sonunda diyet bozuldu ama olsun yarın sabah tekrar başlıyorum bu arada ben Esra
hosgeldin...gel gel desteklesmek lazim...ben de fatma....

tatlım eşinle naneysen daha çok dikkat etmelisin bence fıstık gibi olda kıskansın
Yaa zaten sorunum o...gerilince kendi hirsimi yemekten cikariyorum resmen:(
acaba kaç kilo oldum sabah tartılır yazarım bu arada çok kaçırdım
2 gun kendine izin ver.kacamak yapinca vucut acayip odem topluyor..diyetten iki gun sonra tartilmayi dene vence...

Esraaa nerdesin canimmmmm...hadi gel de bi devam edelim destekleselimmmmm.....bak persembe oldu....

Ya benimbu hsfta diyetisyen konttolum vardi..7000l gr gitmid..500 yagdan...iki haftada bu sekilde sncak...yanliz oglusun gozu mikrop kapmis onunla cok ugrastik...anlamiyo da laftan..sabah zorlaniyoruz...bakalim bu hafta da yapalim duzgunce diyeti...

Canlsr ben geldim...bu 4 gun cok fenaydim grip..hic yerimden kalkamadim su bile icemedim...dun sabsh itibariyle 85.8dim....ki cok guzel bi rakam benim icin...persembe annrmlere gidiyorum 3 gunlugune...o yuzden en son yarin yazabilirim..ve dondugumde p.tesiden itibaren yjne yogun bi sekilde basliyorum ins..benim hedefim su sn icin 17 subatta 82 kilo olmak ins..agir agir gitsin ama tam gitsin ins.....

Selamlatrr...hastalik surecini sukur atlattik ailecek sirayla grctik resmen:(diet yapamadim am yemedim cok fazla....yarin yeni listelerimle ins tekrar basliyorum spora ve diete...sabahtan itibaren gorusmek uzere...

Back
X