rolla günaydin nerelerdesinAra yarım kupa Sütlü mesafe yarım armut yarım kivi 5 tane badem
ve 1 mandalina biraz müsli ve 1tane sosis yedim aksamIyi aksamlar
Aksam 1 tane köfteli sandavic yarim ayva az sekerli türkkahvesi
Merhaba ben de katilmak istiyorum ben şubatta 69dum düğünüm ağustosta oldu 55tim isteyince olurBende 1.60 boyunda 67 kiloyum ve henüz 20 yaşında bekarım .s ( evlenip doğum yapınca halim nice olur siz düşünün.) diyete başladm spor da yapıyorum bir hafta oldu ilk hedefim 60 sonra 55 ve finali 50 kilo olarak yapmak istiyorum :)
olur mu dersiniz? bu arada ağustosta düğünüm var imdaaaat
Hosgeldin gercekten istiyorsan basarirsinMerhaba ben de katilmak istiyorum ben şubatta 69dum düğünüm ağustosta oldu 55tim isteyince olur
Saat 4:00 aksam yemegim biraz tavuku soslu makarna yedim ve 6 tane cigköfte ve tam 2 l suyu tamamladimSabah 1 tane muz
Öglen 3 kasik kurufasulye 2 kasik pilav avcumun ici kadar beyaz ekmek
Araögün 7 tane kestane
Simdi kücük bir tabak piyaz
Türk kahvesi
1 Saat spor salonuna gittim
1 l su
salatanin icinde 7 tane siyah zeytin ve 5 tane yesil zeytin vardiSabah kahvalti 1 tane muz
Araögün 1 portakal mandalina 4 tane 1 dilim crem peynirli ekmek 1 bardak alkolsiz kokteyl
Öglen büyük Tabak salata 2 tane yumurta 1 dilim ekmek yesil cay su ana kadar 2 l ye yakin su ictim
gedim canım kusura bakma başka bir günlükte devam etmek istedim fakat bazı işlerimden dolayı ayak uyduramadim artık burdan devam edicem tekrar kusura bakmarolla günaydin nerelerdesin
Kendi günlügüne tekrara hosgeldin rollagedim canım kusura bakma başka bir günlükte devam etmek istedim fakat bazı işlerimden dolayı ayak uyduramadim artık burdan devam edicem tekrar kusura bakma
çok yememişsin gibi gelsede bu aralar biraz yemeği çoğaltın sanki geçmişi okuyup bak istersenRolla inanmiyorum gecen hafta 61.700 simdi tartiya ciktim 63.800 gösteriyor yarin yarismada tartilmada günümüz yediklerim cok degil bu hafta sporda yaptimAdet görüyorum bugün cok su ictim ama bir insan 2 litre vucudu su toplamis olabilirmi Gercekten icimden su anda herseyi yemek geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?