ilk hedef 60

Sabah sütlü kahve 11:30 bir tabak asüre
Öglen 1 büyük köfte 3 tane haslanmis patates karisik sebze ve sos
1 Saat spor yaptim 2 l suyu aksama tamamlarim

Iyi aksamlar
Aksam 1 tane köfteli sandavic yarim ayva az sekerli türkkahvesi

Günaydin bizim takim kimsecikler yok ortada terkmi edildim rolla nerelerdesin sen?

Merhaba ben de katilmak istiyorum ben şubatta 69dum düğünüm ağustosta oldu 55tim isteyince olur

Sabah 1 tane muz
Öglen 3 kasik kurufasulye 2 kasik pilav avcumun ici kadar beyaz ekmek
Araögün 7 tane kestane
Simdi kücük bir tabak piyaz
Türk kahvesi
1 Saat spor salonuna gittim
1 l su

Sabah 1 tane muz
Öglen 3 kasik kurufasulye 2 kasik pilav avcumun ici kadar beyaz ekmek
Araögün 7 tane kestane
Simdi kücük bir tabak piyaz
Türk kahvesi
1 Saat spor salonuna gittim
1 l su
Saat 4:00 aksam yemegim biraz tavuku soslu makarna yedim ve 6 tane cigköfte ve tam 2 l suyu tamamladim

Sabah kahvalti 1 tane muz
Araögün 1 portakal mandalina 4 tane 1 dilim crem peynirli ekmek 1 bardak alkolsiz kokteyl
Öglen büyük Tabak salata 2 tane yumurta 1 dilim ekmek yesil cay su ana kadar 2 l ye yakin su ictim

Sabah kahvalti 1 tane muz
Araögün 1 portakal mandalina 4 tane 1 dilim crem peynirli ekmek 1 bardak alkolsiz kokteyl
Öglen büyük Tabak salata 2 tane yumurta 1 dilim ekmek yesil cay su ana kadar 2 l ye yakin su ictim
salatanin icinde 7 tane siyah zeytin ve 5 tane yesil zeytin vardi
Araögün greyfurt
Aksam 2 tane büyük peynirli ve salamli sandvic 5 tane zeytin 1 bardak balli tarcinli süt

gedim canım kusura bakma başka bir günlükte devam etmek istedim fakat bazı işlerimden dolayı ayak uyduramadim artık burdan devam edicem tekrar kusura bakma
Kendi günlügüne tekrara hosgeldin rolla

Sabah 1 bardak kefir birtane bisküvi
Öglen büyük bir Tabak salata soslu 1 dilim ekmek crem peynirli 1 litte su

Iyi aksamlar
Ara ögün balikli sandvic
Aksam 1 havuc 1 tane kücük kizarmis tavuk sonra birtane yogurt yerim 3 l du ictim

Rolla inanmiyorum gecen hafta 61.700 simdi tartiya ciktim 63.800 gösteriyor yarin yarismada tartilmada günümüz yediklerim cok degil bu hafta sporda yaptimAdet görüyorum bugün cok su ictim ama bir insan 2 litre vucudu su toplamis olabilirmiGercekten icimden su anda herseyi yemek geliyor

çok yememişsin gibi gelsede bu aralar biraz yemeği çoğaltın sanki geçmişi okuyup bak istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…