Adet görürken vücuttaki ödemden dolayı kilo fazla cikabilir dert etmeyinRolla inanmiyorum gecen hafta 61.700 simdi tartiya ciktim 63.800 gösteriyor yarin yarismada tartilmada günümüz yediklerim cok degil bu hafta sporda yaptimAdet görüyorum bugün cok su ictim ama bir insan 2 litre vucudu su toplamis olabilirmi Gercekten icimden su anda herseyi yemek geliyor
Evet haklisiniz dün aksam sok oldum amaAdet görürken vücuttaki ödemden dolayı kilo fazla cikabilir dert etmeyin
bende uzun zamandır bir ileri bi geri gidip geliyordum bu sabah tartıda 66.5 görünce çok mutlu oldumGünaydin rolla bende anlamadim ama sabah tartida 3 kere tartildim 60.800 gösteriyor dün aksam tartidi yalnismi tartti yoksa bir gecede bir insan bukadar suda atamaz himm bugün evde degilim ise gidiyorum iyi günler
Cok sevindim rolla biz bu isin ustesinden gelicezbende uzun zamandır bir ileri bi geri gidip geliyordum bu sabah tartıda 66.5 görünce çok mutlu oldum
Ve 1 Saat spor salonuna gittim Türk kahvemi icemedimSabah 1 bardak kefir
Araögün 1 elma
Öglen büyük birtabak tavuklu sebze corbasi
Araögün greyfurt yogurt 2 tane bisküvi 2 l su
Aksam tavuklu sebze corbasi ve kesin türkkahvesi icicem
başınız sağ olsunRolla bu sabah kayinvaldem vefat etti 64 yasindaydi hastaydi bugün türkiyeye ucuyoruz gelince gene yazarim
Rolla bu sabah kayinvaldem vefat etti 64 yasindaydi hastaydi bugün türkiyeye ucuyoruz gelince gene yazarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?