Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar,
Ben kendimi bildim bileli kiloluyum.. Ama evlendikten sonra ve doğum yaptıktan sonra gelen kilolardan kurtulmaya çalışıyorum. Doğumdan sonra aldığım kiloları verdim.. Şimdi sıra evlendikten sonra aldığım kiloları vermeye geldi...
87 kilo ile başladığım diyetime 76 kilo ile devam ediyorum.. Bana katılıp destek vermek isteyenler varsa beklerim....
BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR değil mi???
slm yine kimsecikler yok ama ben yazmaya devam edeceğim
günlük gibi :))
dün sporumu yaptım 10000 adım
akşamda çok acıktım bir dilim ekmek
yatmadan önce bir portakal yedimmm
gelelim bugüne
kahvaltı
kaşarlı tost
ara
kuru üzüm bir avuç gibi
öğle
sebzeli mantar sote
salata
yayla çorbası bir kase
2 dilim ekmek
birazdan çay içicem akşam meyve yerim
bide sporum ve bitirmem gereken suyum var
merhaba kolay gelsin öncelikle
kaç kilo vermek istiyosun ve 10000 adımı ne kadar zamanda nasıl atıyosun ?
merhaba :)
5 kilo vermek istiyorum :)
güne yaymaya çalışıyorum denebilir. mesai içinde 2500 adım atıyorum ortalama. eve gelince de yürüyüş bandında bir saat yürüyorum. yavaş yürürsem süre uzuyo tabi. 3 gündür tekrar başladım yürüyüşe farkı şimdiden hissediyorum tavsiye ederim :)
merhaba internette gezinirken çoook eski bir konu hakkında bi yazınızı gördüm ve sormak istedim alacakaranlıktaki bellanın düğün tokasını almışsınız sanırım acaba nerden aldınız ablamın düğünü var oda istiyor hatırlıyorsanız lütfen belirtinMerhaba kızlar benim 5 anneminde 10 kilo vermesi gerek napıcaz hiç bilmiyoruz valla( dukan düşünüyoruz ama sizin şöyle şöyle yap diyeceğiniz bişi var mı