• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk hedefim 10 kg vermek.. Sonraki hedef tekrar 10 kg.. Katılmak isteyen var mı??

herkes nereye gitti nerdesiniz kızlar
umarım iyisinizdir
ben hasta yatıyorum valla
inş sizin gelmemeniz bu yüzden değildir

Arkadaşlar,

Ben kendimi bildim bileli kiloluyum.. Ama evlendikten sonra ve doğum yaptıktan sonra gelen kilolardan kurtulmaya çalışıyorum. Doğumdan sonra aldığım kiloları verdim.. Şimdi sıra evlendikten sonra aldığım kiloları vermeye geldi...

87 kilo ile başladığım diyetime 76 kilo ile devam ediyorum.. Bana katılıp destek vermek isteyenler varsa beklerim....

BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR değil mi???

Merhaba Biraz geç oldu amma bende burdayım 76 ile başlıyorum 30 dk yürüyüş ve 1000 kalorilik diyet listesi önerilerinizi bekliyorum :) :) :)

uzuuunnn bir aradan sonra ben yine diyetlerdeyim :((

en son 55i görmüştü tartıda sonra bir hastalandım hiç toparlanamadım hala da hastayımmm

önce grip ses kısıklığı, sonra bademcik iltihabı yüksek ateş, şimdi yine grip öksürük...

yeme düzenine gelince rezil durumdayımmm.. bi dönem deli gibi yedim ama miktar olarak çok değil hep kalorili şeyler. saldırdım resmen. o dönem pek kilo almadım. yürüyüş yapıyodum günde 10000 adım. sonra hiç dikkat etmedim ama içimde hep bir pişmanlık.
daralttığım pantolonlar dolmaya başladı
dün yürüyüşe başladım. bugün diyete başladım

sabah
büyük kupada 9 bitkili form çayı

kahvaltı
sütle pişmiş yulaf üstüne 2 kaşık yoğurt yarım elma rendesi ve tarçın
büyük kupa normal şekersiz çay

öğle akşamıda yazıcam sporumu da yapıcam

kızlarrr slm

hadi gelin böyle yalnız olmuy bu işler

iki gündür sporumu yapıyorum günlük onbin adım tamamlanıyo

bugünkü menü ehh işte

kahvaltı
zeytinli açma
çay

ara
incecik bir kaşarlı tost

öğle
balık buğulama
salata
bir kase yayla çorbası

ara
bir kase kakaolu gevrek tatlı niyetine :(
çay

akşama yemek falan yok belki çok acıkırsam bir bardak süt yada ayran

spor yapılacak yürüyüş onbine tamamlanacak
su içilecek

sevgiler kızlar dağılmayalımda kurtulalım şu kilolardannnnnnn

slm yine kimsecikler yok ama ben yazmaya devam edeceğim

günlük gibi :))

dün sporumu yaptım 10000 adım
akşamda çok acıktım bir dilim ekmek
yatmadan önce bir portakal yedimmm

gelelim bugüne

kahvaltı
kaşarlı tost

ara
kuru üzüm bir avuç gibi

öğle
sebzeli mantar sote
salata
yayla çorbası bir kase
2 dilim ekmek

birazdan çay içicem akşam meyve yerim
bide sporum ve bitirmem gereken suyum var

slm yine kimsecikler yok ama ben yazmaya devam edeceğim

günlük gibi :))

dün sporumu yaptım 10000 adım
akşamda çok acıktım bir dilim ekmek
yatmadan önce bir portakal yedimmm

gelelim bugüne

kahvaltı
kaşarlı tost

ara
kuru üzüm bir avuç gibi

öğle
sebzeli mantar sote
salata
yayla çorbası bir kase
2 dilim ekmek

birazdan çay içicem akşam meyve yerim
bide sporum ve bitirmem gereken suyum var

merhaba kolay gelsin öncelikle

kaç kilo vermek istiyosun ve 10000 adımı ne kadar zamanda nasıl atıyosun ?

merhaba kolay gelsin öncelikle

kaç kilo vermek istiyosun ve 10000 adımı ne kadar zamanda nasıl atıyosun ?

merhaba :)

5 kilo vermek istiyorum :)
güne yaymaya çalışıyorum denebilir. mesai içinde 2500 adım atıyorum ortalama. eve gelince de yürüyüş bandında bir saat yürüyorum. yavaş yürürsem süre uzuyo tabi. 3 gündür tekrar başladım yürüyüşe farkı şimdiden hissediyorum tavsiye ederim :)

akşam yemek yemedim onun yerine bir bardak 2si bir arada kahve ve bir avuç siyah üzüm kurusu yedim
ama acıktım tabi 1 portakal yedim
spor yapıldı su içildi bugünde sorunsuz geçti şükür :)

merhaba :)

5 kilo vermek istiyorum :)
güne yaymaya çalışıyorum denebilir. mesai içinde 2500 adım atıyorum ortalama. eve gelince de yürüyüş bandında bir saat yürüyorum. yavaş yürürsem süre uzuyo tabi. 3 gündür tekrar başladım yürüyüşe farkı şimdiden hissediyorum tavsiye ederim :)

benm sana tavsiyem sadece cardio(yürüyerek) ve diyet yaparak kilo vermeye çalışmamalısın..

hem diyet hemde spor yaparak kilo verebilir aynı zamanda sıkılaşma sağlayabilirsin..

benm spor yaptırdığım kişiler eğlenerek spor yaparken hem kilo veriyo hem sıkılaşıyo ve 1 ayda 4-5 kilo sadece yağdan veriyo =)

Slm arkadaşlar,

Uzun zamandır sayfamı ihmal ettim. Sizler nerelerdesiniz? Neler yaptınız?? Ben 2 kilo aldım diyeti bıraktığım için.. Şimdi yavaşça diyete geçiş yapmak istiyorum.

Bu sabah 1 büyük bardak kefir içtim. 2 mandalina yedim.

Ara öğün olarak da 2 mandalina yedim. Öğlende bakalım neler var??

Siz neler yapıyorsunuz?

Merhaba kızlar benim 5 anneminde 10 kilo vermesi gerek napıcaz hiç bilmiyoruz valla :KK43:( dukan düşünüyoruz ama sizin şöyle şöyle yap diyeceğiniz bişi var mı
merhaba internette gezinirken çoook eski bir konu hakkında bi yazınızı gördüm ve sormak istedim alacakaranlıktaki bellanın düğün tokasını almışsınız sanırım acaba nerden aldınız ablamın düğünü var oda istiyor hatırlıyorsanız lütfen belirtin :KK37::KK37::KK31::oops::oops::oops::oops::110::110:

sürekli başlayıp bozuyorum malesef. ciddi anlamda programla bu işi halletmek lazım. özellikle göbek kısmı :)

Back
X