- 18 Eylül 2016
- 491
- 657
- 18
- 44
- Konu Sahibi bercemzeynep
Evet çok dallan dala atladın elif bir kaç konuya yazdım bende zayıflayacam falan fistan hatta konuda açtım ama havada kaldı.bu gün bunlara gerçek anlamda son verdim.ilk hedefim olan 10 kiloyu annem için vereceğim dün onu izmire yolcu ettik akşam bendeydi hep bi 10 kilo versen çok güzel olursun dedi durdu.Aslında bana çok üzüldüğünü biliyorum evlendiğimden beri kilolar yüzünden neler çektiğimi biliyor.36 yaşında 165 boyunda 84 kiloyum 3 çocuk annesiyim. bekarkende topluydum ama en çok nişanlıyken 79 olmuştum düğüne kadar 60lara düşmüştüm.10 yıldır neredeyse hep diyetle geçti kimse artık bana güvenmiyor neyse ben kendime son bir şans daha verdim.başladım ve bu hiç bitmeyecek sağlıklı beslenme hayatımda.
işe hayatımdan baskülü çıkararak başladım. çünkü sürekli tartılmak beni sitrese sokuyor bunu anladım.pili çıkarıp attım uzun bir süre tartılmak yok. her beden etek var ilk hedef 46 beden eteğe girmek.
spor sporsuz olmaz ben 7 ay önce sezeryan ile doğum yaptım, aslında bir 10 kilo verdim.boğazımı tutsaydım ve sporda yasaydım şimdi daha zayıftım.
veeeeee su susuz olmaz hergün mutlaka 2.5 içilecek.
ALLAH'IN izniyle 25 kilo verene kadar pes etmek yok.
işe hayatımdan baskülü çıkararak başladım. çünkü sürekli tartılmak beni sitrese sokuyor bunu anladım.pili çıkarıp attım uzun bir süre tartılmak yok. her beden etek var ilk hedef 46 beden eteğe girmek.
spor sporsuz olmaz ben 7 ay önce sezeryan ile doğum yaptım, aslında bir 10 kilo verdim.boğazımı tutsaydım ve sporda yasaydım şimdi daha zayıftım.
veeeeee su susuz olmaz hergün mutlaka 2.5 içilecek.
ALLAH'IN izniyle 25 kilo verene kadar pes etmek yok.
Son düzenleme: