- 20 Haziran 2024
- 1.242
- 1.342
- 48
- 48
- Konu Sahibi gossipgirl5
-
Benim de ilk birkaç ilişkide acıdı ben de acıyacak ya şimdi diye endişeleniyordum ama benim o kadar uzun sürmedi.4,5 defadan sonra şimdiki gibi oldu diye hatırlıyorum.eee tabi zevk için biraz tecrübe gerekiyor.pozisyonlar, zevk noktaları falan.herşeyde olduğu gibi sevişmeyi de öğrenmek gerekiyor neticede.bir kısmı içgüdüsel ama tamamı değil.Sizin gibi bi kuzenim vardı evlenmeden önce anlatmıstı bana böyle acıdıgını. Altı ay boyunca acı çektim sonra zevk almaya basladım demişti.
Ben de bunları düşündim durdum evlenmeden önce. Sonucta ilk beş ay neredeyse hiç ilişki olamadı vajinismus oldumama kan fln gelmedi üç dört damla bir şey. Sonrasında da gelemdi yani tam ilişliye girdiğimde.
Ama bir sene boyunca her ilişkide acı çektim
Zevk alma da olmadı böyle olunca. Şimdi geçti acı hissi ama zevk pek yok. Yavaş yavaş öğreniyorum hala bazı seyleri mesela.
Yani özetle her şey sizin kendinizi kasmanızla alakalı bence. Bir de yaptıkça orası esniyor rahatlıyor. Acımadıgını anlayınca da daha rahat hissediyorsun
Evet anca oluyor.Sizin gibi bi kuzenim vardı evlenmeden önce anlatmıstı bana böyle acıdıgını. Altı ay boyunca acı çektim sonra zevk almaya basladım demişti.
Ben de bunları düşündim durdum evlenmeden önce. Sonucta ilk beş ay neredeyse hiç ilişki olamadı vajinismus oldumama kan fln gelmedi üç dört damla bir şey. Sonrasında da gelemdi yani tam ilişliye girdiğimde.
Ama bir sene boyunca her ilişkide acı çektim
Zevk alma da olmadı böyle olunca. Şimdi geçti acı hissi ama zevk pek yok. Yavaş yavaş öğreniyorum hala bazı seyleri mesela.
Yani özetle her şey sizin kendinizi kasmanızla alakalı bence. Bir de yaptıkça orası esniyor rahatlıyor. Acımadıgını anlayınca da daha rahat hissediyorsun
ben maalesef ilk kez dün gece bunu sevgilimle denemeye çalıştım, maalesef yapamadık. inanılmaz dar, ve sımsıkı vajinam. sevgilim daha önceden cinsel birliktelikler yaşamış olmasına rağmen o penisini bi türlü vajinama sokamadı desem. hiç böyle hayal etmemiştim tam bir hayal kırıklığı olduarkadaslar merhaba, ilk cinsel birleşme çok acıyor mu? çok kasan biriyim yani direkt kendimi kapatıyorum. acır diye ya da böyle vucudumda değişiklik olur diye korkuyorum sizce bu kadar büyütülecek bir şey mi bu
Bir arkadasimin da ilk bir kaç seferinde olmamış becerememisler. Yazın evlenicem ve ben de korkuyorumben maalesef ilk kez dün gece bunu sevgilimle denemeye çalıştım, maalesef yapamadık. inanılmaz dar, ve sımsıkı vajinam. sevgilim daha önceden cinsel birliktelikler yaşamış olmasına rağmen o penisini bi türlü vajinama sokamadı desem. hiç böyle hayal etmemiştim tam bir hayal kırıklığı oldu
bende korkuyorum artık hiç böyle hayal etmemiştim o geceden sonra sevgilimle hiç iletişime geçmedik ayrıca shshahahaha ne düşünüyordur ki. yapamamak nasıl bir duygu acabaBir arkadasimin da ilk bir kaç seferinde olmamış becerememisler. Yazın evlenicem ve ben de korkuyorum
Dünyada kaç milyar insan var tadı damagında kalacak tekrar isteyeceksin ))arkadaslar merhaba, ilk cinsel birleşme çok acıyor mu? çok kasan biriyim yani direkt kendimi kapatıyorum. acır diye ya da böyle vucudumda değişiklik olur diye korkuyorum sizce bu kadar büyütülecek bir şey mi bu
Merhabalar ben yeni üyeyim lütfen banada yardımcı olurmusunuz vajinusmusum 14 yıllık evliliği mi bitirdim bu sebepten dolayı eşim doktora gelmiyordu ve şuan nişanlıyım nişanlım eski sevgilim 20 yıllık tanıdığım birisi çok seviyorum onu deneme yapıyoruz fakat olmuyor çok yazanları okudum doktorlara gittim cinsel terapiye gittim fakat olmuyor herşey normal giderken iş giriş anına gelince kasılıyorum itekliyorum alkol alarakda denedim bişey farketmiyor 14 şubatta şampanya içtik birlikte o gün bişey oldu sevişiyorduk o anda aniden içime bişeyin girip çıktığını hissettim ama hepsi girmedi o an kalktım aynadan vaijinama baktım Bi pembelik vardı peçeteyle sildim kan geliyordu az az bidaha sildim yine kan geliyordu sonra nişanlım baktı kan var dedi olmuş o iş dedi sizcede olmuşmudur bidaha denedik sonra ama olmuyor girmiyor penis izin vermiyorum lütfen banada yardımcı olun 37 yaşındayım anne olmak istiyorum bu sorunu çözmem lazımarkadaslar merhaba, ilk cinsel birleşme çok acıyor mu? çok kasan biriyim yani direkt kendimi kapatıyorum. acır diye ya da böyle vucudumda değişiklik olur diye korkuyorum sizce bu kadar büyütülecek bir şey mi bu
Bu anlattığın normal değil ama. Kistin felan olmuş olabilir ya da enfeksiyon olmuş olabilir bu kadar kanama olmaz ilişkide. Bir kadın doğuma gittin miBen hem acı hissettim hem de çok kanamam oldu.okuyanlar korkacaktır ama neticede yaşadığım deneyimi anlatıyorum ne yapayım? Üstelik sadece ilk ilişkide de değil 4,5 ilişkiye kadar kanamam olmuştu.hatta bir keresinde etraf hayvan kesmiş gibi kan olmuştu.ışıklar kapalıydı kaygan kaygan bir his geliyordu ama ne olduğunu anlamamıştım.ışığı bir açtım şok oldum.hiç acı da hissetmemiştim oysa ki.partnerimin penisi baya büyük ve çok sertti eee benim vajinam da alışkın olmayınca böyle bir sonuç çıkmıştı ortaya.şu benim hiç kanamadı ya da sadece peçeteye silince lekelenme oldu falan diyenler bana çok garip geliyor o yüzden.ikisi de normal kişiden kişiye göre değişiyor diye diye dilimde tüy bitti.eskiden kanama olması şart kabul ediliyordu şimdi de olmaması şart kabul ediliyor.bir kez daha söylemiş olayım bari.ikisi de normal.kendini kasmakla falan ilgisi yok.herkesin kendi bedeni ona özel.
Hiçbirşey de olmadı sonrasında.hatta doktor bana şaşırmıştı sende herkeste olan zararsız kistlerden bile yok diye.vajinanın alışması gerekiyormuş işte.eee penis de çok büyük olunca.Bu anlattığın normal değil ama. Kistin felan olmuş olabilir ya da enfeksiyon olmuş olabilir bu kadar kanama olmaz ilişkide. Bir kadın doğuma gittin mi
14 yıl ilişkiye girmediniz miMerhabalar ben yeni üyeyim lütfen banada yardımcı olurmusunuz vajinusmusum 14 yıllık evliliği mi bitirdim bu sebepten dolayı eşim doktora gelmiyordu ve şuan nişanlıyım nişanlım eski sevgilim 20 yıllık tanıdığım birisi çok seviyorum onu deneme yapıyoruz fakat olmuyor çok yazanları okudum doktorlara gittim cinsel terapiye gittim fakat olmuyor herşey normal giderken iş giriş anına gelince kasılıyorum itekliyorum alkol alarakda denedim bişey farketmiyor 14 şubatta şampanya içtik birlikte o gün bişey oldu sevişiyorduk o anda aniden içime bişeyin girip çıktığını hissettim ama hepsi girmedi o an kalktım aynadan vaijinama baktım Bi pembelik vardı peçeteyle sildim kan geliyordu az az bidaha sildim yine kan geliyordu sonra nişanlım baktı kan var dedi olmuş o iş dedi sizcede olmuşmudur bidaha denedik sonra ama olmuyor girmiyor penis izin vermiyorum lütfen banada yardımcı olun 37 yaşındayım anne olmak istiyorum bu sorunu çözmem lazım
Hayır malesef girmedim14 yıl ilişkiye girmediniz mi
Ne kadar sonra gittiniz doktora hemen mi?Hiçbirşey de olmadı sonrasında.hatta doktor bana şaşırmıştı sende herkeste olan zararsız kistlerden bile yok diye.vajinanın alışması gerekiyormuş işte.eee penis de çok büyük olunca.
Yok o dönemlerde hiç gitmedim.ama bir şikayetim de olmadı.Ne kadar sonra gittiniz doktora hemen mi?
Yazık olmuş valla.vajinismus grubu var sitede ama nasıl alınıyor ben bilmiyorum.bir sürü konu da var.bakabilirsin.Hayır malesef girmedim
Bende yeni üyeyim bende bilmiyorum inanın artık ne yapacağımı şaşırmış durumdayım hala kızmıyım değilmiyim onu bile bilmiyorumYazık olmuş valla.vajinismus grubu var sitede ama nasıl alınıyor ben bilmiyorum.bir sürü konu da var.bakabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?