- 6 Mayıs 2024
- 5.020
- 5.767
- 118
- Konu Sahibi gossipgirl5
-
İşte bilemezsiniz ki o dönem kistiniz vardı patladı belki ya da enfeksiyonunuz vardı. Bana normal gelmedi o kadar kanama geçmiş olsun diyimYok o dönemlerde hiç gitmedim.ama bir şikayetim de olmadı.
Gerçekten zor oluyormu Allah aşkına bişey söyleyin bazıları yazmış hiç ağda yapmadınız mı diye benim mesleğim kuaför mesela ben ağdada yaptım ama ağdanın acısı gibi olmadığını düşünüyorum kimileri sinek ısırığı kadar diyor kafam allak bullak oldu 14 şubatta olan küçük bişey nasıl oldu hayret ettim mesela Ogün o anda acı olmadı sonrasında sızlama oldu Bi kaç günYazık olmuş valla.vajinismus grubu var sitede ama nasıl alınıyor ben bilmiyorum.bir sürü konu da var.bakabilirsin.
Allah aşkına çok acısa milyonlarca kadın sevişir mi?Gerçekten zor oluyormu Allah aşkına bişey söyleyin bazıları yazmış hiç ağda yapmadınız mı diye benim mesleğim kuaför mesela ben ağdada yaptım ama ağdanın acısı gibi olmadığını düşünüyorum kimileri sinek ısırığı kadar diyor kafam allak bullak oldu 14 şubatta olan küçük bişey nasıl oldu hayret ettim mesela Ogün o anda acı olmadı sonrasında sızlama oldu Bi kaç gün
Herkesin aynı olmuyor bence benim acı olmuştu ama zamanla azaldıarkadaslar merhaba, ilk cinsel birleşme çok acıyor mu? çok kasan biriyim yani direkt kendimi kapatıyorum. acır diye ya da böyle vucudumda değişiklik olur diye korkuyorum sizce bu kadar büyütülecek bir şey mi bu
Ağdanın acısıyla çok farklı olduğunu düşünüyorumGerçekten zor oluyormu Allah aşkına bişey söyleyin bazıları yazmış hiç ağda yapmadınız mı diye benim mesleğim kuaför mesela ben ağdada yaptım ama ağdanın acısı gibi olmadığını düşünüyorum kimileri sinek ısırığı kadar diyor kafam allak bullak oldu 14 şubatta olan küçük bişey nasıl oldu hayret ettim mesela Ogün o anda acı olmadı sonrasında sızlama oldu Bi kaç gün
İlk defa kendimle aynı birini gördüm benimde ilk iliskimde sert olmuştu acamilik vardı ve aşiri kanamam olmuştu kime sorsam peçeteye geldi Derdi benim hatta 1,2 hafta her ilişkide kan devam etti sonra sağlık ocağına sordum bazi kişilerde olabilir dediydi benim deneyim berbattı aklıma geldikçe tüylerim dikeliyor ..Ben hem acı hissettim hem de çok kanamam oldu.okuyanlar korkacaktır ama neticede yaşadığım deneyimi anlatıyorum ne yapayım? Üstelik sadece ilk ilişkide de değil 4,5 ilişkiye kadar kanamam olmuştu.hatta bir keresinde etraf hayvan kesmiş gibi kan olmuştu.ışıklar kapalıydı kaygan kaygan bir his geliyordu ama ne olduğunu anlamamıştım.ışığı bir açtım şok oldum.hiç acı da hissetmemiştim oysa ki.partnerimin penisi baya büyük ve çok sertti eee benim vajinam da alışkın olmayınca böyle bir sonuç çıkmıştı ortaya.şu benim hiç kanamadı ya da sadece peçeteye silince lekelenme oldu falan diyenler bana çok garip geliyor o yüzden.ikisi de normal kişiden kişiye göre değişiyor diye diye dilimde tüy bitti.eskiden kanama olması şart kabul ediliyordu şimdi de olmaması şart kabul ediliyor.bir kez daha söylemiş olayım bari.ikisi de normal.kendini kasmakla falan ilgisi yok.herkesin kendi bedeni ona özel.
Bence herkesinki bir olmuyor sanırım ya benimkide çok acilıydı ilişki sırasında açıdan agliyordum o derece 1,2 hafta zevten çok acı çektim belki partnerle alakalı da olabilir bilmiyorum bidaha o günü yasayaksin deseler para veririm gene dönmem umarim sizinki zevkli geçerGerçekten zor oluyormu Allah aşkına bişey söyleyin bazıları yazmış hiç ağda yapmadınız mı diye benim mesleğim kuaför mesela ben ağdada yaptım ama ağdanın acısı gibi olmadığını düşünüyorum kimileri sinek ısırığı kadar diyor kafam allak bullak oldu 14 şubatta olan küçük bişey nasıl oldu hayret ettim mesela Ogün o anda acı olmadı sonrasında sızlama oldu Bi kaç gün
Şimdi bir de kanamaması gerekiyor aslında diyen tipler çıktı ya onlara da gıcık oluyorum.he canım biz çok kastık beceremedik bunca kişi.koca koca doktorlar bile yapıyor bunu.İlk defa kendimle aynı birini gördüm benimde ilk iliskimde sert olmuştu acamilik vardı ve aşiri kanamam olmuştu kime sorsam peçeteye geldi Derdi benim hatta 1,2 hafta her ilişkide kan devam etti sonra sağlık ocağına sordum bazi kişilerde olabilir dediydi benim deneyim berbattı aklıma geldikçe tüylerim dikeliyor ..
Umarım tşk ederimBence herkesinki bir olmuyor sanırım ya benimkide çok acilıydı ilişki sırasında açıdan agliyordum o derece 1,2 hafta zevten çok acı çektim belki partnerle alakalı da olabilir bilmiyorum bidaha o günü yasayaksin deseler para veririm gene dönmem umarim sizinki zevkli geçer
Ya kişiden kişiye değişiyor demekki işte kanamayan da var ama herkezde öyle olacak diyemeyiz bir sorun olduğunun işareti de değildir kiminin kızlık zarı arkada olurmuş zor patlarmis kiminin ônde olur hemen olurmuş kiminin dar olurmuş kiminin esnek falan fistan herkez tecrübe ederek öğrenecek ama bence önemli olan o an stres yapmamak ve parterin anlayışlı ve nazik olması lazım Hart hurt olursa can yakici olabiliyorŞimdi bir de kanamaması gerekiyor aslında diyen tipler çıktı ya onlara da gıcık oluyorum.he canım biz çok kastık beceremedik bunca kişi.koca koca doktorlar bile yapıyor bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?