ilk ilişki

Yok o dönemlerde hiç gitmedim.ama bir şikayetim de olmadı.
İşte bilemezsiniz ki o dönem kistiniz vardı patladı belki ya da enfeksiyonunuz vardı. Bana normal gelmedi o kadar kanama geçmiş olsun diyim

Yazık olmuş valla.vajinismus grubu var sitede ama nasıl alınıyor ben bilmiyorum.bir sürü konu da var.bakabilirsin.
Gerçekten zor oluyormu Allah aşkına bişey söyleyin bazıları yazmış hiç ağda yapmadınız mı diye benim mesleğim kuaför mesela ben ağdada yaptım ama ağdanın acısı gibi olmadığını düşünüyorum kimileri sinek ısırığı kadar diyor kafam allak bullak oldu 14 şubatta olan küçük bişey nasıl oldu hayret ettim mesela Ogün o anda acı olmadı sonrasında sızlama oldu Bi kaç gün

Allah aşkına çok acısa milyonlarca kadın sevişir mi?
Akıl var mantık var.
Anne olmak istiyorum diyorsunuz ya doğum esas acılı olan. Cinsel ilişkiye giremeyen nasıl doğuracak akıl var mantık var?

Ağdanın acısıyla çok farklı olduğunu düşünüyorum

Yeterli ön sevisme olursa istek olup ıslaklık oluşursa o kadar düşündüğün gibi acı olmaz şöyle düşün dünyada ilk ilişkiye giren sen değilsin o yüzden kadmana gerek yok acele etmeden yaparsanız zamanla da alışırsın

İlk defa kendimle aynı birini gördüm benimde ilk iliskimde sert olmuştu acamilik vardı ve aşiri kanamam olmuştu kime sorsam peçeteye geldi Derdi benim hatta 1,2 hafta her ilişkide kan devam etti sonra sağlık ocağına sordum bazi kişilerde olabilir dediydi benim deneyim berbattı aklıma geldikçe tüylerim dikeliyor ..

Bence herkesinki bir olmuyor sanırım ya benimkide çok acilıydı ilişki sırasında açıdan agliyordum o derece 1,2 hafta zevten çok acı çektim belki partnerle alakalı da olabilir bilmiyorum bidaha o günü yasayaksin deseler para veririm gene dönmem umarim sizinki zevkli geçer

Şimdi bir de kanamaması gerekiyor aslında diyen tipler çıktı ya onlara da gıcık oluyorum.he canım biz çok kastık beceremedik bunca kişi.koca koca doktorlar bile yapıyor bunu.

Umarım tşk ederim

Şimdi bir de kanamaması gerekiyor aslında diyen tipler çıktı ya onlara da gıcık oluyorum.he canım biz çok kastık beceremedik bunca kişi.koca koca doktorlar bile yapıyor bunu.
Ya kişiden kişiye değişiyor demekki işte kanamayan da var ama herkezde öyle olacak diyemeyiz bir sorun olduğunun işareti de değildir kiminin kızlık zarı arkada olurmuş zor patlarmis kiminin ônde olur hemen olurmuş kiminin dar olurmuş kiminin esnek falan fistan herkez tecrübe ederek öğrenecek ama bence önemli olan o an stres yapmamak ve parterin anlayışlı ve nazik olması lazım Hart hurt olursa can yakici olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…