Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim hiç kanamam olmadı. o yüzden nasıl olduğunu yazamayacağım.
ancak arkadaşının ağzından yazar gibi, bütün sorulara cevap verebilmene şaştım.
sanki arkadaşın yanında oturuyor, her yazılanı cevaplıyor sen de yazıyorsun. ya arkadaşın inanılmaz derecede boşboğaz, ya da o bi arkadaş malumumuz.
bir tane soruya bile bilmiyorum diye cevap vermemişsin, kanın miktarından, sonrasında bir daha gelmemesine, bir kaç saat önce birlikte olduklarında gelmemesinden, adet kanının şekline vs. vs. vs.
neyse sen o "bir arkadaş"a söyle, boşyere yormasın kendini, hem 2 sene boyunca ilişkiye girip, hem de hala kurcalayan. senden ayrılmak istiyorum ama bana bir sebep lazım diyen o adamcık için.
Kizlar merhaba. Bir arkadasim icin bir soru sormak istiyorum. Durum su. Arkadasimin ilk iliskisinde 2-3 damla degil daha fazla kanamasi olmus. Normal adet kanamasi seklinde denebilir. 2 tatli kasigi dolusu ve pembemsi degil normal kan renginde. Partneri de ona inanmamis. Normalde 2-3 damla gelir,neden bu sekilde,adetinin son gununde miydin demis. Tabi ki kizin ilk iliskisi. Bu durum normal mi ? Ilk iliskiden sonraki iliskilerde tekrar kanama olur mu ? Kanama miktari normal mi ? Var mi kanamasi bu sekilde olan ?
EDIT:Arkadasim bu duruma cok kirilmis. Partnerine kirici oldugunu anlatamamis cocuk durumu normal goruyor guvenmiyormus. Ancak bi kiz icin en kirici durum bu degil midir kizlar ? Sizim guvendiginiz insanin bu durumu yasadiginiz insanin size guvenmemesi. Ve. Cocuk ona sanki ayrilsa baskariyla da birlikte olucakmis gozuyle bakiyormus. Kizlar bunuda sormak istiyorum. Sizin icin kolay midir sevdiginiz biriyle bir iliski yasayip. Daha sonra afedersiniz nasilsa bozuldum deyip sirf zevk icin birlikte olmak ? Kiz bu durumu anlatmaya calismis ama cok kirgin. Ayrilmayi dusunuyor. Kirildigi icin
peki sen eşinde böyle bir durumla karşılaştın mı? en ufak bir şüphe güvensizlik niye kan gelmedi vs ?