Ilk iliskide kanama miktari ? Evli bayanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mace
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kan miktarı kişiye göre değişir belli bir miktarı yok bunun da benim anlamadığım adam kıza inanmıyorsa güvenmiyorsa niye hala birlikteler bana kızı kullanıyor gibi geldi :19:arkadaşın azıcık gözünü açsın kendine değer versin bu adamdan ayrılsın nacizane tavsiyem budur:31:

benim anlamadığım bu lafların üzerine 2 senedir sevgililer + hala birlikte oluyorlar..
ve cocuk hala inanmadıgını kırıcı dille soyluyor senin arkadasın normal olarak kırılıyor. ee arkadaşın neden hala birlikte oluyor ??
Şahsen sevgilim bana bunları söyleyecek bırak 2 sene tekrar birlkte olmayı o an kapıyı gösterirdim:20:
kendini ona muhtaç hissettiği için mi birlikte ?

Milletçe geldiğimiz yere inanamıyorum. Bir genç kız ne kadar özel ne kadar kıymetli bir şeyi o erkekle paylaşıyor. Bir de kendini o erkeğe kanıtlamaya çalışıyor. Ne kadar acı. Biraz özgüven lütfen. İnanmayan güvenmeyen birine çok bile bunlar.

benim hiç kanamam olmadı. o yüzden nasıl olduğunu yazamayacağım.

ancak arkadaşının ağzından yazar gibi, bütün sorulara cevap verebilmene şaştım.

sanki arkadaşın yanında oturuyor, her yazılanı cevaplıyor sen de yazıyorsun. ya arkadaşın inanılmaz derecede boşboğaz, ya da o bi arkadaş malumumuz.

bir tane soruya bile bilmiyorum diye cevap vermemişsin, kanın miktarından, sonrasında bir daha gelmemesine, bir kaç saat önce birlikte olduklarında gelmemesinden, adet kanının şekline vs. vs. vs.

neyse sen o "bir arkadaş"a söyle, boşyere yormasın kendini, hem 2 sene boyunca ilişkiye girip, hem de hala kurcalayan. senden ayrılmak istiyorum ama bana bir sebep lazım diyen o adamcık için.

partner de az daha uğraşsa kadın doğum uzmanı olacak bilmediği nane yok
böyle bir odunla birlikte olarak kız kendine etmiş

aklıma birde şöyle bir ihtimal geliyor. Kız benden ayrılmasın diye ayrılırsan bidaha seni kabul etmem falan havalarında göz dağıda vermek isteyebilir.

yada diğer ihtimal kız arkadaşını kullanıyor ihtiyacını görüyor elimin altında bulunsun zamanı gelene kadar die düşünüyor olabilir.
bence bian önce kız arkadaşın resti çekmeli ve kendi yoluna bakmalı.

Koca bile böyle şeyi sorgulamazken sevgiliye ne oluyor... Çok onemsiyordu kanamayi evlenmeden sevdiği insana dokunmak nedir birde çirkin yakistirmalar....

Sorunun cevabı ise evet benimde ilk gece kanamam çok oldu birden aktı... Sonrada hemen durdu... Bu kişiden kişiye degisir.... Az kanama olunca sorun cikartani duydumda çok kanaması olana sorun cikartanida ilk defa duyuyorum....

benim hiç kanamam olmadı. o yüzden nasıl olduğunu yazamayacağım.

ancak arkadaşının ağzından yazar gibi, bütün sorulara cevap verebilmene şaştım.

sanki arkadaşın yanında oturuyor, her yazılanı cevaplıyor sen de yazıyorsun. ya arkadaşın inanılmaz derecede boşboğaz, ya da o bi arkadaş malumumuz.

bir tane soruya bile bilmiyorum diye cevap vermemişsin, kanın miktarından, sonrasında bir daha gelmemesine, bir kaç saat önce birlikte olduklarında gelmemesinden, adet kanının şekline vs. vs. vs.

neyse sen o "bir arkadaş"a söyle, boşyere yormasın kendini, hem 2 sene boyunca ilişkiye girip, hem de hala kurcalayan. senden ayrılmak istiyorum ama bana bir sebep lazım diyen o adamcık için.

peki sen eşinde böyle bir durumla karşılaştın mı? en ufak bir şüphe güvensizlik niye kan gelmedi vs ?

Kizlar merhaba. Bir arkadasim icin bir soru sormak istiyorum. Durum su. Arkadasimin ilk iliskisinde 2-3 damla degil daha fazla kanamasi olmus. Normal adet kanamasi seklinde denebilir. 2 tatli kasigi dolusu ve pembemsi degil normal kan renginde. Partneri de ona inanmamis. Normalde 2-3 damla gelir,neden bu sekilde,adetinin son gununde miydin demis. Tabi ki kizin ilk iliskisi. Bu durum normal mi ? Ilk iliskiden sonraki iliskilerde tekrar kanama olur mu ? Kanama miktari normal mi ? Var mi kanamasi bu sekilde olan ?

EDIT:Arkadasim bu duruma cok kirilmis. Partnerine kirici oldugunu anlatamamis cocuk durumu normal goruyor guvenmiyormus. Ancak bi kiz icin en kirici durum bu degil midir kizlar ? Sizim guvendiginiz insanin bu durumu yasadiginiz insanin size guvenmemesi. Ve. Cocuk ona sanki ayrilsa baskariyla da birlikte olucakmis gozuyle bakiyormus. Kizlar bunuda sormak istiyorum. Sizin icin kolay midir sevdiginiz biriyle bir iliski yasayip. Daha sonra afedersiniz nasilsa bozuldum deyip sirf zevk icin birlikte olmak ? Kiz bu durumu anlatmaya calismis ama cok kirgin. Ayrilmayi dusunuyor. Kirildigi icin

-Bu kan kişiden kişiye bünyeden bünyeye değişir.
İnternetten araştırmışmış :ssz: Bay internet böceği bunu da araştıraymış öğrenirmiş o zaman :ssz:

-İlişkideki güven o iki damla kana mı bağlıymış da güveni sarsılmış.
Kızdan bakire olmasını bekliyor.Ama kendi de bakir mi acaba da bunu sorgulama cürretini kendinde buluyor :ssz:
Bakir olan erkeğin bu bilgilerle işi olmaz.
İnternetten bunları araştrana kadar az zeka oyunu neyim oynasın da zekası gelişsin.

-Nasıl olsa bozuldum diyip sonrasında zevk için ilişkiye girmek olayına gelince...
Şu bozmak bozulmak kelimesini bu amaçla kullanmaktan hiç hazetmiyorum hiç.
Çok itici çok gereksiz...
O kelime yerine ilk ilişkiden sonra diye başlasaydın daha yerinde daha oturaklı olurdu.
Nasıl olsa biriyle ilişkiye girdim sonraları zevk için giren birinden zaten hayır gelmez.
Ne demek zevk için ...bana göre tuhaf bu durum.

Kişiden kişiye değişir kiminde bir damla kiminde çarşaflar dolusu..
Ama bu adam özürlü müymüş anlamamış mı başlangıçta adet kanaması var mıydı yok muydu :kkk:

Kimisinde bir kaç damla gelir, kimisinde az az bir kaç gün devam eder v.s...

Kırmızı ve fazla miktarda geldiyse muhtemelen vajina ağzında yırtılma olmuştur.
Erkek öküz olunca yaşanabiliyor böyle durumlar.

Arkadaşının o gerizekalı mal sevgilisi hakkında yorum yapmayacağım.

Ben hemcinslerime çok kızıyorum.
Bu hakarete, aşağılamaya kendilerini nasıl maruz bırakırlar diye.
Nasıl bir kadın kendi değerini bu kadar düşürür diye.
Tüm bu sorulara ve laflara maruz kalıp, nasıl bu ilişkiye devam eder bir insan anlayamıyorum.
Biraz özgüven ya.

Bence erkek arkadaşı çok türk filmi izlemiş, ilişkiye girip harcayacağı zamanı araştırmaya bıraksaydı keşke:20: Arkadaşın için çok üzüldüm, çok çok üzüldüm. Böyle özel bişeyi paylaştığı kişiye bak:47: Rabbim ıslah etsin böyle insanları, ne hakla kızı üzüp kırıyo?

peki sen eşinde böyle bir durumla karşılaştın mı? en ufak bir şüphe güvensizlik niye kan gelmedi vs ?

hayır, eşim sadece kanamıyor mu normalde dedi, ben de kanamayabilir zar yapısıyla alakalı dedim, zaten o heyecanı yaşadığımız gün ne onun uzun uzun dinlemeye ne de benim anlatmaya zamanım vardı :27:
sonra bir daha bu konu gündeme gelmedi

Offff offffffffff ne lacka iliskiler. Kiz da suclu boyle bir adamla yola devam ettigi icin. Az , cok asin artik bunlari, karsidaki okuz asmiyorsa direk ahiri gosterin.

kanasa bi dert kanamasa bi dert arkadaşın kırılıyosa neden hala o adamın yanında 2 senedir kırıl kırıl nereye kadar sevgide kalmaz ki insanda zaten kız arkadaşın çevreden korksaydı ailesinden korksaydı bu adamla birlikte olmazdı diye düşünüyorum bence arkadaşının da bu adamdan bi çıkarı olabilir gibi geldi bana yoksa kimse bulunmaz hint kumaşı değildir.

yanılmıyorsam önceki açtığın konuların birinde güven sorunu vardı. Partner sözünü hiç sevmiyorum ama neyse.Partneriniz size güvenmiyor .bu konuda da güven sorunu var. Ilerisi pek Parlak gözükmüyor. Bence yol yakınken ayrılın. Yarın öbür gün adam çocuk olunca benden olduğu ne malum der.

Yazilanlar cok dogru kisiden kisiye degisiyor benim 1-2 damla camasirima bulasmisti o kadar az yani cok asiri kanamasi olanida duymustum

ben anlamıyorum böyle dengesiz küstah insanlar için nasıl kendini feda edebilir insanlar
ileride yaşayacakları sıkıntıları göze alabilir
yazık oluyor gerçekten yazık oluyor
helal daire keyfe kafidir
evlenip eşinin helali olmak varken böyle daldan dala konan insanların eğlencesi olmak ...

Back
X