• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk iliskide kanama miktari ? Evli bayanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mace
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
o yakın arkadaş mace galiba

Kizlar merhaba. Bir arkadasim icin bir soru sormak istiyorum. Durum su. Arkadasimin ilk iliskisinde 2-3 damla degil daha fazla kanamasi olmus. Normal adet kanamasi seklinde denebilir. 2 tatli kasigi dolusu ve pembemsi degil normal kan renginde. Partneri de ona inanmamis. Normalde 2-3 damla gelir,neden bu sekilde,adetinin son gununde miydin demis.

Adetin son günlerinde gelen kan,kırmızı olmaz.Bu bile yeterli açıklama olabilirdi.
Ayrıca,son günü dahi olsa,bir kız pedsizken temiz külotla gezemez.
Son güne denk getirecek de,külodu temiz gelecek,ilişkide kanayacak...
Yapabilene bravo ! İdrar değil ki istediğin zaman tutup istediğin an salasın.

Hadi o erkek olarak akıl edemedi,sen ve arkadaşın,bunları düşünemediniz mi:)

Anlatmis,dusunduk dusunmez olmaz miyiz. Kiz da ayni bu sekilde soylemis. Son gun ve ilk gunleri akinti seklinde olur adet kanamasi demis. Daha onceden de 1-2 saatlik bir birliktelik olmus. Hasta olsam o zaman da gelirdi demis. Cok dogru soyluyorsunuz

Bir de şu var...Evet bazı kızların kanaması çok oluyormuş ama bazı durumlarda da fazla zorlamadan dolayı kanama olabilir.
Kız yeterince ıslanmamışsa tahriş olabilir.(Açık yazdım kusura bakmayın ama başka türlü ifade edemezdim.)

Ne olursa olsun,bu konu aralarında sorun olmuşsa,olmaya devam edecektir.
İkna etmeye çalışmak,şu saatten sonra nafile diye düşünüyorum.

Zorlama olmamis. Ilk birlesmede yani acikca ilk girdiginde hemen kanamis. Yani zorlama olmamis.

inanıp inanmaması o kadar önemli mi madem?

yani buna önem veriyorsa bundan ayrıldıktan sonra yaşacağı sorun için olacak?

karşılıklı isteyerek olduysa inanmayıversin ne olacak.

beraber dok.gorunup rapor alsın en mantıklısı.benım anladıgım kadarıyla sorumluluktan yırtmaya calısıp arkadasınızı terk etmek nıyetınde gıbı geldı.zaten ayrılırkende bakıre bıle degıldın dıcek gıbı.yoksa bır erkek bırlıkte olurken duz yolla engebelı yol arasındakı farkı gayet ıyı anlar.

beraber dok.gorunup rapor alsın en mantıklısı.benım anladıgım kadarıyla sorumluluktan yırtmaya calısıp arkadasınızı terk etmek nıyetınde gıbı geldı.zaten ayrılırkende bakıre bıle degıldın dıcek gıbı.yoksa bır erkek bırlıkte olurken duz yolla engebelı yol arasındakı farkı gayet ıyı anlar.

rapor almaya değecek bir durum yok ki ortada? evliler mi? yani alsa adam ikna olsa yine de ayrılacaksa ayrılacak.

1. bir kız bir erkekle o noktaya geliyorsa seviyordur diye aklından geçirmeli.

2. seni kadıracak bir kızla berebaresen sen salaksın o uyanık bence..

3. iki kişi de istemiş ispatı ne işlerine yarıyacak onu anlamıyorum ben.

Kizlar ilk mesajimi duzenledim. Duzenlememe gore cevaplarinizi bekliyoruz. Onemli. Tesekkurler

Son düzenleme:
Vay arkadaş partnere bak nerden biliyomuş adeti, adetin parça parça geldiğini,kızlık bozulunca iki damla geldiğini falan töbe töbe.... benim kırmızı değil de pembe renkte iki damla ya var ya yok o şekilde, sonrada akıntı gibi olmuştu, ya o değilde evlenmeden ne ilişkisi yaşıyorlar ben onu anlamadım evlilik öncesi cinselliğe kesinlikle karşıyım bilmiyorum belki de o yüzden pek acımadım arkadaşınıza,şimdi çocuk bir bahaneyle gitti terk etti ne olacak..............

Kizlar merhaba. Bir arkadasim icin bir soru sormak istiyorum. Durum su. Arkadasimin ilk iliskisinde 2-3 damla degil daha fazla kanamasi olmus. Normal adet kanamasi seklinde denebilir. 2 tatli kasigi dolusu ve pembemsi degil normal kan renginde. Partneri de ona inanmamis. Normalde 2-3 damla gelir,neden bu sekilde,adetinin son gununde miydin demis. Tabi ki kizin ilk iliskisi. Bu durum normal mi ? Ilk iliskiden sonraki iliskilerde tekrar kanama olur mu ? Kanama miktari normal mi ? Var mi kanamasi bu sekilde olan ?

EDIT:Arkadasim bu duruma cok kirilmis. Partnerine kirici oldugunu anlatamamis cocuk durumu normal goruyor guvenmiyormus. Ancak bi kiz icin en kirici durum bu degil midir kizlar ? Sizim guvendiginiz insanin bu durumu yasadiginiz insanin size guvenmemesi. Ve. Cocuk ona sanki ayrilsa baskariyla da birlikte olucakmis gozuyle bakiyormus. Kizlar bunuda sormak istiyorum. Sizin icin kolay midir sevdiginiz biriyle bir iliski yasayip. Daha sonra afedersiniz nasilsa bozuldum deyip sirf zevk icin birlikte olmak ? Kiz bu durumu anlatmaya calismis ama cok kirgin. Ayrilmayi dusunuyor. Kirildigi icin

hiç kanama olmayadabilir, nette doktorların makaleleri var bu konuda, ülkemizde doktorların uğraştığı şeye bak ama uğraşmak zorunda kalıyorlar, bu yüzden adam öldürülen bi ülkedeyiz çünkü, neyse...
bence bu adam kızdan ayrılmak için bahane arıyor gayet açık, öyle ki oldukça yanlış bi partner seçmiş arkadaşın
ayrılmayı düşünerek vakit kaybetmesin ayrılsın direk, adamın ne kadar çiğ olduğu ortada, düşünecek bişey yok

Bence yine de birlikte jinekoloğa gitsinler.
Doktoru,erkek bulsun,kim olduğunu kıza söylemesin.(tembihledin filan der mazallah.)
Yalnız,tecrübeli bir doktor olsun:)

Doktora,muayeneye değil,akıl danışmaya gitsinler.
İlk ilişkiyi anlatsınlar.Doktor,zar yapısını ve karşılaşılabilecek durumları anlatır.Ayrıca adet hakkında bilgi verir.
Öyle internetten ordan burdan bilgi edinmekle olmaz.
Doktor,tıbbi açıdan ve gözlemlerine dayanarak bilgi verir.

Bence yine de birlikte jinekoloğa gitsinler.
Doktoru,erkek bulsun,kim olduğunu kıza söylemesin.(tembihledin filan der mazallah.)
Yalnız,tecrübeli bir doktor olsun:)

Doktora,muayeneye değil,akıl danışmaya gitsinler.
İlk ilişkiyi anlatsınlar.Doktor,zar yapısını ve karşılaşılabilecek durumları anlatır.Ayrıca adet hakkında bilgi verir.
Öyle internetten ordan burdan bilgi edinmekle olmaz.
Doktor,tıbbi açıdan ve gözlemlerine dayanarak bilgi verir.

meleknazcım peki bu erkek için değcek mi? muhtemelen yaşları kısmen küçük. gittiler diyelim ve doktor sözde ikna etti bunu. yani erkeklerin kısmen kaçışıdır inkar etme.. ikna olursa sonuç ne olacak? evlenecek mi kızla?

kız da kendini ispatlamaya çalıştıkça yıpranacak..kendi kişiliğinden verecek. "nolur inan ilk seninle oldu" der gibi..

Kizlar merhaba. Bir arkadasim icin bir soru sormak istiyorum. Durum su. Arkadasimin ilk iliskisinde 2-3 damla degil daha fazla kanamasi olmus. Normal adet kanamasi seklinde denebilir. 2 tatli kasigi dolusu ve pembemsi degil normal kan renginde. Partneri de ona inanmamis. Normalde 2-3 damla gelir,neden bu sekilde,adetinin son gununde miydin demis. Tabi ki kizin ilk iliskisi. Bu durum normal mi ? Ilk iliskiden sonraki iliskilerde tekrar kanama olur mu ? Kanama miktari normal mi ? Var mi kanamasi bu sekilde olan ?

EDIT:Arkadasim bu duruma cok kirilmis. Partnerine kirici oldugunu anlatamamis cocuk durumu normal goruyor guvenmiyormus. Ancak bi kiz icin en kirici durum bu degil midir kizlar ? Sizim guvendiginiz insanin bu durumu yasadiginiz insanin size guvenmemesi. Ve. Cocuk ona sanki ayrilsa baskariyla da birlikte olucakmis gozuyle bakiyormus. Kizlar bunuda sormak istiyorum. Sizin icin kolay midir sevdiginiz biriyle bir iliski yasayip. Daha sonra afedersiniz nasilsa bozuldum deyip sirf zevk icin birlikte olmak ? Kiz bu durumu anlatmaya calismis ama cok kirgin. Ayrilmayi dusunuyor. Kirildigi icin

merhabalar.. arkadaşın adına üzüldüm. bende evliyim. ve kendimden örnek vericem, benim çok ciddi bir kanamam oldu, yavaş yavaş değil anında boşalır gibi. tatlı kaşığı işi filan değil yani bardak bardak :) hatta sonraki ilişkilerde de ufak ufak devam etti kanama. dr a gittim. gayet normal dedi bi problem yok. kızlık zarının kalın ve damarlı olmasıyla alakalı. arkadaşının yaşadığıda normal

herşeyin ötesinde güven önemlidir arkadaşlar. bi ilişkide güven yoksa devam etmesininde anlamı yok. ki ben küçükken bisiklet kazası geçirmiştim. o zaman kanamam olmuştu kesik vardı ama yinede içimde bi şüphe oluşmuştu. eşimle evlenmeden önce konuştum. böyle böyle bi kaza geçirdim dedim. o da ben sana güveniyorum hiç sorun değil dedi. kanamam olmayabilirdide ama o bunu umursamadı. çok şükür bi problem yokmuş. ilk ilişkimizde anladık. ama şayet eşim güvensiz yaklaşsaydı bu evlilik olmazdı..

Hey yarabbim ya ne biçim kendini "adam" sanan erkekler var.
Adam kız üzerime kalcak diye korkmuş türlü bahaneler arıyor belli.
İnsan robot mu ki herkes de aynı şey olsun?
Kiminde çok kanar kiminde az kanar kiminde hiç kanama olmaz.

Hem internette bir kere araştırmış olsa ilk ilişkide neler olabileceğini hemen görür ama adam belli ki kızdan kurtulmak istiyor, bu yüzden ona bağlanmamasını istiyor. Adetin son günü şarıl şarıl kırmızı kan aktığını nerden duymuş acaba?
Hepsi palavra :ssz:

Back
X