İlk ilişkinizde orgazm olabildiniz mi?

captaingirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2008
29
0
86
İstanbul
Merhabalar. Ben 18 yaşında genç bir kızım. Cinsel ilişki yaşamış hanımlara bir sorum olacaktı.
İlk cinsel ilişkinizde orgazm olabildiniz mi? Yani sorumun asıl amacı: ilk ilişkide kızlık zarı bozulduğu için, kızlık zarının verdiği acıdan zevk alınamayabilir ve dolayısıyla orgazm olunamaz diye düşünüyorum.
Eğer doğru düşünüyoysam kaçıncı ilişkinizde orgazm olmaya başladınız?
Cevaplarınızla beni aydınlatırsanız sevinirm, iyi günler...

Orgazm mı?? O neki:delphin:, tatlı tarifi filan mısengözlerimebaksanab

Canım öyle kolay değil bu işler
önce ilişkiye girmeyi becermek lazım
1 ilişkiye irmek
2 Orgazm olmak
anlaşıldı herhalde

benim gibi vajınusmusla uğraşanlar bilir.

bunu yazarken utanıyorum:utangac: ama sölicem kzlar siz yabancı değilsiniz..
4 senedir evliyim inan son 2 senede keşfettim...:lepi:
anlıcagın 2 sene orgazm oldugumu zannedip boşa kürek sallamışım....kafamçokkarıştı
bu arada gurbiğin dediklerini tekrar yazmak istemiyorum her mesajdan sonra donup onun mesajını tekrar oku..kaydirigubbakcemile

konu hakkında tecrübe sahibi değilim bilemiycem
sadece vicdanim beni bu uyarıyı yapmaya itti;
evlilik dışı sakın ola ki cinsel ilişkiye yeltenme...
inan sonra çok pişman olursun.
burada bugune kadar onlarca örneğini yaşadık gördük
şimdi herşey toz pembe, anlık zevkler tatlı gelir ama sonra dünyan kararır canım, sakın....
hiç birşeyi düşünmüyorsan anneni babanı düşün
ve onların yüzünü yere baktıracak adımlardan sakın...
Ben; sevgililerini ileride garanti kocaları gibi gören, sevgililerine sırılsıklam aşık olan, dünyayı sadece kendi etrafımda dönüyomuş gibi gören ve dolayısıyla sevgili gel ilişkiye girelim dediğinde; onu kaybetmek korkusu olan, onu kendine daha fazla bağlamaya çalışan kızlardan değilim. Sevgililiğinde bir sınırı var.
Lütfen yanlış anlama bu mesajım sana kızdığım anlamına gelmesin, aksine beni kardeşin gibi uyardığıniçin teşekkürler. %100 haklısın. Bende evlilik öncesi cinselliğe karşıyım.
Bu soruyu; ilerde evleniceğim zaman nası olur, ne yaparım gibi şeyler düşünüyordum, onun için sordum.

ben sana aman evlilik dışı ilişkiye girme aman ha demicem çünkü bunu sormamışsın.kimseyi ilgilendirmez
orgazm çoğu kadının yaşayamadığı birşey
heleki ilk ilişkide mümkün değil
bir yazıda okumuştum eğer boğazınızda bir yumrukla bitmiyorsa ilişki orgazm oldunuz sayılır:)

bence gayet normal bi soru sormuş arkadaş,böyle bi soru sormuş olması sadece her Allahın günü oturup saatlerce bu konuyu düşündüğü anlamına gelmezki,merak etmiş sormuş işteCADIARZU

konuya dönecek olursam ilişki yaşamamış olmama rağmen ilk ilişki sırasında orgazmın pek mümkün olmadığını sanıyorum,çünkü orgazm biraz da konsantre işi,aklımız acaba acıyıcakmı nolcak nasıl olcak gibi sorularla meşgulken pek konsantre olunmaz sanırım-tatlicadiarzu-

ben ilkinde olmuştum.. tabi o zaman orgazmın ne olduğunu bilmiodum, sonradan olmuş olduğumu anladım..

ama senin biraz daha beklemeni öneririrm, 18 yaş bi parça ufak.. zaten ben oldum die sende olucaksın die bi kural yok malum.. kimisi olur kimisi olmas, bunu istatistiki bi veriye dökmenin anlamlı olmadığını düşünüyorum..

hem ılk ılıskıde orgazm olunmayacagını herkes bılır.. cunku bılmedıgın bı tat naniknanik

çok sevgili arkadaşlar:mymeka:
litfen ama litfen herkes konuya yorum yapsın ve birbirine bulaşmasın:delphin:
yoksa dağıtırım buraları:dilcikar:

ilk gece eğer ki o geceden önce ilişki yaşamamış birisi evet orgazm oldum dersen yalannnnnnnnnnnnnnn sakın inanmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3

banada hep korkmayım diye yok birşey olmaz ilk dakikalardan sonra hoşuna gidicek diyorlardın ertesi günü arayıp hemsini topa diktim sakın inanmaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3

ilk gecede orgazm diye birşey yok güzelim orgazm mı bırak hatırlamicaksın bile tek hatırladığın şeyler ağrılar yanmalar olucak inan ve tabii o renkli akıntı :kahve:

sevgiler saygılarkaydirigubbakcemile5

hayır tatlimseval isimli üyeye katılmıyorum ben orgazm oldum veya benzeri birşey tam olarak değil evet ama az da olsa oluyor belki kişiden kişiye değişiyor öznel yargı kullanmamak lazım canım bende ilk geceden önce deneyimim yoktu benimde eşiminde ama az da olsa orgazm veya benzeri bir şey olabiliyor ama hiç olmayanı ve sadece acı çekeni de vardır tatimseval isimli üye bunlardan biri mesela :)

Back
X