ilk karşılaşma

önce sakin olmalısın... aşk için mücadele edilir elbet ama senin için bence şu an mücadele etmek biraz acelecilik olur... genelde bu tarz aşklarda karşı taraf gözümüzde çok büyür ama birkaç buluşmada hayal kırıklığına uğramak da en rastlanılan şeydir... :)

o yüzden onun da sıradan biri olduğunu unutmadan yanında sakin olmaya çalış... hislerimi belli etmeyeceğim diye çok kaslırsan bu sefer muhabbet edemezsin ve sıkıcı hale gelir buluşma... onu kazanmak için birşeyler yapmanı tavsiye etmiyorum... ilk kez karşışaltığınızda onun da senden hoşlanmasını bekleme... bu belki de zamanla olabilir... bence mücadele etmen gereken şey kendinsin... yani ona hislerini belli etmeden önce onunla nasıl anlaşabildiğinizi görmek için; onun sana karşı birşeyler hissedip hissetmediğini anlamak için zaman tanımalısın...

dilerim güzel şeyler olur :)

cok teşekkür edeirm cnm çok güzel yazmışsın.haklıısn sanırım.

şimdi ya da bulusmadan 5 dkka oncesine kadar bile cok heycanlı olabilirsin ama buluştugunda konusma basladıgında tık kalmıcak emin olabilirsin..
kız muhabbetlerinde bunu konusuoken 10 kızdan 9unun buluştugu anda bütün heycanının kesildiğini test ettik onayladık sırnaşık şey
aklıma gelmişken söyliyim ben buluşmalarımda konuyu pek kendim açmam karsımdakini test etmek icin konuyu genelde erkekler acarsa istekli görünürse konusmak istediğine seni tanımak istediğine işaret olarak değerlendiririm.gözler yalan söylemez ordan da mesajı alabilirsin tatlım
allah yardımcın olsun güzelim bol şans a.s.

şimdi ya da bulusmadan 5 dkka oncesine kadar bile cok heycanlı olabilirsin ama buluştugunda konusma basladıgında tık kalmıcak emin olabilirsin..
kız muhabbetlerinde bunu konusuoken 10 kızdan 9unun buluştugu anda bütün heycanının kesildiğini test ettik onayladık sırnaşık şey
aklıma gelmişken söyliyim ben buluşmalarımda konuyu pek kendim açmam karsımdakini test etmek icin konuyu genelde erkekler acarsa istekli görünürse konusmak istediğine seni tanımak istediğine işaret olarak değerlendiririm.gözler yalan söylemez ordan da mesajı alabilirsin tatlım
allah yardımcın olsun güzelim bol şans a.s.

umaerım dediğin gibi olur cnm teşekkürler :)

arkadaslar merhaba ilk karşılaşmadan sonra yanınızdaym maalesef ilk karşılaşmam istedgm gibi olmadı okullar yeni başladıgı çin haliyle ilk hafta ders olmuyor oda ilk gün yani pazartesi gelmedi salı günü msj attım gelecekmisin diye gelmeyi düşünüyorum dedi ama ben gelemeyecektm çnkü gidecek arkadasım yoktu ve bende gtmedm gtseydm bile hiç göüşlrm demediki bende napim bişey yaptım bir eşyamı ona verim yurda felan almıyor diyeym dedim ve ona amesaj attım tmm dedi bu ardaa evde kalıyor o neyse bu bir alışveriş merkezinin oraya geldi bende oaraya gttm ilk karşıılaşmamız o zman oldu ben zaten acayip hyecanlıyım ama elmden geldgnce beli etmemeye çalıştım neyse verdm işte nasılsın rahatın nasıl felan derken beraber metrobüse bndk ben iki durak sonra indm onun yolu bayağı uuzn yola devam etti ama ondan onra hiç görüşemedk o okula hiç glmedi bide bi kaç sefer msj attım soğuk davrandı bellki elekktrk almadı benden ama en aızndan memleketlisi olarak bana yardımcı olmasaı grktgini dşnyrm blmyorum yada ben öle düşünüyorum kafam çok karışık aynı kampüsteyiz haftaya byk ihtmal okula gelecek ne yapmam gerkyor binalar farklı yalnız nasıl görüşcem ben onla belki hiç dnk bile gelemicem arkadaslar yardımcı olurmuusnuz?

Hmm zor bi durum cnm öncelikle geçmiş olsun hayal ettiğn gibi bi karşılaşma olmamış.Aklına kötü şeyler sokmak istemem tabi ama telefonda gelmeden önce sana yardımcı olurum falan diyen birinin buluşalım kampüsü tanıtim falan dememesi çok garip.. Hem de sen okula gitcek misin diye sormana rağmen.ya sinyalleri almadı ya da işine gelmedi.Bi de merak ettiğim nokta şu facesten seni görmiş miydü yani resmin var mıydı? Herşeye hazırlıklı olsan snn için en iyisi olcak sanırım
bu durumda önerilebilecek tek şey beklemek sanırım..
Beklerken de boş durma tabi arkadaş fln yap kız-erkek..
Tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıdır

Back
X