Aşılama İlk kez aşılama yaptırıp hamile kalanlar..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende unıverıste hastanesınde olacagım asılama ıcın 3070 dedıler kan testlerı ıstemıslerdı onlarda 1200. ılaclar vs sanırım 5bını bulacak bıızmde. amınnn Rabbım boşa cıkarmasın
Hangi şehir çok merak ettim. Kayseride üniversitesi Hastanesi'nde 450 lira diye biliyorum ama ben özel labaratuvarda yikattim 710 lira verdim doktora sadece muayene ücreti verdim

Hangi şehir çok merak ettim. Kayseride üniversitesi Hastanesi'nde 450 lira diye biliyorum ama ben özel labaratuvarda yikattim 710 lira verdim doktora sadece muayene ücreti verdim
canım ıstanbul koc unıversıtesı hastanesı. 3070 hersey ıcınde dedıler +eczaneden alınacak ılac veya ıgneleer olacak. öncesınde de kan testı ıstedıler hepatıt b,c.hıv vırusu vs.onlarda araştırdım ortalaka 1200tl

Bennn Zeynep Kamilde oldum asilmami ilk asilamada hamile kaldım bende 1,5 sene denedim şuan 34+5haftalik hamileyim olumlu düşünün 2,3 gün yatin hicbisey yapmayin hayırlısı olur inşalla

Bennn Zeynep Kamilde oldum asilmami ilk asilamada hamile kaldım bende 1,5 sene denedim şuan 34+5haftalik hamileyim olumlu düşünün 2,3 gün yatin hicbisey yapmayin hayırlısı olur inşallah
Peki sizin neden olmadı canım?? Ben pcoslu olduğum için bi türlü hamile kalamadım galiba.. yani kesin bişey demediler gerçi şu sebepten olmuyor diye.. bende en son çare aşılama yaptırdım .. olur mu olmaz mı bilemiyorum..umutlanmak da istemiyorum.. kafam karışık yani..hakkımızda hayırlısı olur inşaallah

Bir de kızlar kaç yumurtanız oluşmuştu sizin?? Benim iki tane oluşmuş ama sadece sol yumurtalığımda ki büyümüş diğeri gelişememiş.. tek yumurtayla ne kadar şansım olabilir acaba ??

Anladım canım hayırlı uğurlu olsun. İstanbul'da yaptıran birisi vardı Medipol hastanesi 1600 lira ve muayene ücreti + eczane

Bir de kızlar kaç yumurtanız oluşmuştu sizin?? Benim iki tane oluşmuş ama sadece sol yumurtalığımda ki büyümüş diğeri gelişememiş.. tek yumurtayla ne kadar şansım olabilir acaba ??
%10-%15 cnm zaten ya bir ya iki yumurta gelişmesi bekleniyor bnde bir yumurta ile aşılama oldum. Doktorum bir de yeterli dedi. Şansım kaç hocam dedim %10-15 dedi. Gönlünü ferah tut hergun 707 defa Allahümme ya vasi çek bn öyle yapıyorum cnm. Hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alirizz

Normalde de öyle yumurtam oluşuyodu çatlıyodu o günleri değerlendiriyoduk ama olmuyordu.. tam olarak neyden kaynaklandığını neden olmadığını anlayamıyorum..ekstradan birde tiroidim var.. gerçi geçen ki kontrolümde düzelme olduğunu fakat bu kezde şekerim de bi yükselme olduğunu söylediler .. sizi bilmem ama aşılama bana fayda edecek mi 14 gün sonra görücez..

Fayda eder Allah'ın izniyle bolbol dua edin bn öyle yapıyorum. İnşallah güzel olur sonuçlar olmasa bile demekki daha vakti var demektir... Rabbimin elinde herşey biz elimizden geleni yapıyoruz.

Bu arada Allahümme ya varis olacaktı kusura bakma vasi yazmışım

Fayda eder Allah'ın izniyle bolbol dua edin bn öyle yapıyorum. İnşallah güzel olur sonuçlar olmasa bile demekki daha vakti var demektir... Rabbimin elinde herşey biz elimizden geleni yapıyoruz.
Daha vakti var demekki diye diye koskoca bir seneyi atlattım çok zor oldu benim için..inşallah bu kez olur da bende annelik duygusunu tadarım

Anladım canım hayırlı uğurlu olsun. İstanbul'da yaptıran birisi vardı Medipol hastanesi 1600 lira ve muayene ücreti + eczane
Her hastane degisiyor ya Medipol de cookk uyguna yaptırmış normalde Medipol de çok pahalıdır benim babam orda kanser tedavisi gördü muayanesi 700falandi kan testleri 300den başlıyordu.

Sebepsizdi bizim aslında esim düzen laboratuvarında testlerini yapmıştı başka ilk biraz kötüydü ama vitamin pekmezle falan yükselttik normal oldu sonra Zeynep kamil aşılama için spermiyogram aldıklarında ileri hızı yok dediler Galiba biliyorsunuz devlette tam bilgi vermiyorlar asilama günü bunu dediler şükür tuttu ama

Darısı başımıza inşallah bizimki de tutar..

Neden olmasın ki bir yumurta bir sperm ile oluyor sonuçta. Ve önemli olan kalite. Benim iki yumurta vardı biri sağda biri solda. Nasipdir de inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…