Aşılama İlk kez aşılama yaptırıp hamile kalanlar..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Neden olmasın ki bir yumurta bir sperm ile oluyor sonuçta. Ve önemli olan kalite. Benim iki yumurta vardı biri sağda biri solda. Nasipdir de inşallah
Bilemiyorum canım umutlanmaya korkuyorum vallahi..ne kadar çok yumurta o kadar çok şans diye düşündüm sanırım..

Peki kızlar bişey sormak istiyorum doktorum aşılama yapıldığı gün yat dinlen ondan sonraki iki gün yani dün ve bugünden için ilişkiye girmemizi söyledi.. bizde dün uygulamak istedik fakat dün ilişki sırasında aşırı derecede kasıklarımda ağrı vardı.. öldüm öldüm dirildim diyebilirim.. bunun nedeni ne olabilir sizce??

Yumurtaların catlamisti o ağrı yapmistir bnde de öyle olmuştu. Dokto r yumurta catliiyir yada catlamistir dedi ilk iki gün yapar dedi

Yumurtaların catlamisti o ağrı yapmistir bnde de öyle olmuştu. Dokto r yumurta catliiyir yada catlamistir dedi ilk iki gün yapar dedi
Bana iki yumurtan var biri büyümüş diğeri gelişememiş çatlatma iğnesini vuralım çatlayana kadar diğeri de gelişir belki dedi ..

bende unıverıste hastanesınde olacagım asılama ıcın 3070 dedıler kan testlerı ıstemıslerdı onlarda 1200. ılaclar vs sanırım 5bını bulacak bıızmde. amınnn Rabbım boşa cıkarmasın
Bende üniversitwde yaptırıcam canım bu ay rapor olmadımı. Doktor ücretsiz demişti.

İnşallah cnm senin hiç göğüs agrin fln var mı ya da bir belirtin falan. ?
Benim göğüslerimde hafif bi ağrı var..iki gündür zaten kasıklarımda ki ağrı da geçmedi.. hafif hafif belime de giriyor ağrı.. ama daha iki gün oldu aşılama yapalı o yüzden pek bi belirti olacağını düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…