Ilk kez gelen kayinvalideye nasil davranilir?

O eşinizin ailesi saygı duymak zorundayız .Ne kaynanalar var derdin bu olaun.Ayrıca ebinize gelen misafir.Kocanın kufur etmemesı gerekıo zaten.Böyle bir şeye hakkı yok.

Tam teyze saol

Kızım sen kalbini temiz tut yine de. Boşver, o beğenmediğin kadın sana küfür bile etmeyen bir eş yetiştirmiş, göz yumucan bazı şeylere hatır gönül meselesi
Valla abla saol dedigini deniycemde burda herkes boyle bni suçluyo hesabimi kapatcam bu ne ya anlatamadigimizi burda yaxiyoruz yok kincisin yok saygisizsin sanki kendilero mukemmel kadin kadinin kurdu gerçekten

Valla abla saol dedigini deniycemde burda herkes boyle bni suçluyo hesabimi kapatcam bu ne ya anlatamadigimizi burda yaxiyoruz yok kincisin yok saygisizsin sanki kendilero mukemmel kadin kadinin kurdu gerçekten
Canım yazdıklarını oku istersen.Kadın sana ne yaptı ki?Sivilceni mi sıktın demiş ?Ne var ki bunda?Ben kayınpederıme kefıl olmadım diye boşandım.3 günlük gelinken butun altınlarımı sattılar.Kayınvalidem ben sustum yuvam oldu sende sus yuvan olsun dedi.Benım yerımde olsan ne yapardın.Onlar buyuklerımız senın kocanı o yasa getırıp meslek sahıbı yapmış.Her seyı ıyılık kurtaracak.

saolda abla allah askina 5 6 kere rencide eder gibi kusurlarimi soylemesi dogrumu herdefasinda dalga gecer gibi

Ya siz anlamiyosunuz 5 6 kere diyo ya leken sivlcen solgun 5 6 defa diyorum bn sabir tasimiyim sana biri 5 6 defa her defasinda kusurlarinidese heralde pozitif olursun
10 aydır ilk defa geliyor. Siz kaç kere gittiniz? Ayrıca sivilce , solgun görünmek babaannemin lafları. Bana eski kafa kendince sohbet ediyor gibi geldi.

10 aydır ilk defa geliyor. Siz kaç kere gittiniz? Ayrıca sivilce , solgun görünmek babaannemin lafları. Bana eski kafa kendince sohbet ediyor gibi geldi.
Bnm düşük riskim vardi bide esimin hic izni yoktu gitmedik yolculik yasak bna uzun yolculuk

Konu sahibinin hormonları pinpon oynuyor ablası, zamanla düzelir.

Sen de kendini aşırı ezdirmişsin. Buna çok karşıyım işte..

saolda abla allah askina 5 6 kere rencide eder gibi kusurlarimi soylemesi dogrumu herdefasinda dalga gecer gibi
Bişey olmaz onlar buyugumuz senın hakkını gasp etmesin sana hakaret etmesın de oğlu begenmıs zaten Allhın yarattıgı her kul çok guzeldır

Kina gunu makya

kina gununun sabahi makyajsizdum ozmn
Bence kadın kına öncesi iz olacak gibi düşünmüş. Siz gerçekte sevememişsiniz. O yüzden sözleri sizi rahatsız ediyor. Belki başka nedenlerle kızgınsınız. Kadın, inanın hatırlamıyordur bile.

Hamilelikte son ayda bile çalıştım. Neden rahat hareket edemeyeceksiniz?
Evlilikte kayınvalide gerçeği var. Benim düşüncem eşini seven kayınvalidesini sever, eşini sevmeyen sevmez.

Sevmesenizde sayılı günlüğüne misafirliğe geliyolar sonuçta, hem ne kadar iyi bi insan olduğunu yani kendi kimliğini onlara daha rahat tanıtma imkanın olur. Kalp kırmadan idare et

Hamilelikte son ayda bile çalıştım. Neden rahat hareket edemeyeceksiniz?
Evlilikte kayınvalide gerçeği var. Benim düşüncem eşini seven kayınvalidesini sever, eşini sevmeyen sevmez.
Sen seviyosan ne mutlu sana sevindim kayinvaliden iyi biriymis demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…