- 6 Aralık 2018
- 9.823
- 8.502
- 148
- Konu Sahibi Melisanazzz
-
O eşinizin ailesi saygı duymak zorundayız .Ne kaynanalar var derdin bu olaun.Ayrıca ebinize gelen misafir.Kocanın kufur etmemesı gerekıo zaten.Böyle bir şeye hakkı yok.Selam kizlar hepinize merhaba 10aylik evliyim 4 aylik hamileyim esim ankarali polis oldugu icin gorev yerimiz benim memleketim olan Kahraman maraş tayiz kayinvalidem ler gelicekmis ama ben kendisini sevmiyorum esimin ailesini hic sevmiyorum esimi cok seviyorum daha şimdiye kadar bi kufrunu bile duymadım bana karşı simdi bn anne babasi gelince hamile halimle rahat olamam zaten ne yapicam onlarla mesafeliyim bn oda ilk beni istemeye geldiklerinde ben gelinle mesafeli olurum dedi simdi o gun de aramis torunumun senin yanina gelicez annecim falan filan baya sıcak konusue gibi oldu bn yine soguk konustum cunku sacmaliklarini bana yaptiklari seyleri unutmam birde iste solgun gorunuyosun sivilcenimi siktin iz kalmis deyip bi ara sinirimi bozmustu biara yuzumdeki beni sormustu ben zaten guzel oldugumi iddia etmiyorum makyajsiz solgun lekeli evet kotude görünüyorum bunu biliyorum ama benim kusurlaromi yuzume geldiginde vurursa soyle boyle kilo almissin solgunsun vs şeyler derse bugune kadar sustum saygimdan diyicemki tas bebek bi gelin alaydin sag salim gelip defolup gitseler keşke kizlar
Tam teyze saolBirtane oglum bi de kizim var.
Eger kizim sebepsiz yere ya da sacma sapan nedenlerden dolayi bir annenin bir insanin hakkinda bu denli cirkin konusursa agzinin payini once benden alir.
Gercekten cok pis kirarim kalbini.
Oglum icin de dilegim, Rabbim senin gibi gelin adayiyla dahi beni muhattap etmesin.
Sevdigim dedigin adami kim dogurdu acaba?
Insan da azcik saygi olur.
kayinvalidem dunyanin en masefali en soguk insani olabilir ama ben onun iyi yanlarini gorup hakkinda kotu dusunmuyorum, kotu dusunce kin insana ne katabilir ki?
Valla abla saol dedigini deniycemde burda herkes boyle bni suçluyo hesabimi kapatcam bu ne ya anlatamadigimizi burda yaxiyoruz yok kincisin yok saygisizsin sanki kendilero mukemmel kadin kadinin kurdu gerçektenKızım sen kalbini temiz tut yine de. Boşver, o beğenmediğin kadın sana küfür bile etmeyen bir eş yetiştirmiş, göz yumucan bazı şeylere hatır gönül meselesi
Canım yazdıklarını oku istersen.Kadın sana ne yaptı ki?Sivilceni mi sıktın demiş ?Ne var ki bunda?Ben kayınpederıme kefıl olmadım diye boşandım.3 günlük gelinken butun altınlarımı sattılar.Kayınvalidem ben sustum yuvam oldu sende sus yuvan olsun dedi.Benım yerımde olsan ne yapardın.Onlar buyuklerımız senın kocanı o yasa getırıp meslek sahıbı yapmış.Her seyı ıyılık kurtaracak.Valla abla saol dedigini deniycemde burda herkes boyle bni suçluyo hesabimi kapatcam bu ne ya anlatamadigimizi burda yaxiyoruz yok kincisin yok saygisizsin sanki kendilero mukemmel kadin kadinin kurdu gerçekten
saolda abla allah askina 5 6 kere rencide eder gibi kusurlarimi soylemesi dogrumu herdefasinda dalga gecer gibiCanım yazdıklarını oku istersen.Kadın sana ne yaptı ki?Sivilceni mi sıktın demiş ?Ne var ki bunda?Ben kayınpederıme kefıl olmadım diye boşandım.3 günlük gelinken butun altınlarımı sattılar.Kayınvalidem ben sustum yuvam oldu sende sus yuvan olsun dedi.Benım yerımde olsan ne yapardın.Onlar buyuklerımız senın kocanı o yasa getırıp meslek sahıbı yapmış.Her seyı ıyılık kurtaracak.
10 aydır ilk defa geliyor. Siz kaç kere gittiniz? Ayrıca sivilce , solgun görünmek babaannemin lafları. Bana eski kafa kendince sohbet ediyor gibi geldi.Ya siz anlamiyosunuz 5 6 kere diyo ya leken sivlcen solgun 5 6 defa diyorum bn sabir tasimiyim sana biri 5 6 defa her defasinda kusurlarinidese heralde pozitif olursun
Bnm düşük riskim vardi bide esimin hic izni yoktu gitmedik yolculik yasak bna uzun yolculuk10 aydır ilk defa geliyor. Siz kaç kere gittiniz? Ayrıca sivilce , solgun görünmek babaannemin lafları. Bana eski kafa kendince sohbet ediyor gibi geldi.
Konu sahibinin hormonları pinpon oynuyor ablası, zamanla düzelir.Canım yazdıklarını oku istersen.Kadın sana ne yaptı ki?Sivilceni mi sıktın demiş ?Ne var ki bunda?Ben kayınpederıme kefıl olmadım diye boşandım.3 günlük gelinken butun altınlarımı sattılar.Kayınvalidem ben sustum yuvam oldu sende sus yuvan olsun dedi.Benım yerımde olsan ne yapardın.Onlar buyuklerımız senın kocanı o yasa getırıp meslek sahıbı yapmış.Her seyı ıyılık kurtaracak.
Ne ara gördü sivilceleri?Bnm düşük riskim vardi bide esimin hic izni yoktu gitmedik yolculik yasak bna uzun yolculuk
Bişey olmaz onlar buyugumuz senın hakkını gasp etmesin sana hakaret etmesın de oğlu begenmıs zaten Allhın yarattıgı her kul çok guzeldırsaolda abla allah askina 5 6 kere rencide eder gibi kusurlarimi soylemesi dogrumu herdefasinda dalga gecer gibi
Kina gunu makyaNe ara gördü sivilceleri?
kina gununun sabahi makyajsizdum ozmnNe ara gördü sivilceleri?
Bence kadın kına öncesi iz olacak gibi düşünmüş. Siz gerçekte sevememişsiniz. O yüzden sözleri sizi rahatsız ediyor. Belki başka nedenlerle kızgınsınız. Kadın, inanın hatırlamıyordur bile.Kina gunu makya
kina gununun sabahi makyajsizdum ozmn
Her ne olursa olsun saygılı davran bebek bekliosun sen rabbim kalp kıranları sevmez.Kina gunu makya
kina gununun sabahi makyajsizdum ozmn
Sen seviyosan ne mutlu sana sevindim kayinvaliden iyi biriymis demekkiHamilelikte son ayda bile çalıştım. Neden rahat hareket edemeyeceksiniz?
Evlilikte kayınvalide gerçeği var. Benim düşüncem eşini seven kayınvalidesini sever, eşini sevmeyen sevmez.
Eeee degil tabi allah allah. Sevmedigim herkese ayni cumleyi bende kuruyorum.napsin sevmiyo hayranlik cumlesimi kursun sevmiyoeum ama canim kaynanam geliyor mu desin. Bide su doksun peslerindem daha cabuk geri gelsinler."Defolsun gitsin" cümlesi bir şey değil demekki?
Karşılıklı diyelim. Ikimizde detaylardatakılmıyoruz. Sinirlarimizi biliyoruzSen seviyosan ne mutlu sana sevindim kayinvaliden iyi biriymis demekki
Hha bu iyiydi canım kaynanamEeee degil tabi allah allah. Sevmedigim herkese ayni cumleyi bende kuruyorum.napsin sevmiyo hayranlik cumlesimi kursun sevmiyoeum ama canim kaynanam geliyor mu desin. Bide su doksun peslerindem daha cabuk geri gelsinler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?