- 16 Mart 2015
- 1.111
- 1.250
- 133
- Konu Sahibi Melisanazzz
-
Benim anlattıklarımdan yaptığınız çıkarım buysa, pekiIyide sirf beni guzel gorecek diye her gün yuzume fondöten suremem surmuyecemde zaten
Neyse ben daha fazla yorum yapmayayım çünkü demek istediğim şeyi anlamıyorsunuz ya da anlamak istemiyorsunuz,ben güzellikle diyorumki siz de anne olacaksınız sizinde evlatlarıniz olacak,ben kayınvalidemin yaptığını yapmam diyorsunuz ama kadında kötü bir şey söylememiş ki bu kadar nefret kusacak bir söz değil en azından,eşinizin hatrina bir sure kalmalarına sabredin sonsuza dek kalmayacaklar ya.Bnm oglum begendiyse bna gelinin moralini bozacak seyler demek dusmez ya oyle biri degilim zaten insanlarla dalga gececek bunu bikeredegil 5 6 kere yapti
insanın solgun görünmesi yada sivilcesi olması kusur değil ki. herkeste olur. gayet normal şeyler.Onun gibi biri olmayacam bn insanlarin kusurunu yuzune vurmadim bugune kadar simdide vurmam oglum eger yüzü yanik birinide sevse basimin tacidir .
Cnm
Cnm onlar saysin afedersin laf vursun etsin biz neden hep susuyoruz anlamadigim o bn gayet saygili davrandim sustup ses tonumi yumusatip konuştum bnm saygimi suistimal edeninde kölesi olmami kimse beklemesin bende esime hayranım orasi ayri mevzu
Bir kere bile küfrünü duymadınız demek. Vay be ne kocalar varmış..
Umarım bir tek bana tuhaf gelmemiştir bu iyilik kriteri. Çiftler arası küfürleşmek ne ara normal oldu ki?
Mümkün değil 1 ay kalamazlar. Ben size 3-5 içinde gidecekleri garantisi veriyorum.Ya 1 ay kalirlarsa buarada cok guzel acikladiniz saolun
Selam kizlar hepinize merhaba 10aylik evliyim 4 aylik hamileyim esim ankarali polis oldugu icin gorev yerimiz benim memleketim olan Kahraman maraş tayiz kayinvalidem ler gelicekmis ama ben kendisini sevmiyorum esimin ailesini hic sevmiyorum esimi cok seviyorum daha şimdiye kadar bi kufrunu bile duymadım bana karşı simdi bn anne babasi gelince hamile halimle rahat olamam zaten ne yapicam onlarla mesafeliyim bn oda ilk beni istemeye geldiklerinde ben gelinle mesafeli olurum dedi simdi o gun de aramis torunumun senin yanina gelicez annecim falan filan baya sıcak konusue gibi oldu bn yine soguk konustum cunku sacmaliklarini bana yaptiklari seyleri unutmam birde iste solgun gorunuyosun sivilcenimi siktin iz kalmis deyip bi ara sinirimi bozmustu biara yuzumdeki beni sormustu ben zaten guzel oldugumi iddia etmiyorum makyajsiz solgun lekeli evet kotude görünüyorum bunu biliyorum ama benim kusurlaromi yuzume geldiginde vurursa soyle boyle kilo almissin solgunsun vs şeyler derse bugune kadar sustum saygimdan diyicemki tas bebek bi gelin alaydin sag salim gelip defolup gitseler keşke kizlar
Kiz bisey dememiski sen birde beni gor. Yaoacak bisey yok dert kosesi burasi. Yanimizdakilere soyleyemedigimiz icin burda sinir bosalmasi yasiyoruz.ben ki kv mi hic sevmem, ama yinede bu denli nefretimi yaziyla hic hissettirememistim kimseye. siz bana cok kötü bir insan olarak geldiniz ya.
bu arada kociskonuzun size küfür etmemis olmasi bi arti yada özel bisey degil, buna zaten hakki yok
"Defolsun gitsin" cümlesi bir şey değil demekki?Kiz bisey dememiski sen birde beni gor. Yaoacak bisey yok dert kosesi burasi. Yanimizdakilere soyleyemedigimiz icin burda sinir bosalmasi yasiyoruz.
Yok 3 5 gun kalmazlar daha faxla klirlarMümkün değil 1 ay kalamazlar. Ben size 3-5 içinde gidecekleri garantisi veriyorum.
Ya siz suttrn cikmis akkasiksinuz galiba"Defolsun gitsin" cümlesi bir şey değil demekki?
Valla bravo arkdsm sabahtan beri bi anlayan sen ciktin onyargili davranmadan anlayip dinleyip empati kurup sana cok tesekurrdeyommmmmKiz bisey dememiski sen birde beni gor. Yaoacak bisey yok dert kosesi burasi. Yanimizdakilere soyleyemedigimiz icin burda sinir bosalmasi yasiyoruz.
Ya siz anlamiyosunuz 5 6 kere diyo ya leken sivlcen solgun 5 6 defa diyorum bn sabir tasimiyim sana biri 5 6 defa her defasinda kusurlarinidese heralde pozitif olursunNeyse ben daha fazla yorum yapmayayım çünkü demek istediğim şeyi anlamıyorsunuz ya da anlamak istemiyorsunuz,ben güzellikle diyorumki siz de anne olacaksınız sizinde evlatlarıniz olacak,ben kayınvalidemin yaptığını yapmam diyorsunuz ama kadında kötü bir şey söylememiş ki bu kadar nefret kusacak bir söz değil en azından,eşinizin hatrina bir sure kalmalarına sabredin sonsuza dek kalmayacaklar ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?