Ilk kez gelen kayinvalideye nasil davranilir?

Aaa sizinkide baya zor bi kv mis
Zor ne kelime ikiz kız kardeşim gibidir. Ne alsam aynısı var evinde perde halı . Bana alacakları dönem durumları yoktu şimdi var demek ki . Ben böyle şeylere takılmam ama ne kadar zevkliysem taklit ediyor diye düşünürüm. Her yaptığını düşünüp niye çürütüyüm kendimi botoks paramı o mu verecek

10 ayda evine ilk kez gelen kv için telaş yapan, "yüzümde sivilcen var dedi, nefret ediyorum ondan" diye yazan birine ne gerekiyorsa onu dedim. Yazdıklarının olduğundan sen nasıl eminsin?

Evet aynen öyle böyle bir bakış açısına sahip gelin denk gelmesin, ama kendim için değil oğlum için. Saygıyı, sevgiyi, adaleti öğrettiğim çocuğumun, hayata tam tersi bakan biri ile mutsuz olmasını istemem çünkü.

Iyi
iyi dediniz valla kendini neden curutesin botoks gercektej yaptirdinizmi

Hayir sizede kv yuzunde leke var solgun yani aşağılayıcı davransa siz napardiniz bn uzuluyorum zaten evet makyajsiz kusursuz bi cildim yok yuzume vurulmasi bni incitiyo iyice takıntı yapiyorum cildimi

23 yaşındasın herhalde demi.
Söylemeden söylemeye fark vardır.
İncitici söylerse kırmadan onun algılayacağı şrkilde ben söylerdim.
Çok ta takılmazdım açıkcası.

Oglan annesi olarak çok korkuyorum evladım anne babasıni evinden kovacak gelin bulur diye o kadar emek verip büyütüyosun en iyileri en güzelleri onun olsun diye kafa patlatiyosun ama sonuçta o çocuk senin yüzüne bile bakmıyor yazık gerçekten çok yazık rabbim iyilerle karşılaştırsın herkesi

ya abla bn saygısız degilim karsimda ne sevgi gordumki napayim bi insanin grururu kirilmaz bn incitmiyosam onlar neden bni incitiyo kirici konusuyo ayip ama burda saygimi koruyup sustuysam oda benim edebimdir

Goz altima goz kapaticisi sürsem ama fondotensiz cildim lekeli ona napabilirim dogal olarak yani soyle anlatayim yuzum un sadece fondotrne ihtiyaci oluyo bide ruj ama evde dogal hic makyaj ypmam bu konuds yardimci olabilirseniz sevinirim

Hayir sizede kv yuzunde leke var solgun yani aşağılayıcı davransa siz napardiniz bn uzuluyorum zaten evet makyajsiz kusursuz bi cildim yok yuzume vurulmasi bni incitiyo iyice takıntı yapiyorum cildimi
Ya benim kaynanam gazetede bikinili kadin gördüm ay suna bak ya dedim baktim diyo ki oglumun odasina as biraz bacak görsün diyip güldü ve kac kez tekrarladi bende ben varım odasinda gerek yok buna dedim güldüm ciddiye almiyorum artik 3 senedir evliyim dip dibeyim mesafeliyim gidince otururum uzun sonra bi kac gun gitmem onlarda gelmez hic cagirilmayi beklerler ama.cagirmam banane ogullarinin evi oyle yani ben önceden cok kafaya takardim şimdi umrumda bile değil değerlerini düşürdüler çünkü gözümde sende böyle seylere bozulma kendine yakisani yap Allah büyüktür.. daha hic bisey gormemissin Allah ta gostermesin..

Goz altima goz kapaticisi sürsem ama fondotensiz cildim lekeli ona napabilirim dogal olarak yani soyle anlatayim yuzum un sadece fondotrne ihtiyaci oluyo bide ruj ama evde dogal hic makyaj ypmam bu konuds yardimci olabilirseniz sevinirim
Bırak kalsin kocan seni begenmiyormu bisey dese de oglun memnun kafaya takma sen de

Amin
Amin cnm insallah saolasin

nemlendirici sür üzerine bb kremler var yaaa ondan kullan hemde yüzünü yıkar yaıkamaz kullan ki senı kötü görmesin ,

birde allık oldu bitti

Amin biz gelinleride iyi ailelerle karşılaştırsin

Hayır sakın öyle deme öyle dersen kendinde cirkin oldugunu demis oluyorsun kvne ve bunu hiç istemezsin değilmi

Çirkin kilolu olduğunu ima ederse deki "valla oglun her koşulda üstüme atliyorbebeği göstererek bu da ispatı de kahkahayi patlat

Benimde bireysel yorumumu okursanız ne yazdığımı görürsünüz, ve saygı denilen kurum sadece kayınvalide olabilmiş kadına işlemiyor maalesef.
Kayınvalide karşı tarafa her türlü saygısızlığı yapıp ondan saygı ayrıyetten sevgi bekleyemez, gelindir susar alttan alır eşek muamelesi görse de saygıda kusur etmez devri bitsin artık. İsteğim bu teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…