- 25 Ağustos 2019
- 1.330
- 1.938
- 48
- Konu Sahibi Melisanazzz
-
Zor ne kelimeAaa sizinkide baya zor bi kv mis
Demek ki bu kişinin rahatsız olduğu şeyleri karşı taraf sürekli dile getirmiş, iyi niyet göstermemiş, belki de aşağılamış, orada yaşananları bu kişi bilir.
Anlatmadı diye “senin gibi” bana gelmesin gelin olarak demek, sizin bakış açınızı gösteriyor.
iyi dediniz valla kendini neden curutesinZor ne kelimeikiz kız kardeşim gibidir. Ne alsam aynısı var evinde perde halı . Bana alacakları dönem durumları yoktu şimdi var demek ki . Ben böyle şeylere takılmam ama ne kadar zevkliysem taklit ediyor diye düşünürüm. Her yaptığını düşünüp niye çürütüyüm kendimi botoks paramı o mu verecek
Hayir sizede kv yuzunde leke var solgun yani aşağılayıcı davransa siz napardiniz bn uzuluyorum zaten evet makyajsiz kusursuz bi cildim yok yuzume vurulmasi bni incitiyo iyice takıntı yapiyorum cildimi
Kız ne botoksu mealen dedim.Iyi
iyi dediniz valla kendini neden curutesinbotoks gercektej yaptirdinizmi
ya abla bn saygısız degilim karsimda ne sevgi gordumki napayim bi insanin grururu kirilmaz bn incitmiyosam onlar neden bni incitiyo kirici konusuyo ayip ama burda saygimi koruyup sustuysam oda benim edebimdir10 ayda evine ilk kez gelen kv için telaş yapan, "yüzümde sivilcen var dedi, nefret ediyorum ondan" diye yazan birine ne gerekiyorsa onu dedim. Yazdıklarının olduğundan sen nasıl eminsin?
Evet aynen öyle böyle bir bakış açısına sahip gelin denk gelmesin, ama kendim için değil oğlum için. Saygıyı, sevgiyi, adaleti öğrettiğim çocuğumun, hayata tam tersi bakan biri ile mutsuz olmasını istemem çünkü.
Ya ama bisey sorabilirmiyim
Goz altima goz kapaticisi sürsem ama fondotensiz cildim lekeli ona napabilirim dogal olarak yani soyle anlatayim yuzum un sadece fondotrne ihtiyaci oluyo bide ruj ama evde dogal hic makyaj ypmam bu konuds yardimci olabilirseniz sevinirimtabikiii
Ya benim kaynanam gazetede bikinili kadin gördüm ay suna bak ya dedim baktim diyo ki oglumun odasina as biraz bacak görsün diyip güldü ve kac kez tekrarladi bende ben varım odasinda gerek yok buna dedim güldüm ciddiye almiyorum artik 3 senedir evliyim dip dibeyim mesafeliyim gidince otururum uzun sonra bi kac gun gitmem onlarda gelmez hic cagirilmayi beklerler ama.cagirmam banane ogullarinin evi oyle yani ben önceden cok kafaya takardim şimdi umrumda bile değil değerlerini düşürdüler çünkü gözümde sende böyle seylere bozulma kendine yakisani yap Allah büyüktür.. daha hic bisey gormemissin Allah ta gostermesin..Hayir sizede kv yuzunde leke var solgun yani aşağılayıcı davransa siz napardiniz bn uzuluyorum zaten evet makyajsiz kusursuz bi cildim yok yuzume vurulmasi bni incitiyo iyice takıntı yapiyorum cildimi
Bırak kalsin kocan seni begenmiyormu bisey dese de oglun memnun kafaya takma sen deGoz altima goz kapaticisi sürsem ama fondotensiz cildim lekeli ona napabilirim dogal olarak yani soyle anlatayim yuzum un sadece fondotrne ihtiyaci oluyo bide ruj ama evde dogal hic makyaj ypmam bu konuds yardimci olabilirseniz sevinirim
Amin cnm insallah saolasinYa benim kaynanam gazetede bikinili kadin gördüm ay suna bak ya dedim baktim diyo ki oglumun odasina as biraz bacak görsün diyip güldü ve kac kez tekrarladi bende ben varım odasinda gerek yok buna dedim güldüm ciddiye almiyorum artik 3 senedir evliyim dip dibeyim mesafeliyim gidince otururum uzun sonra bi kac gun gitmem onlarda gelmez hic cagirilmayi beklerler ama.cagirmam banane ogullarinin evi oyle yani ben önceden cok kafaya takardim şimdi umrumda bile değil değerlerimi düşürdüler çünkü gözümde sende böyle seylere bozulma kendine yakisani yap Allah büyüktür.. daha hic bisey gormemissin Allah ta gostermesin..
Yok esim bisey demiyo bana niye makyajsizsin filan hic demez aksine sarılır öperBırak kalsin kocan seni begenmiyormu bisey dese de oglun memnun kafaya takma sen de
Goz altima goz kapaticisi sürsem ama fondotensiz cildim lekeli ona napabilirim dogal olarak yani soyle anlatayim yuzum un sadece fondotrne ihtiyaci oluyo bide ruj ama evde dogal hic makyaj ypmam bu konuds yardimci olabilirseniz sevinirim
Amin biz gelinleride iyi ailelerle karşılaştırsinOglan annesi olarak çok korkuyorum evladım anne babasıni evinden kovacak gelin bulur diye o kadar emek verip büyütüyosun en iyileri en güzelleri onun olsun diye kafa patlatiyosun ama sonuçta o çocuk senin yüzüne bile bakmıyor yazık gerçekten çok yazık rabbim iyilerle karşılaştırsın herkesi
Selam kizlar hepinize merhaba 10aylik evliyim 4 aylik hamileyim esim ankarali polis oldugu icin gorev yerimiz benim memleketim olan Kahraman maraş tayiz kayinvalidem ler gelicekmis ama ben kendisini sevmiyorum esimin ailesini hic sevmiyorum esimi cok seviyorum daha şimdiye kadar bi kufrunu bile duymadım bana karşı simdi bn anne babasi gelince hamile halimle rahat olamam zaten ne yapicam onlarla mesafeliyim bn oda ilk beni istemeye geldiklerinde ben gelinle mesafeli olurum dedi simdi o gun de aramis torunumun senin yanina gelicez annecim falan filan baya sıcak konusue gibi oldu bn yine soguk konustum cunku sacmaliklarini bana yaptiklari seyleri unutmam birde iste solgun gorunuyosun sivilcenimi siktin iz kalmis deyip bi ara sinirimi bozmustu biara yuzumdeki beni sormustu ben zaten guzel oldugumi iddia etmiyorum makyajsiz solgun lekeli evet kotude görünüyorum bunu biliyorum ama benim kusurlaromi yuzume geldiginde vurursa soyle boyle kilo almissin solgunsun vs şeyler derse bugune kadar sustum saygimdan diyicemki tas bebek bi gelin alaydin sag salim gelip defolup gitseler keşke kizlar
Benimde bireysel yorumumu okursanız ne yazdığımı görürsünüz, ve saygı denilen kurum sadece kayınvalide olabilmiş kadına işlemiyor maalesef.10 ayda evine ilk kez gelen kv için telaş yapan, "yüzümde sivilcen var dedi, nefret ediyorum ondan" diye yazan birine ne gerekiyorsa onu dedim. Yazdıklarının olduğundan sen nasıl eminsin?
Evet aynen öyle böyle bir bakış açısına sahip gelin denk gelmesin, ama kendim için değil oğlum için. Saygıyı, sevgiyi, adaleti öğrettiğim çocuğumun, hayata tam tersi bakan biri ile mutsuz olmasını istemem çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?