Ilk kez gelen kayinvalideye nasil davranilir?

Asla ac bile kalsam onlardan bi ekmwk bile istemem diyorum ya yasadigimi ben bilirim siz anlamazsiniz cunku bana yaşattılar size degil

Yaşadığını tabi ki sen bilirsin, ama burada çoğu üye bu yollardan geçiyor. Kulak verirsen yeni bir şey öğrenir değişirsin, sırf bana uymuyor diye terslenirsen hep aynı bakış açısıyla kalırsın. Ve bu tamamen sana zarar. Sen kendini yerken karşı tarafın ruhu duymaz. Sinirlerin bozulur, evliliğin bozulur vs vs .

Yazdıkların bana göre nefret ediyorum dedirtecek şeyler değil. Kv konusunda kötü niyetin, laf sokmanın alasını yaşadım. Ama içimden onu görmek gelmese bile eşime bunu hissettirmedim. Uzun vadede yola geldi, durgunlaştı ve herkesin gözünde iyiniyetli olan taraf ben, sorun çıkaran, huysuz taraf o oldu.

Doğumuna annen gelmeyecek derse, oturup kendini yada eşini yemektense "ne münasebet evimde de, çocuğumda da en az sizin kadar hakları var, isteyene kapım açık buyrun gelin" diyeceksin. Hem sınırını koymuş, hem aileni savunmuş, hem yakıp yıkmamış olacaksın.

Herkes bohçaya, altına senin kadar özenmeyebilir, maddi durumu el vermez yada içinden gelmez. Bende bunların hiçbirini görmedim. Evimin eşyasına kadar hiç bir şeyde maddi katkıları olmadı. Hayat boyu kimseye minnetim olmadığı gibi, kimsenin senin için şunu yaptık demeye de hakkı olmadı.

Karı koca olmak kolaydır ama hayat arkadaşı olmak zordur. Siz bence ikinciye odaklanın, o zaman ağzınızın tadı da kaçmaz. Kötü olan hiç bir yerde sevilmez, sadece idare edilir unutma.

Tam kolay degil sizinkide ama sizin kayinvalideniz kusurlarinizi yuzunuze vurmuyodur eminim belki cok guzelsinizdir belki cildiniz de sorunlar vardir size bunu yapan kaynananiz varmi
kolay değil mi; benim yaşadıklarımla karşılaşan gelin kv adımını eve attırmaz bi daha.benim cildimde sorun yok çok şükür ama çok takılmamak lazım bence kocan seni beğenmiş öyle evlenmiş.

bir küfür bile duymamak? ne kadar şanslısınız siz böyle ben günde 10 posta küfür yemezsem içim rahat etmez :)

hanımefendi sivilceni sıktın mı iz kalmış dediğinde yok anne - evet anne deyip geçin.

ben bazen anlamıyorum benim ve benim gibi bir sürü sorun yaşayan kadınların yerinde olsanız ne yapardınız?

Yeme icme laf olmaz bizim burada bnde pastami boregimi herseyimi en alasindan yaparim adam gibi gelsin bas tacı sen olayin yeme icme yonunu soyleme yeme icme hersey yeme icme gibi olsun

Tam kolay degil sizinkide ama sizin kayinvalideniz kusurlarinizi yuzunuze vurmuyodur eminim belki cok guzelsinizdir belki cildiniz de sorunlar vardir size bunu yapan kaynananiz varmi

cildinde sorun varmis, kv bunu dile getirmis ben kiloluyum kv bikeresinde ögürmeye basladi midesini tutarak. ama ciddi ciddi kusura bakma sisman görünce tiksinti geliyo bana diyerek.

Canim kaynanamdan cekmis 2 bucuk yillik evli biri olarak sana diyecegim. Nabza gore serbet vereceksin. Sicakmi davrandi sende saygili davran. Kilona yuzunemi laf soledi. Oglum beni begenmis ki almis. Sanada sormamis dersin. Kq

Saolun sizi dinliyicem zaten hep saygili oldum hic kirici olmadim bugune kadar iyi niyetimin suistmal edilmesi bni üzdü

sevmemekte tabıkı haklısındır
ama bir sakin ol hamılesın herşeyden önce ,
mumkun oldugu kadar mesefeli dur meselaa sen sohbet konusu açma , her soruya kısa ve net cvplar ver ,
evin içindeasla perişan gezme , yaşam şekline göre güzel giyin , bir allık bir ruj yap bir parlatıcı , rahatsız etmıyorsa ,deodorant sık ,

sana laf söylemesine izin verme , veeee eşine hep güzel bak onların yanında ,
onların yanında sakın tartışma

Esim polis bnde univrrstr bitti ama çalışmıyorum

Yani neticede tek maaslisiniz simdi. Sende en az 2 yil çalismazsin. Ondan sonra is istersen bile zor olur. Hem ekonomi kötü, hem 3 yil üniversite diplomasini kullanmamis biri olarak zor is bulursun.

Mama 100 lira, bezde öyle. Esin 3bin alsa bile yetmiyor. Ve bunun manevi zoruda var. Simdi kv'de zoruna giderken, dogumda gelirse ne yapacaksin? Kalmak isterse? Esin ile aran nasil olacak sence? O gece mesai yaparken sen aglayan bebek ile yanliz evde olacaksin (annen kv'den gittikten sonra).

Sinirler yipranmis olur, uyukusuzluk tavan yapmis olur. Gerçekten deli cesareti bu kadar erken hamile kalmak. Instagram sagolsun tabiki

Maddem sana karşı çok soğuk hamile hamile çokta yaranmak zorunda değilsin. Torununu oğlunu görmeye geliyormuş. Sende ay ben solgunum de

Ya kotu soz bile kullanmadi manasinda kullanmistim o kelimeyi ne mutlu size gidin esinizi opun tovbe yarabbim tesekurler

Aaa cok kotu olmus ama sonunda kiyildi nikahiniz sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…