- 19 Mart 2019
- 7.883
- 33.202
- 498
- Konu Sahibi Melisanazzz
-
Asla ac bile kalsam onlardan bi ekmwk bile istemem diyorum ya yasadigimi ben bilirim siz anlamazsiniz cunku bana yaşattılar size degil
kolay değil mi; benim yaşadıklarımla karşılaşan gelin kv adımını eve attırmaz bi daha.benim cildimde sorun yok çok şükür ama çok takılmamak lazım bence kocan seni beğenmiş öyle evlenmiş.Tam kolay degil sizinkide ama sizin kayinvalideniz kusurlarinizi yuzunuze vurmuyodur eminim belki cok guzelsinizdir belki cildiniz de sorunlar vardir size bunu yapan kaynananiz varmi
Yeme icme laf olmaz bizim burada bnde pastami boregimi herseyimi en alasindan yaparim adam gibi gelsin bas tacı sen olayin yeme icme yonunu soyleme yeme icme hersey yeme icme gibi olsunİçinizdeki böylesi nefretle gitmez bu evlilik. İyi misiniz hiç mi bir arkadaşınız beyin benzin atmış az makyaj yap demedi ne bu ergen haller? İlk kez gelen layınvalideye nasıl davranılır değil önce bir kafanızda İLK KEZ GELECEK TANRI MİSAFİRINE nasıl davranılır yazılmalı. Bu nasıl bir kurulma böyle nasıl doldurmuşsunuz kendinizi böyle? İçinizdeki cana yazık bu sinir. Ayrıca hasta değilsiniz hamilesiniz yanlarında rahat edemeyecek ne var bende aşkımdan ölmüyorım kayınvalidemin ama gelince elimde ne varsa dolabımda ne varsa her gelişinde kırk yıld bir geliyor gibi hazırlarım herşeyi... Zaten o kadar hürmete varsa da geçmişte bir kırgınlık onlar utanır şu kıza neler yapmışız diye. Siz arayın gelmesinler yazık oğullarının evine değil cepheye gidecek gibiler
Tam kolay degil sizinkide ama sizin kayinvalideniz kusurlarinizi yuzunuze vurmuyodur eminim belki cok guzelsinizdir belki cildiniz de sorunlar vardir size bunu yapan kaynananiz varmi
Selam kizlar hepinize merhaba 10aylik evliyim 4 aylik hamileyim esim ankarali polis oldugu icin gorev yerimiz benim memleketim olan Kahraman maraş tayiz kayinvalidem ler gelicekmis ama ben kendisini sevmiyorum esimin ailesini hic sevmiyorum esimi cok seviyorum daha şimdiye kadar bi kufrunu bile duymadım bana karşı simdi bn anne babasi gelince hamile halimle rahat olamam zaten ne yapicam onlarla mesafeliyim bn oda ilk beni istemeye geldiklerinde ben gelinle mesafeli olurum dedi simdi o gun de aramis torunumun senin yanina gelicez annecim falan filan baya sıcak konusue gibi oldu bn yine soguk konustum cunku sacmaliklarini bana yaptiklari seyleri unutmam birde iste solgun gorunuyosun sivilcenimi siktin iz kalmis deyip bi ara sinirimi bozmustu biara yuzumdeki beni sormustu ben zaten guzel oldugumi iddia etmiyorum makyajsiz solgun lekeli evet kotude görünüyorum bunu biliyorum ama benim kusurlaromi yuzume geldiginde vurursa soyle boyle kilo almissin solgunsun vs şeyler derse bugune kadar sustum saygimdan diyicemki tas bebek bi gelin alaydin sag salim gelip defolup gitseler keşke kizlar
[/QUOTE
Saolun sizi dinliyicem zaten hep saygili oldum hic kirici olmadim bugune kadar iyi niyetimin suistmal edilmesi bni üzdüYaşadığını tabi ki sen bilirsin, ama burada çoğu üye bu yollardan geçiyor. Kulak verirsen yeni bir şey öğrenir değişirsin, sırf bana uymuyor diye terslenirsen hep aynı bakış açısıyla kalırsın. Ve bu tamamen sana zarar. Sen kendini yerken karşı tarafın ruhu duymaz. Sinirlerin bozulur, evliliğin bozulur vs vs .
Yazdıkların bana göre nefret ediyorum dedirtecek şeyler değil. Kv konusunda kötü niyetin, laf sokmanın alasını yaşadım. Ama içimden onu görmek gelmese bile eşime bunu hissettirmedim. Uzun vadede yola geldi, durgunlaştı ve herkesin gözünde iyiniyetli olan taraf ben, sorun çıkaran, huysuz taraf o oldu.
Doğumuna annen gelmeyecek derse, oturup kendini yada eşini yemektense "ne münasebet evimde de, çocuğumda da en az sizin kadar hakları var, isteyene kapım açık buyrun gelin" diyeceksin. Hem sınırını koymuş, hem aileni savunmuş, hem yakıp yıkmamış olacaksın.
Herkes bohçaya, altına senin kadar özenmeyebilir, maddi durumu el vermez yada içinden gelmez. Bende bunların hiçbirini görmedim. Evimin eşyasına kadar hiç bir şeyde maddi katkıları olmadı. Hayat boyu kimseye minnetim olmadığı gibi, kimsenin senin için şunu yaptık demeye de hakkı olmadı.
Karı koca olmak kolaydır ama hayat arkadaşı olmak zordur. Siz bence ikinciye odaklanın, o zaman ağzınızın tadı da kaçmaz. Kötü olan hiç bir yerde sevilmez, sadece idare edilir unutma.
Esim polis bnde univrrstr bitti ama çalışmıyorum
Ya kotu soz bile kullanmadi manasinda kullanmistim o kelimeyi ne mutlu size gidin esinizi opun tovbe yarabbimEvlerden 'ırak' böyle gelin.
10 aylık evlisiniz eşin 'küfür bile etmedi' iyi bir insan öyle mi ? Tersi olması anormal olurdu zaten
3 senelik evliyim eşim adımla bile hitap etmez hep sevgi sözcükleri, eşimin kanatları eksikmiş demek ki. Akşam gidem de öpem
Saol canim tesekurlerMaddem sana karşı çok soğuk hamile hamile çokta yaranmak zorunda değilsin. Torununu oğlunu görmeye geliyormuş. Sende ay ben solgunum de
Ya hani gercekten sevmiyorum ama saygi duydum bugune kadarBazen şükrediyorum iyiki oğlum olmamış diye.
Aaa cok kotu olmus ama sonunda kiyildi nikahiniz sukurmesela; bizim imam nikahımız resmi nikahtan bir gün önce kıyıldı.O esnada muhabbet esnasında nikah saatimizi çok uygun vakte aldığımızı filan konuşuyorduk.Saati kaçırma riski yok dedik.İstanbulda nikah saatinde orda olmazsan taaa gün sonuna kadar bekliyorsun en son senin nikahın kıyılıyor belediyede.İşte bizde dedik ohhbiz kaçırmayız.kv dedi ki kaçarsa nolur.eşimde böyle açıkladı.Bunun üstüne ertesi gün gelin alma oldu bitti biz gelin arabası ile yola çıktık kv ile kp görümcemin arabası ile geliyorlardı peşimizden.Yolda acıkmış durmuş börek yemiş çay içmişler(bu arada benim baba evimde o gün sayısız ikram vardı ve yediler) bizi arıyorlar biz yolda kaldık trafik var yetişemiyoruz biz gelmeden nilkah kıyılmasın aman oğlum diye.Eşim dedi biz beklemeyiz yetişmeniz lazım.Sona birden yol açıldı yetiştiler.Sırf geç bıraktırmak için mahsus yaptı.Benim moralim bozulacaktı,bütün misafirler gidecekti nikahım berbat olacaktı aklı sıra.
Ya hani gercekten sevmiyorum ama saygi duydum bugune kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?