- 10 Aralık 2019
- 108
- -13
- 13
- 29
- Konu Sahibi Melisanazzz
-
Iyide sirf beni guzel gorecek diye her gün yuzume fondöten suremem surmuyecemde zatenBana da der kayınvalidem
kaşımın boyası aktığında grileştiğini, ya da makyaj yapmadığım bi gün solgun göründüğümü
ya da bi yere davetliysek muhakkak eşime güzel giyinin der
ama asla kötü niyetle söylemez
bilirim bizi daha iyi daha güzel görmek istiyor, bizi güzel görmek hoşuna gidiyor
kimbilir belki de sizin kvniz de iyiliğiniz için bunları dile getiriyordur M Melisanazzz
evet onun istediği gibi bir durum olmadı ve vaktinde kıyıldı.Demek istediğimkin tutacak olsak ohohhooo.Hee sen içinden yine sevme istersen ama eşimi seviyorum oda beni seviyor diyorsun evliliğini etkilememek için belli etme diyorum.Aaa cok kotu olmus ama sonunda kiyildi nikahiniz sukur
Bana da der kayınvalidem
kaşımın boyası aktığında grileştiğini, ya da makyaj yapmadığım bi gün solgun göründüğümü
ya da bi yere davetliysek muhakkak eşime güzel giyinin der
ama asla kötü niyetle söylemez
bilirim bizi daha iyi daha güzel görmek istiyor, bizi güzel görmek hoşuna gidiyor
kimbilir belki de sizin kvniz de iyiliğiniz için bunları dile getiriyordur M Melisanazzz
Him yaparsam başarırsam ne mutlu banaevet onun istediği gibi bir durum olmadı ve vaktinde kıyıldı.Demek istediğimkin tutacak olsak ohohhooo.Hee sen içinden yine sevme istersen ama eşimi seviyorum oda beni seviyor diyorsun evliliğini etkilememek için belli etme diyorum.
Ya allah razi olsun dikkate alicam dediginizi yok zit fikirler olabilir kufur hakarete karşıyım herkes benim ayni düşünmeyebilir ama dediginizi dinliyicem umarim beni kirmazlarBir üye vardı burada cildiyle ilgili oldukca takıntılıydı, kayınvalidesine beddualar ediyordu, küfür sebebiyle üyeliği iptal oldu en son. Bana onu hatırlattınız.
Sivilce izinde, yüzünün solgun gözüktüğü bu söylemesinden dolayı nasıl bir nefret oluşmuş içinizde. Biraz rahat olun ve kendinizle de barışın inanın hayat daha kolay olur. Eşinizden yana sıkıntınız yoksa ki adam küfür bile etmeyecek mükemmellikte, en azından onun hatrina insanları evinize geldiğine pişman etmeyin.
Bnde mesafeliyim baya sonucta annem gibi olamaz babam gibi olamazlar inanin cok iyi niyetliyim bu insanların sinsi kotu olusu beni cok sasirtiyo bide insan der bu kiz hamile gonlunu kirmayayim değermi der ama yok tam tersi10 aylık evlilikte ilk kez gelecekler dert etmeye değer mi?
Bu ne nefret? Hamilesiniz, nefretin kimseye faydası yok, insanın en çok kendine zararı var hatta.
Küfür meselesine değinmiyorum bile, eşinizi övmeye niyet etmişsiniz ama komik olmuş.
Ben de kayın ailemi hiç sevmem. Ama benim bohça, takı toka, laf sokma gibi basit nedenlerim yok. Değil evime sokmak yüzlerine bakmasam haklıyım emin olun.Ama beni severler, öyle davranırlar en azından.Ve misafirim olurlar zaman zaman.
Ben de onların evine giderim.
Çünkü mutlu bir evliliğim var.
Çünkü ne kadar sevmesem de kötü bir insan olamıyorum. Bu devran da böyle gidecek.
Mesafeli bir ilişki ile geçinip gidiyoruz.
Size de tavsiye ederim, başka türlüsü zor.
Küfür ve hakarate karşısınız ama defolup gitsinler diyorsunuz ?Ya allah razi olsun dikkate alicam dediginizi yok zit fikirler olabilir kufur hakarete karşıyım herkes benim ayni düşünmeyebilir ama dediginizi dinliyicem umarim beni kirmazlar
Esim bnden cok memnun onlarda sevmese de olur bnde onlari sevmiyorum karsilikli duygular olabilie esime yazik oldugunu dusunmuyorum kalbi kirilan bn oldugum icin illaki mesafeliyim onlara karşı aksine esimde kendini sansli hissediyoEmin ol onlarda seni sevmiyordur oğlanlarına yazık senin gibi bir eşi var
Oobspse hesabınız banlanmış gibiArgo hakaret etmiyecegim icin banlacagimi dusunmuyorum tabi ki zit yorumlarda gelicektir saolun iyigunler
Cinsellik le ilgili hic konu bile acmadim ben bebek ismi ile bide hamilelikle ilgili actimCinsellik bölmünde konu açan birş vardı onun konuşma uslubuna çok benziyor yazı yazmanız ordada inşalkah 2 nci üyelik almadınız sanki bana öyle geldi
‘’solgun gorunuyosun sivilcenimi siktin iz kalmis deyip bi ara sinirimi bozmustu’’ buna mı sinirleriniz bozuldu?Bunu büyük bir olay gibi konuşan biri bana iyi niyetli gelmez.Ayy ne var bunda komplekslisiniz bence o yüzden takıyorsunuzSelam kizlar hepinize merhaba 10aylik evliyim 4 aylik hamileyim esim ankarali polis oldugu icin gorev yerimiz benim memleketim olan Kahraman maraş tayiz kayinvalidem ler gelicekmis ama ben kendisini sevmiyorum esimin ailesini hic sevmiyorum esimi cok seviyorum daha şimdiye kadar bi kufrunu bile duymadım bana karşı simdi bn anne babasi gelince hamile halimle rahat olamam zaten ne yapicam onlarla mesafeliyim bn oda ilk beni istemeye geldiklerinde ben gelinle mesafeli olurum dedi simdi o gun de aramis torunumun senin yanina gelicez annecim falan filan baya sıcak konusue gibi oldu bn yine soguk konustum cunku sacmaliklarini bana yaptiklari seyleri unutmam birde iste solgun gorunuyosun sivilcenimi siktin iz kalmis deyip bi ara sinirimi bozmustu biara yuzumdeki beni sormustu ben zaten guzel oldugumi iddia etmiyorum makyajsiz solgun lekeli evet kotude görünüyorum bunu biliyorum ama benim kusurlaromi yuzume geldiginde vurursa soyle boyle kilo almissin solgunsun vs şeyler derse bugune kadar sustum saygimdan diyicemki tas bebek bi gelin alaydin sag salim gelip defolup gitseler keşke kizlar
Peki saol‘’solgun gorunuyosun sivilcenimi siktin iz kalmis deyip bi ara sinirimi bozmustu’’ buna mı sinirleriniz bozuldu?Bunu büyük bir olay gibi konuşan biri bana iyi niyetli gelmez.Ayy ne var bunda komplekslisiniz bence o yüzden takıyorsunuz
Rica ederimPeki saol
Oobspse hesabınız banlanmış gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?