Oyle sey mi olur? Neden 3 ay yasaklamis doktor? Ilk kez duyuyorum8 temmuzda opu olmuşsunuz opu sonrası bana yasaklamıştı doktor cinsel ilişkiyi hatta yaklaşık 3 aya kadar. Size yasak koyulmadi mi?
Pcos vardı 31 yumurta toplandı normal yani yasaklanması. 1 ay boyunca neredeyse şişliklerim geçmedi 9 aylık hamile gibi geziyordum sancılar vs yasak demişti doktorOyle sey mi olur? Neden 3 ay yasaklamis doktor? Ilk kez duyuyorum
Siz opu oldunuz mu hiç? Olduysaniz kaç yumurta toplandı?Oyle sey mi olur? Neden 3 ay yasaklamis doktor? Ilk kez duyuyorum
Anladim, demek ozel durum vardi sizde. Gecmis olsunPcos vardı 31 yumurta toplandı normal yani yasaklanması. 1 ay boyunca neredeyse şişliklerim geçmedi 9 aylık hamile gibi geziyordum sancılar vs yasak demişti doktor
6-7 gün daha bekle adetin gelmezse tekrar test yap. Stres yapma herşey olacağına varır.Kızlar, reglim 7 gündür gecikti. 2 kere gebelik testi yaptım negatif. Ovulasyon dönemini değerlendirmiştik. İlk kez gecikince umutlanmıştım ama test negatif. Ama karnımda böyle batma var. Bazen böyle regli sancısı gibi başlıyor ama yok. Ne regli oluyor ne test negatif. Amh 0.76. 3 kere tedavi oldum ama dondurulmuş embriyom yok. En son
8Temmuzda Opu oldum. Onda da 1 yumurta alındı sadece. İlk kez adet gelmedi diye doktora gidilir mi? Yoksa sürekli tekrarlarsa mı gitmem Lazım. Yardımcı olur musunuz?
Umarım en kısa sürede güzel haberler alırsınız. Evet kim opu olursa en fazla 1 ayı duydum ama bende aşırı kanama da oldu şişkinlik vs çok zordu. Kaç defa denediniz tüp bebeği?Anladim, demek ozel durum vardi sizde. Gecmis olsun
Bende de pcos var ama doktorum iste bu durumlarin olmamasi icin az yumurtami toplamisti 8 yumurta. ( her kesten az topluyormus Turkiyye degil). Ama yine de negatif sonuclanmisti benim tup bebek hikayem
Cok gecmis olsun sizeUmarım en kısa sürede güzel haberler alırsınız. Evet kim opu olursa en fazla 1 ayı duydum ama bende aşırı kanama da oldu şişkinlik vs çok zordu. Kaç defa denediniz tüp bebeği?
Bende yeni pozitif haberi aldım hakkımızda hayırlısı olsun inşallahCok gecmis olsun size
Herkesin vucut yapisi farkli iste. Ben ilk basarisiz tup bebek denegimden 1 ay sonra kendiliginden gebe kaldim. Eğer bebeğiniz yoksa darisi sizin basiniza InsAllah en kisa zamanda
Sadece bir sey anladim ne kadar ilac ic doktora git bu kadar sey oku bil bir anlami yok. Her sey kafada bitiyor. Ne zaman birakirsan kafan bos olursa o zaman olur.
3 kere opu oldum hiç böyle bir şey duymadım. Hatta son tedavide 1 yumurta toplandı. 2. Günde gelişimi durdu. Doktorum belki kendiliğinden bile olur umudunuzu yitirmeyin dedi.8 temmuzda opu olmuşsunuz opu sonrası bana yasaklamıştı doktor cinsel ilişkiyi hatta yaklaşık 3 aya kadar. Size yasak koyulmadi mi?
Anladım canım benim fazla toplandığı için o zaman öyle yasak uzun sürdü ama normal olanlara da az da olsa yasak oluyor diye duymuştum. Bi test verin isterseniz emin olmak için3 kere opu oldum hiç böyle bir şey duymadım. Hatta son tedavide 1 yumurta toplandı. 2. Günde gelişimi durdu. Doktorum belki kendiliğinden bile olur umudunuzu yitirmeyin dedi.
Yarın vereceğim. Testler negatif çıktı Sonucundan korktuğum için kan vermeyi erteledimAnladım canım benim fazla toplandığı için o zaman öyle yasak uzun sürdü ama normal olanlara da az da olsa yasak oluyor diye duymuştum. Bi test verin isterseniz emin olmak için
İdrarda geç çıkabiliyor bazen belki ondandır allah hayırlısını versin inşallahYarın vereceğim. Testler negatif çıktı Sonucundan korktuğum için kan vermeyi erteledim2 kere transfer oldum. Biri 3. Gün biri 5. Gün hep negatif gördüm. Hem onların etkisi hem de Testler negatif çıktı. Sonucundan korktuğum için kan vermeyi erteledim
Amin, inşallahİdrarda geç çıkabiliyor bazen belki ondandır allah hayırlısını versin inşallah
Merhaba çok güzel anlatmışınız gerçekten de öyle galiba bunu bir çok kişiden duydum ve gördüm cidden de maşallah Allahım sağlıkla da kucağınıza almayı nasip etsin inşallahCok gecmis olsun size
Herkesin vucut yapisi farkli iste. Ben ilk basarisiz tup bebek denegimden 1 ay sonra kendiliginden gebe kaldim. Eğer bebeğiniz yoksa darisi sizin basiniza InsAllah en kisa zamanda
Sadece bir sey anladim ne kadar ilac ic doktora git bu kadar sey oku bil bir anlami yok. Her sey kafada bitiyor. Ne zaman birakirsan kafan bos olursa o zaman olur.
Sakın uzulmeyin lutfen cok cok gecmis olsun sizeMerhaba çok güzel anlatmışınız gerçekten de öyle galiba bunu bir çok kişiden duydum ve gördüm cidden de maşallah Allahım sağlıkla da kucağınıza almayı nasip etsin inşallahbende bugün ilk transferimin negatif olduğunu öğrendim özel değilse sizi tüp bebeğe yönlendirme sebepleri neydi
Ahh olur mu uzun yazmanız çok güzel çok açıklayıcı çok teşekkür ederim ne güzel inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızSakın uzulmeyin lutfen cok cok gecmis olsun size
Ben icimde asiri uzulsem de hep etrafima gülerek sanki dunyanin sonu degilmis gibi bu haberi veriyordum. Annemler de sasiriyordu sen nasil insandin diye utanmasan seviniyorum negatif cikti diye dersin. Oysa dunyanin parasini verdim) Turkiyede yasamiyorum. Tedavi gordugum yer farkli ulke yasadigim farkli . Surekli biletlere para dok+bu isleme. Negatif haberini aldiktan sonra da kendime soz verdim cocukla ilgili hamile kalmakla ilgili tum seyleri kafamdan silicem ve internette de takip etmicem. Gercekten oyle de yaptim esimle gezdik kendimize guzel zaman ayirdik dusunduk cocuksuz da olur. (Tabii buna senelerini veren insanlar var onlari cok iyi anliyorum ama ben oyle insan degilim kendimi cok yipratamam. Insan kendini daha uste koymali fikrimce)
Sorunumuza geldikte ise ben cocuklugumdan pcosum. Hep duzensiz adet. Evlendikten sonra da ne dogru duzgun yumurtlama gordum ne de adet yine. Artik biseyler yapmaliydim cunki sorun cozulmuyordu farkli tedaviler farkli doktorlar dietler (normal kiloda zayif biriyim). O yuzden de tup bebege basvurduk.
Uzun yazdigim icin uzgunum kusura bakmayin.
InsAllah Allah en kisa zamanda size de saglikli guzel bir bebek nasip ederama unutmayin hayatta sadece olume care yok. O yuzden de kendinizi uzmeyin
Aslinda aglamaniz iyi inanin Valla. Sizi cok iyi anliyorum. Insan dusunuyor neden baskalarinda oldu bende yok diye . Benle beraber isleme giren kiz vardi. Onlarin dunya kadar sorunu vardi esinden de toplam 3 sperm cikmisti amaliyyatla. Tabii onlar icin sevindim guzel haber aldilar pozitife dondu diye. Ama ben shok gecirttim neden onlarda oldu bende yok bizim durumumuz daha iyiydi onlara gore. Ben kendimi asiri kasmistim. Insan icine atinca daha kotu. Hatta sacma sapan prova yapiyordum negatif haberi alirsam nasil verecegim insalara diye. Cok hazirlikliydim. Kendim sanki kotu seyi cagirdim kendime . Olsun ama napalim kismet boyleydi.Ahh olur mu uzun yazmanız çok güzel çok açıklayıcı çok teşekkür ederim ne güzel inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızbenim aslında ilk deneme için ümidim yoktu pek hep içime doğan buydu yani öyle de oldu ama ben bu duyguyla çok bahşedemiyorum açıkcası çok çöküşe geçtim sonuç soranlara bile telefonda ağlamadan cevap veremiyorum aşırı bir ağlama var üzerimde biliyorum geçecek ama zaman istiyor galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?