Amin cok tesekkür ederimBir kere çıktınız mı bu iş bitti demektir . Bence yaparsınız . Rabbim sağlıkla hayırla kullanmayı nasip etsin:)
Evet manuel olunca debriyaj sistemi cok ugrastırdı3 ay pratik yapmissiniz, daha nolsun :)
Yatıştırıcı şurup icin heyecan için işe yarıyorSelamlar herkese. Ehliyeti yeni aldım sayılır 3 aya yakın zamandır pratik yapıyorm eşimle arabam manuel bu akşam ilk kez tek cıkıcam acıkcası korkuyorum heyecan başladı şimdiden sizden deneyimlenen varmı neler yasadı ne yapmam gerekiyor lütfen yardım. ŞİMDİDEN TESEKÜRLER.
Büyük şehir trafiği gece cıkacam daha gücenli olur söylediklerinizi dikkate alıcam tesekkür ederim.Bu yazacaklarim Istanbul trafigi icin gecerlidir. Eger buyuksehirde degilseniz dikkate almayin.
Ilk kez trafige cikmak icin aksam vakti eger karanlik cokmusse iyi 1 zamanlama degil, ilk cikislari gunduz aydinlik vakitte yapmaniz daha emniyetli olur.
Ikincisi usta olana kadar kesinlikle muzik acmayin, dikkatiniz dagilir. Aynalari kacirirsiniz.
Ucuncusu ve en onemlisi de en sol seridi mumkun mertebe az kullanin. Cunku diger araclar (ozellikle taxi,minibus ve otobus soforu katilleri) sizi panige sevketmek icin herseyi yapacaktir. Surekli korna altinda yanlis yaptirabilirler.
Hayirli guzel surusler..
Rica ederim. Kolayliklar diliyorum.Büyük şehir trafiği gece cıkacam daha gücenli olur söylediklerinizi dikkate alıcam tesekkür ederim.
arabayi stop ettirirseniz paniklemeyin birakin arkadakiler kufretsin korna calsin siz sakin olunSelamlar herkese. Ehliyeti yeni aldım sayılır 3 aya yakın zamandır pratik yapıyorm eşimle arabam manuel bu akşam ilk kez tek cıkıcam acıkcası korkuyorum heyecan başladı şimdiden sizden deneyimlenen varmı neler yasadı ne yapmam gerekiyor lütfen yardım. ŞİMDİDEN TESEKÜRLER.
Ay ben bennManuel candir❤benim gibi dusunen kadinda azdir
Stop ettrmem inşallaharabayi stop ettirirseniz paniklemeyin birakin arkadakiler kufretsin korna calsin siz sakin olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?