İLK KEZ TEK BAŞIMTRAFİĞE CIKICAM YARDIM

Berilini

💪🍀😍💙😘🙅🙆
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2019
911
2.569
113
37
Selamlar herkese. Ehliyeti yeni aldım sayılır 3 aya yakın zamandır pratik yapıyorm eşimle arabam manuel bu akşam ilk kez tek cıkıcam acıkcası korkuyorum heyecan başladı şimdiden sizden deneyimlenen varmı neler yasadı ne yapmam gerekiyor lütfen yardım. ŞİMDİDEN TESEKÜRLER.

Öncelikle hayırlı olsun ilk kez trafiğe çıkmak her zaman insanı biraz geriyor . Ben de panik atak hastasıyım ve istanbulda yaşıyorum eğer gerçekten kendinizi hazır hissediyorsanız çıkın . Çünkü tek çıkmayınca insan hiç kullanamayacak gibi geliyor ama bir kere çıktınız mı iş biter bence

Ilk gunumdeki heyecanimi hatirladim Oncelik bildiginiz yerlere yonelin derim,derin nefes alin,sakin kalin.Ilk donemler trafigin akisindan biraz daha dusuk hizda surebilirsiniz cok normal,arkanizdan korna calicak vs. olsalar onemsemeyin.Sonrasinda yavas yavas alisacaksiniz.Hayirli olsun ehliyetinizde.

Bu yazacaklarim Istanbul trafigi icin gecerlidir. Eger buyuksehirde degilseniz dikkate almayin.
Ilk kez trafige cikmak icin aksam vakti eger karanlik cokmusse iyi 1 zamanlama degil, ilk cikislari gunduz aydinlik vakitte yapmaniz daha emniyetli olur.
Ikincisi usta olana kadar kesinlikle muzik acmayin, dikkatiniz dagilir. Aynalari kacirirsiniz.
Ucuncusu ve en onemlisi de en sol seridi mumkun mertebe az kullanin. Cunku diger araclar (ozellikle taxi,minibus ve otobus soforu katilleri) sizi panige sevketmek icin herseyi yapacaktir. Surekli korna altinda yanlis yaptirabilirler.
Hayirli guzel surusler..

Yatıştırıcı şurup icin heyecan için işe yarıyor

Büyük şehir trafiği gece cıkacam daha gücenli olur söylediklerinizi dikkate alıcam tesekkür ederim.

Trafiğin yoğun olduğu saatlerde çıkmayın. Kısa mesafe gidin. Tek başına araba kullanmak aslında daha rahat. Sevdiğiniz bir şarkı açın ama sesi çok yüksek olmasın. Aynaları kullanmayı ihmal etmeyin. Yolunuz açık olsun.

arabayi stop ettirirseniz paniklemeyin birakin arkadakiler kufretsin korna calsin siz sakin olun

Oyy oyyaraba surdugum gunlerimi ozledim. Suan bebelerle yalniz cikamiyorum. Korkma nolacakkk gazla freni karistirma yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…