İLK KEZ TEK BAŞIMTRAFİĞE CIKICAM YARDIM

Youtubedan takip ediyorum evet dediğiniz gibi ana yollar daha rahat ara yollar felaket ama ne yazıkki alışmam benm muhitim dik bayır ve ara yol tesekkür ederim Allah yardımcımız olsun bütün kadınlar trafikte basarılı olsun inşallah

N zamandr kullanıyorsunuz acaba acemiliğimi n zaman atarım

Ufaktan gidin ilk markete sonra hastaneye sonra uzun yolculuklara mesafeyi yavas yavas artırın olay bitmiştir

Uzun süre tek çıkarsanız daha rahat olur sizin için. Hayırlı olsun. Allah kaza bela göstermesin inşallah

Baktın zorlanıyosun dörtlüleri yakarak en sağ şeritten yavaş yavaş git, arabanda bi sorun var diye düşünüp sana ilişmez kimse.

Ben de bugün daha uzak mesafeye gittim.güzel geçti.yollar çok dar maalesef.yorucu bence ..herseye dikkat etmek gerekiyor .şu an zaten arabayla kapının onunden istediğim yere gidebilirim.şükür .kımseye muhtac olmadan.
Park etmek de zorlandığim için tereddütüm var o da pratık yapmak gerekiyor .
Hersey düşünce de bitiyor.fazla stres yapmısım

İlk yalnız çıkacağımda geceden uyku tutmamıştı beni. Alışıyor insan zamanla.
Park sorununu ben şöyle çözdüm.
Camdan kafamı çıkarıyorum, illaki birileri oluyor ‘Abicim bir yardım eder misin şuraya gireyim acemiyim ‘ diyorum. Hele hele etrafta kendi arabaları falan varsa canhıraş bir şekilde park ettiriyorlar

Trafiği okumaya dikkat edin, önünüze değil ileriye bakıp 180 dereceyi tarayın, en az ileriye baktığınız kadar aynalara da hakim olun, nerenizde hangi araç var bilin. Hatta ilk etapta yan aynaya yapıştırılan kör nokta aynalarından edinmek iyi bir fikir olabilir.

Sakin olun, kontrolün sizde olduğunu unutmayın. Yokuşlarda kaldırırken biraz bağırtabilirsiniz ilk etapta, geri kaçacağına bağırsın bir şey olmaz.

Aracınızda yoksa geri görüş kamerası ve park sensörü de tavsiye ederim.

Keyifli sürüşler.

Hayırlı olsun :)

O günleri hatirlamaya çalışayım. :)

- Gereksiz hızlı gitmeyin. Refleksleriniz henüz oturmadı.
- durmak için yapacağınız her frenden önce debriyaja basın, alışana kadar.
- aracınızı şeridinize göre ortalamaya dikkat edin.
- aynalarınızı her zaman kontrol edin. Cisimler aynanın ne kadar içindeyse size o kadar uzaktir.
- gözünüz yol dışında başka bir yere bir-iki saniyeden fazla takılmasın, çünkü baktığınız yere doğru ilerlemeye başlarsınız.
-donuslerde vites dusurmeyi unutmayin

- coook kolay, bu da olsun!:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…