- 21 Mayıs 2019
- 911
- 2.569
- 113
- 37
Arada bende öyle düşünmüyor değilimbenim klasik taktiğimdir , sevmediğim birini düşünür "o slk yapıyosa ben de yaparım" der yaparımyeteri kadar pratik yapmışsınız hayırlı olsun kazasız belasız gidin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arada bende öyle düşünmüyor değilimbenim klasik taktiğimdir , sevmediğim birini düşünür "o slk yapıyosa ben de yaparım" der yaparımyeteri kadar pratik yapmışsınız hayırlı olsun kazasız belasız gidin.
Ben ilk çıktığım da çok gergindim oysa yanlış sapaga usta şoförler de giriyo ,yolu usta şoförler de şaşırıyor, usta şoförler de kaza yapiyo. Siz temkinli gidin kesinlikle takip mesafenizi koruyun , sağ şeridi kullanın arkadan korna basanlari duymamazlıktan gelin geçmek isteyenler için sol şerit yapılmış neticede.Selamlar herkese. Ehliyeti yeni aldım sayılır 3 aya yakın zamandır pratik yapıyorm eşimle arabam manuel bu akşam ilk kez tek cıkıcam acıkcası korkuyorum heyecan başladı şimdiden sizden deneyimlenen varmı neler yasadı ne yapmam gerekiyor lütfen yardım. ŞİMDİDEN TESEKÜRLER.
Ayy inşallah bnde bu kıvama gelirim tesekkür ederimBenim eşimde babamda müdahale eden insanlar değildi. Ama ne zamanki tek kendim çıktım trafiğe 1-2 dakika sonra heyecanım geçti.
Ama hep gideceğim yerin yolunu önceden kafamda planladım güzergah olarak. Şimdi gayet iyi durumdayım. Emin olun tek başınıza daha iyi olacak
Arabamız manuel malesef keşke imkan olsa tabiki otomatı tercih ederdimBuraya yazacak kadar panik tipler, Neden madem otomatik ehliyet almazsınız hiç anlamıyorum.
Tesekkür ederimm aynen böyle gittim1. Sağdan yavaş git
2.aynalara bakmayı ihmal etme
3.stop etsende aldırma herkesin başına gelebilir
4.tahammülsüz korna çalan hanzolara aldırma
5. Birzamanlar herkes acemiydi
Ayyy bende bugun eşimden araba kullanma dersi aldim cok heyecanlıydım ama esim evet cok guzel dedikce dahada cesaretlendim bir süre öğrenmeye çalışıp ehliyet almayı düşünüyorum sizinde hayirli olsunSelamlar herkese. Ehliyeti yeni aldım sayılır 3 aya yakın zamandır pratik yapıyorm eşimle arabam manuel bu akşam ilk kez tek cıkıcam acıkcası korkuyorum heyecan başladı şimdiden sizden deneyimlenen varmı neler yasadı ne yapmam gerekiyor lütfen yardım. ŞİMDİDEN TESEKÜRLER.
Tesekkür ederimm aynen böyle gittim![]()
Ah hic korkmayin ben ehliyeti babamin zoru ile almistim ve 6ay hic cikmadim kullanmadim ogretelim dediler istemedim bi gun cok sinir etti kullanmiyorsun diye sabah ise giderken anahtar ve ehliyeti aldim ciktim korkmustum ama korktum kadar olmadi istanbulda şoföre korktuğunu acemi oldunu belli etme yeter kullanirsin.Selamlar herkese. Ehliyeti yeni aldım sayılır 3 aya yakın zamandır pratik yapıyorm eşimle arabam manuel bu akşam ilk kez tek cıkıcam acıkcası korkuyorum heyecan başladı şimdiden sizden deneyimlenen varmı neler yasadı ne yapmam gerekiyor lütfen yardım. ŞİMDİDEN TESEKÜRLER.
Tesekkür ederimm bnm eşim öğretti sizde sabırlı ve sakin olun öğrenirsiniz inşallahAyyy bende bugun eşimden araba kullanma dersi aldim cok heyecanlıydım ama esim evet cok guzel dedikce dahada cesaretlendim bir süre öğrenmeye çalışıp ehliyet almayı düşünüyorum sizinde hayirli olsun
Şükür gittim geldim cidden korktuğum kadar olmadı.Kazasız belasız kullanmanız dileği ile.... Darısı başıma![]()
Kimleeeeer kimleeer araba kullanıyor düşünsenize, siz niye yapamayasınız?Selamlar herkese. Ehliyeti yeni aldım sayılır 3 aya yakın zamandır pratik yapıyorm eşimle arabam manuel bu akşam ilk kez tek cıkıcam acıkcası korkuyorum heyecan başladı şimdiden sizden deneyimlenen varmı neler yasadı ne yapmam gerekiyor lütfen yardım. ŞİMDİDEN TESEKÜRLER.
Cıktım gece12 sularında başta korkum vardı ama sonra rahatladm virajları cok yavas gectim zaten genel olarak hep yavaş gttm bu akşam yine cıkıcam Allah kolaylık versin hepimize.Ben de çok korkuyorum ya ama siz 3 ay pratik yapmışsınız
Benim gidebildiğim maksimum yer markethatta geri geri çıkmaktan tirstigim için yolu uzatıp dönüyorum geçen de aynayı kırdım
Bana da cesaret ve tecrübe olur lütfen paylaşın çıktıktan sonra