- Konu Sahibi simge_wxyz
-
ben adet oldum kızlar yazayım dedim.çok üzgünüm ama kısmet diyorum.umutlarım hayallerim başka bahara kaldı.umarım sizlerin yüzünüz güler hamile kalırsınızz.
mrb.arkadaşlar bende şubat 19 aşılama yaptırdım.ama yumurta 19 mm iken 2 gün daha bekletti doktor.sizlerin yumurtanız kaç mm iken aşılama yapıldı.merak ediyorum...
iyi aksamlar bende yenı katıldım aranıza 5 yıldır bebısımı beklıyorum çok nazlı bende klomen kullandım pregnyl iğnesı yapıldı 36 saat sonra esınizle beraber olun dedı 4 tane yumurta vardı dr o kadar çok ümıtlendırdıkı üçüz olma ihtımalı yuksek dedı nasıl bakabılecekmısın dedı hayaller kurduk esimle bir tanesıne razıydık ama olmadı çok agladım dr umu degıstırdım benı bu kadar ümitlendırdıği için ayın 25 de dra ankaraya gidecem yumurta durumuna göre aşılama yapılacak dualarınıza ihtıyacım var yapmam gereken birsey varsa soyleyın paylasalım bebişim anneni bekletme gel artık
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...-tup-bebek-fiyatlarida-indirim-istiyoruz.html
yarın mail günü unutmayalım GEREKLı YERLERE MAıL ATCAGIZ DESTEKLERıNıZı BEKLıYORUZ
mehaba canım bende ilk kez yaptıracam buay bugün adet oldum çok üzgünüm doktorum bana adetin ikinci günü gelecen dedi aşılama tedavisi için aşılama yaptıran arkadaşlardamı ikinci günü gitti yardım ederlerse sevinirim kaç gün sürüyo tedavi
arkadaşlar bende 22 ocakta aşılama yaptırdm..yumurtam 21mm iken çatlatma iğnesi vuruldum.doktor çatlayıp çatlamadığına bakmadan aşılama yaptı...şüpheliyim ya çatlamadan yaptıysa..bilmiyorumkismile boşuna stresss......ve hiçbir belirti yaşamadım kabızlık hariç...yaşamamam normalmi arkadaşlarr...7 şubat günüm...olmazsam tahlile gidicemmm...hz Allah yüzümüzü güldürsün inşaallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?