- Konu Sahibi simge_wxyz
-
canım benim aşılamamın 8. günü bugün ama henüz bişe yok arada sırada rahmim sancıyo gibi ama psikolojik belirtiler olur diye takamamaya çalışıyorum test günnüm taa haftaya çarşamba :) sen habr ver naptın doktorda bekliyoruz iyi haberlerini :)
canımcım iş çıkışı gidicem doktoruma öyle huzur veren bir bayan ki anlatamam inşallah o huzurun altında hayırlısıyla bebiş haberi verir
inşallaaah canım senin kaçıncı gün bugün , ultrasonla mı bakıcak test mi?
kızlar adetimin 3. günü bugün fakat kahverengi akıntı şeklinde devam ediyor ve kırmızı kanı göremedim hala. şimdiye sökmesi gerekiyordu reglimin..1. günü kahverengi başlar genelde bilirsiniz, 2. günü söküp bugün azalması gerekiyordu..dr umu aradım yerleşme kanaması olabilme ihtimali var dedi ama asla ümitlenmek istemiyorum..pazartesiyi bekleyip beta hcg baktıralım dedi ve şimdilik klomene başlama dedi.
unutmadan kızımda da ben bu şekilde gebe kaldığımı öğrenmiştim ve neredeyse doğuma kadar devam etmişti bu şekilde...off Allahım ne kadar zor beklemek..ister istemez karı koca ümitlendik bekliyoruz..ben şu an ne yeni aşılama heyecanı ne de gebelik heyecanı yaşayabiliyorum anlayacağınız..garip vakayım garip:)
10.günüm bugün ultrasonla bakar herhalde az kaldı 2 saate kadar ne olduğu belli olucak artık hayırlısı demekten başka çaremiz yok canımcım:Saruboceq:
akşam haber ver bize merak ederim ben :) inşallahhh iyi haberler verirsin canım..:Saruboceq:
canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ...kan testi yaptırsan belki belli olur niye pazartesiyi bekliyosunki aklında kalacağına bugün yaptır pazartesi tekrar yaparsın,bak şimdi bende meraklandım inşallah hamilesindir canım allah gönlüne göre versin...
inşallah canım şimdi çıkıyorum bakalım ne olucak....dua edin lütfen ...:Saruboceq:
arkadaşlar bana hemen cevap yazın lütfen ben kan tahlili yaptırdım sonuç 0,10 ordaki kızda cevap vermedi dpktprumu aradım bi saat sonra ara dediler ama bu sonuç negatifdir demi
slm kızlar.öncelikle inşallah isteyen herkese Allah bebek nasip eder inşallah.bende cuma günü yani 30 ocakta aşılama oldum.ilk aşılamam.yaşadıklarımı paylaşmak istedim bende.ilk gün çatlamadan dolayı aşılamaya giderken başladı zaten şiddetli ağrım oldu.doktorum yumurtan çok sancın çok olur demişti zaten.5 folikül 20 mm idi.geride 3 -4 adette 16 lıklar vardı.aşılamadan sonra 2.5 saat hastanede yattım.sonra eve geldim.akşam müthiş bir gaz sancım oldu.kıpırdayamıyordum ağrıdan.2 gün daha sürdü gaz sancım.pzartesi gününden beride kasıklarımda ve belimde sancı var.ara ara geçiyo.ayakta durunca artıyo.yatıyorum yada hep oturuyorum.13 şubatta gidecem doktora .tabi ondan önce adet olursam bilemiyorum
hımm sevindim canım .nerdesin peki adana da.dedim düzelteyim.istanbuldaymıssın pardon :))eşim adanalı benim ben osmaniyeliyim.baraj yolunda kaynanam.biz osm.deyiz şimdilik
slm kızlar.öncelikle inşallah isteyen herkese Allah bebek nasip eder inşallah.bende cuma günü yani 30 ocakta aşılama oldum.ilk aşılamam.yaşadıklarımı paylaşmak istedim bende.ilk gün çatlamadan dolayı aşılamaya giderken başladı zaten şiddetli ağrım oldu.doktorum yumurtan çok sancın çok olur demişti zaten.5 folikül 20 mm idi.geride 3 -4 adette 16 lıklar vardı.aşılamadan sonra 2.5 saat hastanede yattım.sonra eve geldim.akşam müthiş bir gaz sancım oldu.kıpırdayamıyordum ağrıdan.2 gün daha sürdü gaz sancım.pzartesi gününden beride kasıklarımda ve belimde sancı var.ara ara geçiyo.ayakta durunca artıyo.yatıyorum yada hep oturuyorum.13 şubatta gidecem doktora .tabi ondan önce adet olursam bilemiyorum
zaten biliyodum öyle olacağını yedi tane yumurtam oluşmuşdu bitanesi tutunsaydı allahım artık hiç ümidim kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?