Aşılama ilk kez ve ocak ayında aşılama yaptıranlar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
cerot sağol canım.yumurta sayılarımız aynıymış.lütfen olumsuzda olsa hiç ümidimizi kaybetmeyelim.ben kendimi olumsuza hazırladım.elbette tutsun isterim ama kısmette varsa geliyolar yoksa olmuyo.ilk hamileliğimde bende mucize yaşamıştım hiç ummadığım ve hep hastalıkla geçen bir ayda hamile kalmışrım.düşürdüm tabi.o yüzden kızlar sakın üzülmeyin.onlar geleceği vaKti biliyor.şu cuma günü ALLAH HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN BEBİŞLERİMİZ GELSİN BİR AN ÖNCEEE
RENO bende ağladım ilk okuduğumda çok güzel gerçekten .AMİNNNNN DİYELİM DUAYA İNŞALLAH

umay bende ilk bebeğimi hiç ummadığım anda gelmişdi ama iki aylık düşdü kalbi durmuşdu üstünden 7 ay geçdi olmuyo işde napıyım şimdi niye kendiliğinden olmuyo herşey normal diyo doktorum olmuyo işde allahım nasip etmedikden sonra elden bişe gelmiyo şimdi dursaydı bebeğim doğmuşdu ama nasip değilmiş napıyım

üzüldüm canım.benim ve senin gibi olan okadar çok tanıdığım varki benimki 3 yıl olacak nisan ayında.4 haftalıktı benimkide düştü.doktorum hiç bir şey yok dedi.çok doktor değiştirdim.klomen kullandım 3 ay tedavi oldum sonrada bıraktım.oluruna.ama çevre durdurmuyo insanı.ona git buna git.ebeye bile gittim D ebenin tek dediği rahim azın dar dedi mümkün deil dedi iğne ucukadarmış rahim ağzım.inanmadım tabi ben sırf gitmek için gittim .aşılamada doktorum iğneyi sokamadı bişeler istedi hemşireden.işlem bittikten sonra hemşireye sordum ne oldu neden girmedi dedim.rahim ağzınız kapalı onu açtı doktor dedi.ama açarkende hiç ağrı hissetmedim.ebenin dediği doğruymuş

umay canım, benim kızım da umudum kestiğim zaman geldi.bazen diyorum acaba bu işin ilacı umutsuzluk mu diye...benneyaptımki garip gerçekten de..6 sene önce aşılama yaptırdım tutmadı ve sonradan kendiliğinden oldu..kafaya çok takmak da iyi gelmiyor canım..rahat olmayı deneyelim bence..
sevgiler canım

kızlar ben kaçıyorumm..herkese iyi hafta sonları ve iyi akşamlar diliyorum..pazartesi dr a kontrole gidiyorum..henüz klomene başlama dedi malum sökmedi benim kanamam hala( salı günü görüşürüz..öpüyorum hepinizi..

inşallah hepimiz hakkında hayırlısı olur. ben bir ay ara verdim sanki kayıp gibi düşünüyorum. ama inşallah kendiliğinden olur da aşılamaya gerek kalmaz

günaydın kızlar artık ağlamıyorum kendimi teselli ediyorum biliyorumki birgün gelecek bebeğim allahım banada verecek demekki daha zamnı var bende ogüzel duyguyu birgün yaşayacağım allahım hepimize önce sabır versin arkadaşlar sabır çok önemli iyşallah birgün hepimizin olacak bizimkiler daha kıymetli olcak artık kendime bunu başaracaksın diyorum ağlamk yok

reno günaydın canım.bende inanıyorum bizim gibi bekleyenlerin çok hayırlı evlatları olacak.bir gün bizimde yüzümüz gülecek.bende beklemedeyim.belim çok ağrıyo bugün 11.günüm.keşke olsa diyorum ama işte kısmet.Herkesin yüzünü güldüren Allahım inşallah bizimde yüzümüzü güldürür.kucaklarımızı boş bırakmaz.

inşallah hepimiz hakkında hayırlısı olur. ben bir ay ara verdim sanki kayıp gibi düşünüyorum. ama inşallah kendiliğinden olur da aşılamaya gerek kalmaz

SİMGE CANIM bu ay dr um bana da 1 ay ara vermenin daha iyi olacağını söyledi. klomeni fazla yüklemek iyi değil dedi..hormon sonuçta bu ay kendiliğinden gebelik oluşmazsa 2. ve 3. aşılama olacak sırasıyla canım..Allahım çok uğraştırmadan ve HAYIRLISIYLA tez elden nasip etsin hepimize bebişlerini...
ben de aynı düşüncedeydim..sordum hatta dr uma kayıp 1 ay mı bu dedim..hiç belli olmaz ilaçların etkisi hala vücudunda dedi bana..sevindim işte, umut dünyası:)

canım evet kesinlikle ağlamak yok artık..dr a gittim bu sabah ve bana iyi moralli olmanın en az ilaçlar kadar etkili olacağını söyledi..pozitif olalım, nazlı bebişler gelecek yani elbet...

sevgiler herkese...a.s.

kızlaaar merhaba uzun bi sessizlikten sonra geri döndüm ancak kendimi toparladım ...kızlar dr.10.günümde kan testi yaptırdı 2 den küçük çıkmıştı salı günü yani 15.günü gene yaptır dedi ama ben umudumu yitirdim 10.gün çıkmayan 15. günmü çıkacak yarın yine eşim istiyo diye test yaptırıcam ama bende bu ay negatiflerdenim progestonuda testten sonra bırakıcam ,hep üzülmeyelim diyoruz ama olmuyo işte insan ne olursa olsun umutlanıyooo

kızlarr moralim bozukk galiba kırmızılar geliyo... bugün aşılamanın 13. günü ve lekelenmelerim başladı.. hiç böyle olan ama tutan yok di mi

idilcim aman canım inşallah yerleşiyodur.bende bugün zır zır ım.ağlıyom valla.işe gittim.belim ağrıyodu yarıldı resmen.adet olcam sanırım bende .hayırlısı ne yapayım ama inşallah sizinkiler tutar canım yaaa

günaydın kızlar biliyosunuz benim aşılamam tutmamışdı benim adet günüm 11inde ama ben dün oldum çok az geldi damla damla kahverengi anlamadım nie böyle oluyo korkuyorum kist oluşur diye sizdede böyle olan varmı cevap yazarsanız çok sevinirim kistin oluşduğunu nas anlıyosunuz ben doktorumu aramişdım aşılama sonucu için buay gelme dedi biray dinlen kist oluşursa nası anlıyacam of korkuyorum

canım hiç telaşlandırma kendini.şüphen varsa doktora git.yada soğan kürünü dene.ben öyle yapacam.adet olrsam.benimde bugün sol yumurtalığımda tık tık şeklinde atmalar var sanırım kist oluşacak.hiç korkmuyom.klomen kullandığım zamanlarda çok olmuştu.kendiliğinden eriyo.ben bir ayda 15 gün boyunca adet olduğumu bilirim.bu yüzden.korkma bence .

teşekkür ederim umay biraz içim ferehladı ben soğan kürünü hiç denemedim hayıt tohumu içiyorum iki aydır soğan kürünü nası yapıyosun faydası varmı hamile kalabilmek için onuda denemk istiyorum

renocum ben hiç denemedim soğan kürünü.benim kendiliğinden erir hep.ama bu ay yumurtam çoktu.bugün aşılamada 12. günüm ama sol tarımda tık tık bişe atıyo.yumurta büyüyo sanki sancısı var hafifte.adet olursam ben içmeyi düşünüyom soğan kürü adetin 5.günü başlanıyomuş.bitince içende var tam 15 gün içiliyomuş sabah akşam bir bardak.sarı soğanı 4 de bölüp kaynatılıyomuş.ama sana şunu tavsiye ederim.ısırgan bulursan tazesi.kaynatıp sabahları aç karna iç.oda kistleri eritiyo.ben bir ay içmiştim ve bir ay boyunca kahverengi çamur gibi lekelenmelerim olmuştu.tesadüfmüdür bilmiyorum ama o ay müthiş kanamam oldu ve hamile kalmıştım.tabi düştü sonrada (.şimdide bekliyom bakalım.sabah kan verecem.öğleden sonra alırım.inşallah şuraya bende yazabilirim hamileyimmm diye.inşallah herkez yazabilir hamileyimm diye.

ben adet oldum kızlar yazayım dedim.çok üzgünüm ama kısmet diyorum.umutlarım hayallerim başka bahara kaldı.umarım sizlerin yüzünüz güler hamile kalırsınızz.

çoküzüldüm umaycım seni çok iyi anlıyorum canım napalım kısmet değilmiş birgün bizim bebeklerimizde gelir iyşallah canım

inşallah hepinizin aşılama sonucu olumlu geçer ben haziran2008 de yaptırdım aşılama hemen hamile kaldım ama üçüzdü ve tek tek kaybettim 5 5 ay olmuşlardı ve kaybettim çok zor şimdi mayıs da tekrar tedaviye başlayacam eğer hamile kalmassam Allah büyük herşeyin hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…