- Konu Sahibi simge_wxyz
-
umay bende ilk bebeğimi hiç ummadığım anda gelmişdi ama iki aylık düşdü kalbi durmuşdu üstünden 7 ay geçdi olmuyo işde napıyım şimdi niye kendiliğinden olmuyo herşey normal diyo doktorum olmuyo işde allahım nasip etmedikden sonra elden bişe gelmiyo şimdi dursaydı bebeğim doğmuşdu ama nasip değilmiş napıyım
cerot sağol canım.yumurta sayılarımız aynıymış.lütfen olumsuzda olsa hiç ümidimizi kaybetmeyelim.ben kendimi olumsuza hazırladım.elbette tutsun isterim ama kısmette varsa geliyolar yoksa olmuyo.ilk hamileliğimde bende mucize yaşamıştım hiç ummadığım ve hep hastalıkla geçen bir ayda hamile kalmışrım.düşürdüm tabi.o yüzden kızlar sakın üzülmeyin.onlar geleceği vaKti biliyor.şu cuma günü ALLAH HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN BEBİŞLERİMİZ GELSİN BİR AN ÖNCEEE
RENO bende ağladım ilk okuduğumda çok güzel gerçekten .AMİNNNNN DİYELİM DUAYA İNŞALLAH
kızlar ben kaçıyorumm..herkese iyi hafta sonları ve iyi akşamlar diliyorum..pazartesi dr a kontrole gidiyorum..henüz klomene başlama dedi malum sökmedi benim kanamam hala( salı günü görüşürüz..öpüyorum hepinizi..
günaydın kızlar artık ağlamıyorum kendimi teselli ediyorum biliyorumki birgün gelecek bebeğim allahım banada verecek demekki daha zamnı var bende ogüzel duyguyu birgün yaşayacağım allahım hepimize önce sabır versin arkadaşlar sabır çok önemli iyşallah birgün hepimizin olacak bizimkiler daha kıymetli olcak artık kendime bunu başaracaksın diyorum ağlamk yok
inşallah hepimiz hakkında hayırlısı olur. ben bir ay ara verdim sanki kayıp gibi düşünüyorum. ama inşallah kendiliğinden olur da aşılamaya gerek kalmaz
günaydın kızlar artık ağlamıyorum kendimi teselli ediyorum biliyorumki birgün gelecek bebeğim allahım banada verecek demekki daha zamnı var bende ogüzel duyguyu birgün yaşayacağım allahım hepimize önce sabır versin arkadaşlar sabır çok önemli iyşallah birgün hepimizin olacak bizimkiler daha kıymetli olcak artık kendime bunu başaracaksın diyorum ağlamk yok
SİMGE CANIM bu ay dr um bana da 1 ay ara vermenin daha iyi olacağını söyledi. klomeni fazla yüklemek iyi değil dedi..hormon sonuçtabu ay kendiliğinden gebelik oluşmazsa 2. ve 3. aşılama olacak sırasıyla canım..Allahım çok uğraştırmadan ve HAYIRLISIYLA tez elden nasip etsin hepimize bebişlerini...
ben de aynı düşüncedeydim..sordum hatta dr uma kayıp 1 ay mı bu dedim..hiç belli olmaz ilaçların etkisi hala vücudunda dedi bana..sevindim işte, umut dünyası:)
canım evet kesinlikle ağlamak yok artık..dr a gittim bu sabah ve bana iyi moralli olmanın en az ilaçlar kadar etkili olacağını söyledi..pozitif olalım, nazlı bebişler gelecek yani elbet...
sevgiler herkese...a.s.
günaydın kızlar biliyosunuz benim aşılamam tutmamışdı benim adet günüm 11inde ama ben dün oldum çok az geldi damla damla kahverengi anlamadım nie böyle oluyo korkuyorum kist oluşur diye sizdede böyle olan varmı cevap yazarsanız çok sevinirim kistin oluşduğunu nas anlıyosunuz ben doktorumu aramişdım aşılama sonucu için buay gelme dedi biray dinlen kist oluşursa nası anlıyacam of korkuyorum
teşekkür ederim umay biraz içim ferehladı ben soğan kürünü hiç denemedim hayıt tohumu içiyorum iki aydır soğan kürünü nası yapıyosun faydası varmı hamile kalabilmek için onuda denemk istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?