İlk kim yazmalı

Ben aranızda çok bir enerji göremedim açıkcası.
Erkek gerçekten keyif aldıysa beğendiyse bir şekilde aktif muhabbete devam ediyor
Eve vardın mı vs gibi (ki date sonrası erkek eve kadar bırakmalı benim görüşümde) o zaman da iyi geceler vs demeli
Siz de aslında aksam yazmış ama o akıcı enerji olmamış.
Günün kritiği yapılabilirdi
İlgili olunabilirdi biraz donuk geldi açıkcası

Bence siz yazmamalısınız meşgul görünmelisiniz

Sonuç ne oldu? Yorumları okudumda. Ayrılır ayrılmaz yazmayıp sonra evlenende var benimki gibi yanımdan gittiği dakika yazıp sonra seni istemiyorum diyeni de var. Sizin ki ne oldu peki 🧐

Sonuç ne oldu? Yorumları okudumda. Ayrılır ayrılmaz yazmayıp sonra evlenende var benimki gibi yanımdan gittiği dakika yazıp sonra seni istemiyorum diyeni de var. Sizin ki ne oldu peki 🧐
Dün akşam yazmış 11.30 gibi bugün de gün içinde ara ara müsait oldukça yazdı. Nöbetçi yine

Ben aranızda çok bir enerji göremedim açıkcası.
Erkek gerçekten keyif aldıysa beğendiyse bir şekilde aktif muhabbete devam ediyor
Eve vardın mı vs gibi (ki date sonrası erkek eve kadar bırakmalı benim görüşümde) o zaman da iyi geceler vs demeli
Siz de aslında aksam yazmış ama o akıcı enerji olmamış.
Günün kritiği yapılabilirdi
İlgili olunabilirdi biraz donuk geldi açıkcası

Bence siz yazmamalısınız meşgul görünmelisiniz
Ben eve gitmedim zaten görüşmeden sonra oda biliyordu. Oradan spora geçtim. Hatta önümüzdeki hafta doğum günüm ne seversin, sevdiğin renkler nedir falan diye sordu özellikle birlikte kutlayalım dedi

Bence biraz kişilik meselesi. Ben çok beğenmiş olsamda kesinlikle yazamam. Hatta begendiysem ekstra yazmam. Oda aynı duygularda değilse yıkılmamak için.psikolojimi korumam gerek :)

Selam kızlar .

Date müessesesine o kadar uzak kalmışım ki 😂 size sormak istiyorum. Güzel geçen bir date sonrası ilk mesajı kim atmalı hani karşı taraftan mı beklemeli yoksa o mesaj gelmiyorsa karşı taraf beğenmemiş mi oluyor? O kadar uzak kalmışım ki şimdi ilk mesajı ben atsam yanlış anlaşılmaktan korkuyorum :) AA bak dünden hevesliymiş demesinden vesaire :))

Back
X