Reçeller - Marmelatlar ilk kış hazırlığıma yardımcı olmak istermisiniz

Ne kadar
pratik bilgilerr çok teşekkürler

ben buzluğuma ; bezelye,barbunya,bakla içleri koyarım .. çiğden öylece .. mis ..

Kavanozları ağzına kadar doldurmak mı gerekiyo. Bi de kullanmak için açtığımıxzda hepsini tületmek mi lazım

Canim patlicani tuzlu suya koyarsan sermeden önce be.beyaz kurur. Havanin ruzgarli olması cabuk kurutur. Eğer denizel bi yerdeysen odada kurut.rutubetten kurumayabilir
Evet sahil kenarında oturuyoz çok nemli bura. İçerde kurutayım dimi

Kavanozları ağzına kadar doldurmak mı gerekiyo. Bi de kullanmak için açtığımıxzda hepsini tületmek mi lazım
Evet ağız kısmına kadar dolduruyoruz tabi biraz eksiklik olabilir,biz hepsini tüketmiyoruz kavanozları açınca buzdolabına koyuyoruz yemeklere kullanıyoruz.

Evet sahil kenarında oturuyoz çok nemli bura. İçerde kurutayım dimi
Canım bende sahil kesiminde oturuyorum türkiyenin en sıcak ve nemli şehri kurutma işlemi içeride olmaz nane kuruyabilir ama patlıcan biber bunların açık havada olması gerek.Kurutma işlemini eylül ayında yapabilirsin.

Hadi kurutmafan yırttım burdaki paylaşımların hepsimi akşam not alıcam mutlaka

domatesi ben de doğrayıp soğanla kavurup aynı sizin yöntem gibi saklıycam. yemeklik dediğim o yani. kışın domatesinin tadı kokusu olmuyor. malum bebekte geliyor, hormonlu gıda almamak lazım.

Siz domatesi çiğden mi atıyorsunuz onh nasıl yapcaz

yok canım domatesi aynı yemeklik gibi soğanla biraz sarımsakla yapıp kavanoza sıcak koyuyorsun. sonra o soğuyunca buzluğa atıyorsun.

Evet sebzelrr

Kompostoyu bizde çok seviyoruz deniyecem bu yöntemi. Biz tatile çıkacaz eylülü bekleyemem sanırım ama fiyatlar da çok fazla geliyo.
evet canım biraz öyle ama zamanın yoksa yapacak birşey yok tabi bu hafta şeftaliyi bende yapacağım :)

Teşekkürler paylaşım için.

Üüüüüüüü ağlıcaammmm konserve bamya yapmıştım 6 gün önce. Dün birinin bu günde iki tanenin kapağı bombelenmiş. Ne yapacam ben bu bamyaları şimdi. İmdaaatttt yardım lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…