Ilk oğlumun ismi aras ikinci oğlum için isim önerilerine feci ihtiyacım var...

susev

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2011
71
0
46
Ankara
Merhaba arkadaşlar.
30 haftalık hamileyim ve oğluma isim konusunu hala netleştiremedik. İlk oğlumun ismi ARAS. Öncelikli tercihlerim Aras ile uyumlu olması açısından nehir isimleri ya da suyu çağrıştıran isimler. Fikirlerinizi bekliyorum.

Senin için araştırdım

Arın
Artun
Baran
Başar
Çağan
Uygar
Rüzgar
Fırat

Çok teşekkür ederim zaman ayırıp benim için araştırma yaptığın için değişik ve hoş isimler eklemişsin saol

Rica ederim. Hamişlere faydamız dokunsun biraz Anlamlarına bakıp listene ekle canım. Sonra düşünüp karar verirsin.

Aras ismi çok karizmatik ve güzel bir isim fakat eşim Aras kargodan dolayı istemiyor malesef ya
Bende o yüzden başka bir isim düşünüyorum. Bence Ayaz ismi de çok karizmatik düşünebilirsiniz. hem Aras'a da uygun

Oncelikle Benimde minik.oglumun ismi.aras
Ona uygun isim.olarak.uras olabilir

Aras bebekler uysal.oluyor.ama:)

Allah sagsalim kucagınıza almayı nasip etsin inşallah:) darısı tüm isteyenlere Aras-Berat

Aras bebekler uysal.oluyor.ama:)

maşallah ne güzel :)
malesef eşimle ortak karar almak zorundayız diye düşünüyorum
çünkü bazı isimleri o seviyor ben sevmiyorum mesela o yüzden de ikimizin sevdiği bir isimi düşünüyoruz
kesinlikle aras ismi çok güzel adıyla yaşasın bebeğiniz inşallah

Açıkcası doğuma 3 gün kala karar vermiştik biz ARAS ismine.ozamana kadarda hiç düşünmediğimiz aklımıza bile gelmeyen bi isimdi.çok hoşumuza gitti ve daha fazla düşünmeden karar verdik.o an aras kargo hiç aklımıza bile gelmemişti ama hiçte pişmanlık yaşamadık.bakalım ikincide napıcaz:44:

tabikide pişmanlık duyulacak bir isim değil
eşimin takıntısı sadece

ne güzel allah ismiyle uzun ömürler yaşatsın oğlunuza. Ben kafiye olarak uyumdan ziyade yine bir nehir ismi olsun ya da su ile ilgili bi isim olsun istiyorum ama çok bi seçeneğim yok sanırım

nehir ismi olsun istiyorsanız Meriç olabilir.
kardeşle uygun isimli olması çok da önemli değil bence. benim ismim de kardeşimle uyumlu fakat bir faydasını görmedim

nehir ismi olsun istiyorsanız Meriç olabilir.
kardeşle uygun isimli olması çok da önemli değil bence. benim ismim de kardeşimle uyumlu fakat bir faydasını görmedim

ewet aslında öyle bi önemi yok içe sinmesi önemli. bizimde ilk çıkış noktamız uyumlu olsun ama tabi farklı bişeyde olabilir oyüzden her türlü öneriye açığım.

ewet aslında öyle bi önemi yok içe sinmesi önemli. bizimde ilk çıkış noktamız uyumlu olsun ama tabi farklı bişeyde olabilir oyüzden her türlü öneriye açığım.

Aral da olabilir. bir göl ismi Orta Asya da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…