Merhaba arkadaşlar.
30 haftalık hamileyim ve oğluma isim konusunu hala netleştiremedik. İlk oğlumun ismi ARAS. Öncelikli tercihlerim Aras ile uyumlu olması açısından nehir isimleri ya da suyu çağrıştıran isimler. Fikirlerinizi bekliyorum.
sağlıkla kucağına almanı dilerim canım.önerim ise AYAZ
Merhaba arkadaşlar.
30 haftalık hamileyim ve oğluma isim konusunu hala netleştiremedik. İlk oğlumun ismi ARAS. Öncelikli tercihlerim Aras ile uyumlu olması açısından nehir isimleri ya da suyu çağrıştıran isimler. Fikirlerinizi bekliyorum.
Senin için araştırdım
Arın
Artun
Baran
Başar
Çağan
Uygar
Rüzgar
Fırat
Çok teşekkür ederim zaman ayırıp benim için araştırma yaptığın için değişik ve hoş isimler eklemişsin saol
Aras ismi çok karizmatik ve güzel bir isim fakat eşim Aras kargodan dolayı istemiyor malesef ya
Bende o yüzden başka bir isim düşünüyorum. Bence Ayaz ismi de çok karizmatik düşünebilirsiniz. hem Aras'a da uygun
Merhaba arkadaşlar.
Aras bebekler uysal.oluyor.ama:)
Aras ismi çok karizmatik ve güzel bir isim fakat eşim Aras kargodan dolayı istemiyor malesef ya
Bende o yüzden başka bir isim düşünüyorum. Bence Ayaz ismi de çok karizmatik düşünebilirsiniz. hem Aras'a da uygun
AYAS olabilir adana yumurtalık denizinin adı ayas tır mesela hem suyu da çağrıştırıyor...naçizane...
Açıkcası doğuma 3 gün kala karar vermiştik biz ARAS ismine.ozamana kadarda hiç düşünmediğimiz aklımıza bile gelmeyen bi isimdi.çok hoşumuza gitti ve daha fazla düşünmeden karar verdik.o an aras kargo hiç aklımıza bile gelmemişti ama hiçte pişmanlık yaşamadık.bakalım ikincide napıcaz:44:
Oncelikle Benimde minik.oglumun ismi.aras
Ona uygun isim.olarak.uras olabilir
Aras bebekler uysal.oluyor.ama:)
tabikide pişmanlık duyulacak bir isim değil
eşimin takıntısı sadece
ne güzel allah ismiyle uzun ömürler yaşatsın oğlunuza. Ben kafiye olarak uyumdan ziyade yine bir nehir ismi olsun ya da su ile ilgili bi isim olsun istiyorum ama çok bi seçeneğim yok sanırım
nehir ismi olsun istiyorsanız Meriç olabilir.
kardeşle uygun isimli olması çok da önemli değil bence. benim ismim de kardeşimle uyumlu fakat bir faydasını görmedim
ewet aslında öyle bi önemi yok içe sinmesi önemli. bizimde ilk çıkış noktamız uyumlu olsun ama tabi farklı bişeyde olabilir oyüzden her türlü öneriye açığım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?