Ilk oğlumun ismi aras ikinci oğlum için isim önerilerine feci ihtiyacım var...

oğlumun adı YAĞIZ ikinci bebeğim erkek olsaydı kesinlikle AYAZ koyucaktım..çok güzel bi isim..ATLAS da olabilir..hayırlı doğumlar..

oğlumun adı YAĞIZ ikinci bebeğim erkek olsaydı kesinlikle AYAZ koyucaktım..çok güzel bi isim..ATLAS da olabilir..hayırlı doğumlar..

ATLAS çok güzel ama eşimin abisinin oğlunun ismi. YAĞIZın karakteri nasıl?ilk oğlumda düşünmüştük özellikle eşim çok istemişti ama yağız isimli çocukların çok hırçın ve çok yaramaz olduğu yönünde çok yorum alınca haliyle tereddüt ettik.tabi her çocuk bir değil ama merak ettim oğlun nasıl diye

yaramaz değil ama çok hareketli çok akıllı bi çocuk oğlum...babasıda bende sessiziz evimizde sakin sessiz huzurlu allaha şükür bu yüzden hırçınlığımız yok..her çocuk kadar yani...

yaramaz değil ama çok hareketli çok akıllı bi çocuk oğlum...babasıda bende sessiziz evimizde sakin sessiz huzurlu allaha şükür bu yüzden hırçınlığımız yok..her çocuk kadar yani...

zaten öyle put gibi oturan heyecansız bir çocuk düşünemiyorum biraz meraklı hareketli olmalı bence normal olanı bu. Ozaman Yağız ismide düşünülebilir...

Aras ın kardeşi TUNA olabilir...istenildiği gibi Tuna bir nehir ismi... bebeğinize sağlıkla kavuşmanız dileğiyle..

Aras ın kardeşi TUNA olabilir...istenildiği gibi Tuna bir nehir ismi... bebeğinize sağlıkla kavuşmanız dileğiyle..

Bak bu da hoşmuş, olabilir Benim aklıma nasıl gelmedi isimkolik biri olarak

merhaba, doğumuma kaldı 3 haftam ama bende kafayı yemek derecesine geldim..Hala kesin bi kararımız yok ( İki isim yakıştırabildik oğluma "Rüzgar" veya "Tibet" .. Belki sanada öneri olmuş olur.. Sana yorum yazanları okudum kendimede öneri olur diye ama hala kararsızım yaauuu

Allah nasip eder de ileride bi oğlum olursa adı ARAS olacak.. Çok severim bu ismi,,:) ADAR ismi de çok güzeldir.. ARAS kadar karizmatik bi isim bence.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....

bence arasa en uygun isim Poyraz. aras ve poyraz bak ne kadar güzel oldu :) Allah sag salim kucagına almayı nasip etsin amin

Benim önerim de Tuna. Karadenize dökülen bir ırmak. fikir olabilir.
İlk oğlunuzun ismi çok güzel. Benim de oğlum olursa bu ismi düşünüyorum. Şu an kız bebek bekliyorum isim bulmak ne zormuş :44:

Bak bu da hoşmuş, olabilir Benim aklıma nasıl gelmedi isimkolik biri olarak

Benim önerim de Tuna. Karadenize dökülen bir ırmak. fikir olabilir.
İlk oğlunuzun ismi çok güzel. Benim de oğlum olursa bu ismi düşünüyorum. Şu an kız bebek bekliyorum isim bulmak ne zormuş :44:

TUNA ilk oğluma koymayı çok istediğim bi isimdi. İkinciye de düşünüyorum aslında ama ARAS çok baskın ve karizmatik bi isim TUNA çokmu sönük kalır onun yanında acaba?Ne dersiniz?

bence arasa en uygun isim Poyraz. aras ve poyraz bak ne kadar güzel oldu :) Allah sag salim kucagına almayı nasip etsin amin

POYRAZ hiç düşünmediğim bi ismdi ama şimdi ARAS-Poyraz diye ikisini bir arada düşününce kulağa hoş geldiğini farkettim teşekür ederim

Bu isim konusu zaten insanı en zorlayan şeylerden biri. İlk oğlumda doğuma 3 gün kala karar vermiştik ve ARAS hiç ama hjiç düşünmediğimiz bi isimdi.Okadar ay boşu boşuna kendimi paraladım gerçi şimdide aynı durumdayım bakalım ikincinin ismi ne olacak

TUNA ilk oğluma koymayı çok istediğim bi isimdi. İkinciye de düşünüyorum aslında ama ARAS çok baskın ve karizmatik bi isim TUNA çokmu sönük kalır onun yanında acaba?Ne dersiniz?

buket uzuner in bir kitabında geçiyordu bu karakterler: aras la tuna. aras bir o kadar baskın, tuna da bir o kadar ılımlı bir cocuktu :) o geldi aklıma. favorim Poyraz

buket uzuner in bir kitabında geçiyordu bu karakterler: aras la tuna. aras bir o kadar baskın, tuna da bir o kadar ılımlı bir cocuktu :) o geldi aklıma. favorim Poyraz

bahsettiğin kitabı hatırladım "kumral ada mavi tuna" idi sanırım ismi. tuna ismini dediğim gibi çok beğeniyorum ama arasın yanında sönük kalıyo gibi. poyraz ewet daha baskın bi isim

Bencede Tuna. Hem istediğin gibi su ile alakalı bir isim. Yanına da yakışıyor. Bunu ciddi düşün bence canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…