- 3 Kasım 2015
- 1.347
- 1.235
- 133
- 35
Merhaba kızlar
Hemen konuma geçiyorum
5 yaşında ve 2 yaşında iki oğlum var
İlçe de yaşıyoruz Eşimle beraber ilde çalışıyoruz
İlçede çocuklara anneanne babaanne baktığı için ile taşınmadık
Ama büyük oğlum seneye ilkokula başlayacak ilçede hiçbir kurs aktivite etkinlik etüt merkezi olmadığı gibi her an çağrıldığımda yanında
olamayacağım için kafam karman çorman
Seçenekler şöyle
1.İlçede oturmaya devan edip işimi bırakabilirim 10 yıldır çalışıyorum ama işi bırakırsam hiç bir etkinlik kurs vs. gidemeyecek maddi olarak
2.Seçenek İle taşınmak D..a isimli özel okula vermek küçüğünde özel kreşe verirsem bütçemi aşacak gibi görünüyor
3.Seçenek Babaanne yada anneanne dönüşümlü ile gelip bizde bakmaları o zaman küçüğü kreşe vermeme gerek kalmaz en az 1 yıl
Bu şekilde olursa büyük 2 ye giderken küçük 3 yaşını doldurmak üzere olduğu için küçüğüde d..a özel okula vermek kardeş indiriminden faydalanmak
Özel okul iş yerime yürüme mesafesinde
Kızlar akıl verin
Birde D..a özel okula gönderen var mı
Son olarakta okullardan kardeş inidirmi alan var mı
Hemen konuma geçiyorum
5 yaşında ve 2 yaşında iki oğlum var
İlçe de yaşıyoruz Eşimle beraber ilde çalışıyoruz
İlçede çocuklara anneanne babaanne baktığı için ile taşınmadık
Ama büyük oğlum seneye ilkokula başlayacak ilçede hiçbir kurs aktivite etkinlik etüt merkezi olmadığı gibi her an çağrıldığımda yanında
olamayacağım için kafam karman çorman
Seçenekler şöyle
1.İlçede oturmaya devan edip işimi bırakabilirim 10 yıldır çalışıyorum ama işi bırakırsam hiç bir etkinlik kurs vs. gidemeyecek maddi olarak
2.Seçenek İle taşınmak D..a isimli özel okula vermek küçüğünde özel kreşe verirsem bütçemi aşacak gibi görünüyor
3.Seçenek Babaanne yada anneanne dönüşümlü ile gelip bizde bakmaları o zaman küçüğü kreşe vermeme gerek kalmaz en az 1 yıl
Bu şekilde olursa büyük 2 ye giderken küçük 3 yaşını doldurmak üzere olduğu için küçüğüde d..a özel okula vermek kardeş indiriminden faydalanmak
Özel okul iş yerime yürüme mesafesinde
Kızlar akıl verin
Birde D..a özel okula gönderen var mı
Son olarakta okullardan kardeş inidirmi alan var mı