“İlk” olacağı söylenmeli mi?

estagfirullah hayat tarzıma mudahale olarak gormem, herkes fikrini beyanda ozgur bence. Sonucta buraya konu acarak beyanlara acik oldugumu ortulu de olsa kabul etmis oluyorum. Dilediginiz gibi yorum yapabilirsiniz dolayısıyla.
İliskimiz taze evet. Ben de tam emin degilim aslında suan sadece dusunce asamasındayım. Gunbegun yakınlasıyoruz ve bu hemen bugun olacak demiyorum. Ama devam edersek bir gun illaki olacak...

teşekkur ederim :) ne karar verirsen ver senin için en guzelini vermiş olursun umarım.

Duygusal bir insansanız bence birlikte olmayın. Çünkü adam baştan haşin yaklaştı diyorsunuz, adam duygusal biri değilse ayrıldıktan sonra depresyona girebilirsiniz. Bir cinsel ilişkinin ağırlığını kaldıramayacaksanız asla böyle bir şeye kalkışmayın bence. Benim bir arkadaşım böyle bir ilişkiden sonra intihar etmeye kalktı, aile baskısı yüzünden falan da değil, aksine ailesi çok rahat bir aile. Ama cinsel ilişkinin ağırlığını kaldıramadı. Bu bence çok iyi düşünülmesi gereken bir şey, öyle öpüşmek gibi basit bir şey değil.

Duygusal bir insansanız bence birlikte olmayın. Çünkü adam baştan haşin yaklaştı diyorsunuz, adam duygusal biri değilse ayrıldıktan sonra depresyona girebilirsiniz. Bir cinsel ilişkinin ağırlığını kaldıramayacaksanız asla böyle bir şeye kalkışmayın bence. Benim bir arkadaşım böyle bir ilişkiden sonra intihar etmeye kalktı, aile baskısı yüzünden falan da değil, aksine ailesi çok rahat bir aile. Ama cinsel ilişkinin ağırlığını kaldıramadı. Bu bence çok iyi düşünülmesi gereken bir şey, öyle öpüşmek gibi basit bir şey değil.
Evet şaka bir yana ben bile tek gecelik ilişkiden sonra duygusal bir şeyler bekliyorum moralim bozluyor kadınlar böyle maalesef

Sır olarak kalması? Ben arkadaşın ailesi vb. Öğrenmesin diye söyledim. Ben toplumu hiç bir zaman takmadım bir feminist olarak. Gayet sağlığımı koruyan biriyim merak etmeyin yattığım adamlar güvendiğim ve temiz insanlardı ve bugüne kadar hiç sorun yaşamadım. Serbest piyasa sıradaki gelsin sorun yok

seni hatırladım konularından ya az bir baktım da uslup tanıdık geldi, bugune kadar sorun yaşamaman bundan sonra yaşamayacağın anlamına gelmez bu bir, ikincisi de feminizm asla bu değil.
gerçekten hayat 1+1 eşittir 2 değildir çok zaman, o yuzden şu yaştayken verdiğin kararlardan o kadar emin olma.

Bence söylemelisin belki istemeyecek sen sölemeden olunca sana tepki verebilir ve senden ayrılabilir bana kendini mecbur hissettirmek için yaptın bile diyebilir bence nişanlı falan değilsen hiç girişme böyle işlere erkekler ezer geçer deymez bence ilişkin ciddi değilse

Hanfendi yıl 2021 23 yaşında olarak evlenmeden çok kişi ile birlikte oldum hiç pişman olmadım. Terkettim terkte edildim hiç bir şey kaybetmedim :)
Siz pişman olmadınız diye başkası da pişman olmayacak mı yani? Hayata bakış açınız, yaşadığınız sosyal çevre gibi faktörler önemli. Kaldı ki tek eşlilik, evlenmeden birlikte olmamak cehalet ile alakalı değil, o nedenle isterse yıl 2521 olsun...

Konu sahibi arkadaşım emin olmadığın, içine sinmeyen şeyleri emin olana kadar yapma. Sevişip sevişmemek senin kararın... Birlikte olacağım dersen söyle ya da ima yolu ile belirt. Kötü tecrübe olursa üzülürsün. Ve kendi sağlığın için korunmayı sakın ihmal etme.

seni hatırladım konularından ya az bir baktım da uslup tanıdık geldi, bugune kadar sorun yaşamaman bundan sonra yaşamayacağın anlamına gelmez bu bir, ikincisi de feminizm asla bu değil.
gerçekten hayat 1+1 eşittir 2 değildir çok zaman, o yuzden şu yaştayken verdiğin kararlardan o kadar emin olma.
Adamlar çok güvenilir çünkü sevişmeden tam teşekküllü sağlık raporu istiyor 🤭
Birde feminizmi anlamadan feminist olunması ayrı bir ironi...

bence söylemelisin. karşındaki insanla bir şeyler paylaşacaksan bunu bilmesinde bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.
belki çok rahat göründüğün içinde istiyor olabilir bazı insanlar bu kafadır çünkü. bu arada evet cinsel ilişki yaşamak benim fikrimce sonrasını çok etkileyebilen bir şey. ve evet belki pişman olup olmamak kişiden kişiye göre değişir ama ilişki gidişatını bence iyi düşünmelisin..en azından bana cinsel ilişki yaşamak hafif bir şey gelmiyor. arkadaşım bu yüzden dört senesini heba etti. ayrıldıktan sonra dört sene çok üzüldü, psikolojisi bozuldu ilk seferini hem daha kötü tecrübe ettiği için hem karşısındaki insan buna değmediği için. ilişkinin ilerlemesine fırsat ver derim cinsel ilişkiden önce. tabii gerisi senin kararın, senin ne düşündüğün önemli..

Siz pişman olmadınız diye başkası da pişman olmayacak mı yani? Hayata bakış açınız, yaşadığınız sosyal çevre gibi faktörler önemli. Kaldı ki tek eşlilik, evlenmeden birlikte olmamak cehalet ile alakalı değil, o nedenle isterse yıl 2521 olsun...

Konu sahibi arkadaşım emin olmadığın, içine sinmeyen şeyleri emin olana kadar yapma. Sevişip sevişmemek senin kararın... Birlikte olacağım dersen söyle ya da ima yolu ile belirt. Kötü tecrübe olursa üzülürsün. Ve kendi sağlığın için korunmayı sakın ihmal etme.
Evlenmeden dediği için bunu söyledim. O günler geçti artık bu nedir yani evlenmeden birlikte olmamak namus kavramları vb....

Evlenmeden dediği için bunu söyledim. O günler geçti artık bu nedir yani evlenmeden birlikte olmamak namus kavramları vb....
Kim burda namus dedi ki? Alıntıladığınız kişiler namusun nsinden bahsetmedi. Emin değilsen ilk ilişkini yaşamayı ertele vs tarzı öğüt verildi. Heralde sizin çevreniz ve bakış açınızın yansıması bu

Konuyu kesinlikle sosyolojik/dini bir tartışma için açmıyorum. Bu konuda görüş belirtmek niyetinde de değilim. Sadece hayatım için önemli bir kararı almak üzereyim.
Daha önce biriyle hiç birlikte olmadım. Şuanki erkek arkadaşımla bir şeyler yaşamayı düşünüyorum. Ama o bunun benim için ilk olduğunu bilmiyor. Sormadı da. Sormamalı da zaten, ama anladığını da düşünmüyorum çünkü dışardan bi tık rahat görünüyorum.
Gülben ergenin dediği gibi “dili çapkın biriyim ben, yüreğim çapkın değil” :d

sizce ilk olacağını bilmeli mi? Çünkü ben daha seremonik bir şeyler istiyorum, daha duygu yüklü, o ise ilk birlikte kalışımızda bayağı istekli ve “haşin” yaklaşmıştı.

“aşkım sen ilksin” muhabetti de bir tık mide bulandırıcı. Özellikle erkekler arasında dalga geçiliyor. O yüzden bilemedim.
Öncelikle madem romantik bi an yaşamak istiyosunuz bence işi şansa bırakmadan hayal ettiğiniz o ortamı ya siz organize edin ya da organize etmesi için ona anlayabileceği bi ipucu verin. Yani işlerin yavaş ve tutkulu ilerlediği romantik bi gece/gündüz/haftasonu kaçamağı (artık keyfinize göre) yaşamak istiyorsanız bu istekten onun da haberi olmalı. Zira sizin anlatım tarzınızdan sevgilinizin konuya epey fransız kaldığı, siz romantik bi seremoni hayal ederken onun dünyadan habersiz hardcore bi quickie kovaladığı fikrine kapıldım ben.

Söylenmeli mi kısmına gelince, kendi kendine anlamadıysa bence yeri geldiğinde gereğinden fazla anlam yüklenmeden söylenmeli. Yani ne bileyim durduk yerde "ben hiç yamaç parasütü yapmadıım" diye bagırılmaz ama yamacın kenarına da geldiyseniz bi ön bilgi vermek lazım benim böyle bi tecrübem yok, balıklama dalma niyetinde de degilim o yüzden alıştıra alıştıra gidelim diye. Örnek baya kötü oldu ama idare ediverin işte :KK53:

Son olarak umduğunuzu bulduğunuz keyifli bi yaşanmışlık olur umarım:KK36:

Kim burda namus dedi ki? Alıntıladığınız kişiler namusun nsinden bahsetmedi. Emin değilsen ilk ilişkini yaşamayı ertele vs tarzı öğüt verildi. Heralde sizin çevreniz ve bakış açınızın yansıması bu
Ben evlenmeden birlikte olma lafından bunu anlarım kusura bakmayın bazı şeyleri bahsederken illa neyden bahsettiğimizi açıkça söylemek gerekmiyor

Ben evlenmeden birlikte olma lafından bunu anlarım kusura bakmayın bazı şeyleri bahsederken illa neyden bahsettiğimizi açıkça söylemek gerekmiyor
evlenmeden birlikte olup olmama herkesin kendi fikridir ve saygı duymak gerekir. ama kimse namus ve ya ahlak demiyor burada fikir belirtiliyor. olma asla diye değil emin değilsen ertele diye çünkü herkes sizin gibi olmak zorunda değil, pişmanlık yaşayan çok insan tanıdım bizzat çevremde. nedense herkes özgürce fikirlerini belirtirken illa çıkıp namus bekçiliği yapıyorsunuz diyen biri oluyor. kimse kimseye sevişme demiyor inanın, konuyu saptırmayın bence

Tanımadan nasıl hemen cinsellik düşünüyorsun?
Allah korusun takıntılı biri ise? Cinsel birleşim yaşadınız diye senin hayatına arkadaşlarına çevrene karışmaya başlarsa? Devir çok kötü tanımadan cinsel ilişki düşünüyorsun cahil cesareti senin kisi...

Konuyu kesinlikle sosyolojik/dini bir tartışma için açmıyorum. Bu konuda görüş belirtmek niyetinde de değilim. Sadece hayatım için önemli bir kararı almak üzereyim.
Daha önce biriyle hiç birlikte olmadım. Şuanki erkek arkadaşımla bir şeyler yaşamayı düşünüyorum. Ama o bunun benim için ilk olduğunu bilmiyor. Sormadı da. Sormamalı da zaten, ama anladığını da düşünmüyorum çünkü dışardan bi tık rahat görünüyorum.
Gülben ergenin dediği gibi “dili çapkın biriyim ben, yüreğim çapkın değil” :d

sizce ilk olacağını bilmeli mi? Çünkü ben daha seremonik bir şeyler istiyorum, daha duygu yüklü, o ise ilk birlikte kalışımızda bayağı istekli ve “haşin” yaklaşmıştı.

“aşkım sen ilksin” muhabetti de bir tık mide bulandırıcı. Özellikle erkekler arasında dalga geçiliyor. O yüzden bilemedim.
Erkekler arasından dalgamı geçiliyor🙄🙄 bu mesajınıza şaşırdım... haşin istekli davrandı diyorsunuz ilk olcağını bildiği için zaten belkide sizi sevdiği için değil başka bi şey için bu kadar istekli davranmış... ilk olcağını söyleseniz belki böylesi bir istekte bulunmcaktr :( bu dalga geçilcek bi konu değil avrupada yaşamıyoruz bir insan bakire diye kimse kimseyle dalga geçemez geçersedr bunun adı başka birşry olur ama neyse..............

Tanımadan nasıl hemen cinsellik düşünüyorsun?
Allah korusun takıntılı biri ise? Cinsel birleşim yaşadınız diye senin hayatına arkadaşlarına çevrene karışmaya başlarsa? Devir çok kötü tanımadan cinsel ilişki düşünüyorsun cahil cesareti senin kisi...
👏👏👏👏👏👏❤️

Back
X