“İlk” olacağı söylenmeli mi?

Konuyu kesinlikle sosyolojik/dini bir tartışma için açmıyorum. Bu konuda görüş belirtmek niyetinde de değilim. Sadece hayatım için önemli bir kararı almak üzereyim.
Daha önce biriyle hiç birlikte olmadım. Şuanki erkek arkadaşımla bir şeyler yaşamayı düşünüyorum. Ama o bunun benim için ilk olduğunu bilmiyor. Sormadı da. Sormamalı da zaten, ama anladığını da düşünmüyorum çünkü dışardan bi tık rahat görünüyorum.
Gülben ergenin dediği gibi “dili çapkın biriyim ben, yüreğim çapkın değil” :d

sizce ilk olacağını bilmeli mi? Çünkü ben daha seremonik bir şeyler istiyorum, daha duygu yüklü, o ise ilk birlikte kalışımızda bayağı istekli ve “haşin” yaklaşmıştı.

“aşkım sen ilksin” muhabetti de bir tık mide bulandırıcı. Özellikle erkekler arasında dalga geçiliyor. O yüzden bilemedim.
Bilmeli.
Çünkü oradaki kasları daha önce hiç kullanmadınız. O bölge sizde kullanılmadığı için eğer çok haşin olursa canınız yanar. Haşin olmasın diye önbilgi vermek zorundasınız.
Kişilik hakları gereği bilmek zorunda değil evet. Ama fiziksel hassasiyetiniz çok olmasın diye bence söyleyin.

Bu konuyu burası kaldırmaz. Ben evlilikten önce cinsellik tercih etmiyorum. Ama gene de burada gelip size dayatma yapamam. Sizi çok eleştiren olacak. Gardinizi alın. Ve mutlaka eminseniz yapın. Ve korunun..

Son düzenleme:
Konuyu kesinlikle sosyolojik/dini bir tartışma için açmıyorum. Bu konuda görüş belirtmek niyetinde de değilim. Sadece hayatım için önemli bir kararı almak üzereyim.
Daha önce biriyle hiç birlikte olmadım. Şuanki erkek arkadaşımla bir şeyler yaşamayı düşünüyorum. Ama o bunun benim için ilk olduğunu bilmiyor. Sormadı da. Sormamalı da zaten, ama anladığını da düşünmüyorum çünkü dışardan bi tık rahat görünüyorum.

sizce ilk olacağını bilmeli mi? Çünkü ben daha seremonik bir şeyler istiyorum, daha duygu yüklü, o ise ilk birlikte kalışımızda bayağı istekli ve “haşin” yaklaşmıştı.

“aşkım sen ilksin” muhabetti de bir tık mide bulandırıcı. Özellikle erkekler arasında dalga geçiliyor. O yüzden bilemedim.

böyle şeyler konuşarak ilerlemez. canın sevişmek çekiyorsa sevişirsin biter gider. ilk olduğunu bilmesi neden bu kadar önemli ki? o senin ilkin mi bakalım, önemse buna da önem atfedelim.
ilki olduğunu bildiğinde ne değişecek? adamın sevişme niyeti iyiyse zaten güzel devam eder, kötüyse işini bitirip gider. ilk olman bi fark yaratmaz niyeti kötü olan adam için.
ha canın yanmasın, romantik ilerlesin kısmındaysan o zaman yönlendirebilirsin sevişme esnasında..

Sizin vücudunuza müdahalesinde buraya konu açacak kadar emin olmadığınız biriyle vücudunuz için önemli bir deneyimi başlatmak istediğinize emin misiniz?

Benim ilki çok acılıydı ve eşime hala kızarım yer yer, böyle önemli bi konuda freni patlamış kamyon gibi davrandığı için.
Şuan evet benim sınırlarıma göre herşey, ama başlangıcın da öyle olmasını isterdim

Söylemelisin.
En azından bakire bir kadınla birlikte olup olmamak için onunda fikrinin önemi var.
Bu durumu belki de kabul etmeyecektir.
Ayrıca senin için özel olması lazım.
Ruhuna, tenine hassas olmalı o an için.
Yıllar sonra hatırlıyor olduğun da cinsellikten nefret etmemelisin.

Haşin ne demek?
gönül kırıcı olan, kırıcı, sert (söz, davranış, kimse).
Hoyrat demek?
çok kaba, çok kırıcı ve hırpalayıcı
.

Konuda o kadar çok İLK oldugunu soyle haşin, hoyrat davranmasin kelimeleri var ki...
Anlamini mi bilmiyorlar diye dusunmek istedim başta.
Bir insana hassas, duygusal yaklaşmak, için ilk kez mi yapiyor olmasi lazim. Bu nasil kafa, nasil ilişkiler. 🙄

1826367282 defa da sevişsen de karsidaki adamin hoyrat, haşin davranmaya hakki YOK.
(Fantazi kismini geciyorum o cift tarafli istekle olan bisey kimseyi ilgilendirmez)
6 senelik evliyim bir kere bile boyle bir sacmalik yaşamadim, kaç kere sevişirsen seviş hoyrat davranilmaz, baliklama girilmez.

Haşin ne demek?
gönül kırıcı olan, kırıcı, sert (söz, davranış, kimse).
Hoyrat demek?
çok kaba, çok kırıcı ve hırpalayıcı
.

Konuda o kadar çok İLK oldugunu soyle haşin, hoyrat davranmasin kelimeleri var ki...
Anlamini mi bilmiyorlar diye dusunmek istedim başta.
Bir insana hassas, duygusal yaklaşmak, için ilk kez mi yapiyor olmasi lazim. Bu nasil kafa, nasil ilişkiler. 🙄

1826367282 defa da sevişsen de karsidaki adamin hoyrat, haşin davranmaya hakki YOK.
(Fantazi kismini geciyorum o cift tarafli istekle olan bisey kimseyi ilgilendirmez)
6 senelik evliyim bir kere bile boyle bir sacmalik yaşamadim, kaç kere sevişirsen seviş hoyrat davranilmaz, baliklama girilmez.

arkadaşlar. Haşinlik/hoyratlık, bu konuya bir açıklık getirmek istiyorum.
Hoyrat davranmadı, bedenim üzerinde hırpalayıcı bir eylemi yoktu.
Sadece hızlı ve istekliydi. Sözleri de biraz tahrik ediciydi, romantik değildi. Hey allahım neler açıklıyoruz şurda...
Ben ise daha yavaş ve duygusal gitsin, daha tatlı civcivli cümleler kursun istedim.
Haşinlikten kastım bu.
Yoksa duvardan duvara çarpmak söz konusu değil...

arkadaşlar. Haşinlik/hoyratlık, bu konuya bir açıklık getirmek istiyorum.
Hoyrat davranmadı, bedenim üzerinde hırpalayıcı bir eylemi yoktu.
Sadece hızlı ve istekliydi. Sözleri de biraz tahrik ediciydi, romantik değildi. Hey allahım neler açıklıyoruz şurda...
Ben ise daha yavaş ve duygusal gitsin, daha tatlı civcivli cümleler kursun istedim.
Haşinlikten kastım bu.
Yoksa duvardan duvara çarpmak söz konusu değil...

Yahu kelimeyi dogru anlaminda kullanmayip "neler acikliyoruz" diyorsunuz. Doğru kelimeler secerseniz aciklamak zorunda kalmazsiniz.
Sanki dogru yazdiniz da biz aciklamak zorunda biraktik gibi yazmiyor musunuz bide🙄

Yahu kelimeyi dogru anlaminda kullanmayip "neler acikliyoruz" diyorsunuz. Doğru kelimeler secerseniz aciklamak zorunda kalmazsiniz.
Sanki dogru yazdiniz da biz aciklamak zorunda biraktik gibi yazmiyor musunuz bide🙄
Asıl sizin bana alternatif olarak sunduğunuz kelime yanlış hanımefendi. Hoyrat diyecek olsam hoyrat derim zaten. Hoyratlık bir durum yok ortada.
Haşini de ilk mesajımda tırnak içi yazmışım zaten, kısmi bir alay durumu var; “yatakta haşin olmak” haline atıf yapıyorum.
Her neyse daha detaylı açıklayabilirdim elbette. Bir yanlış anlaşılma olmuş.

Asıl sizin bana alternatif olarak sunduğunuz kelime yanlış hanımefendi. Hoyrat diyecek olsam hoyrat derim zaten. Hoyratlık bir durum yok ortada.
Haşini de ilk mesajımda tırnak içi yazmışım zaten, kısmi bir alay durumu var; “yatakta haşin olmak” haline atıf yapıyorum.
Her neyse daha detaylı açıklayabilirdim elbette. Bir yanlış anlaşılma olmuş.

Hoyrati size alternatif kelime olarak sunmadim o nereden cikiyor? Başkalari "hoyrat" yazdigi için yazdim onu, onlara da cevap olarak.
Hem kelimeleri dogru anlamda kullanmiyorsunuz, hem yorum yazdiginiz cevabi dogru okumuyorsunuz. Biz sizinle anlasamayiz boyle.
Cekiliyorum konudan. 🙂

Soylemelisiniz ,belki kimsenin ilki olmak istemiyor adam ,belki sorumluluk gibi goruyor ,belki kan tutuyor,benim ilk sevgilimi kan tutuyormus ,buna ragmen beraber olduk ,o gece ben nazlanacagima tam 3 kere acile gittik beyefensinin dusen tansiyonu icin 🤣,ayrica oyle pat diye 1kerede olup bitmesi gerekmiyor ,yavas yavas ilerlersiniz

Bu cinsellik mevzusu toplumda o kadar yanlış kodlu ki, kimin ne yapacağını kestirmek zor.
Şimdi bana kalsa biraz yavaş olur musun, benim için ilk gibi uyarman iyi olır. Şu açıdan iyi olur hani biraz tutkulu davranırsa canın acırsa bu belki ilerideki cinsel hayatını etkiler, vajinismusa bile varabilir iş. Bu açıdan söylemen iyi olur diye düşünüyorum.
Ha bir de karşı taraf var. Şimdi adam nasıldır bilmediğimden olasılıklar dahilinde konuşucam. Belki adam istemez birinin ilki olmayı. Onlarında kafası farklı şimdi. Sizi belki üzerine sorumluluk yükleyecek biri gibi görüyordur.
Yada kendisi bu duruma fazla anlam yükleyip sorumluluk hissedebilir vs vs.
Ama kendim için konuşursam ben galiba söylerdim olay esnasında.

Bu arada konu çok ilginç
Adamı ilkin olucak kadar seviyorsun kararını vermişsin bir ilişkiniz var ama
Bakireyim demeye utanıyorsunuz
Yani samimi değilsiniz bu kadar yakın değilsiniz aslında
Bu beyfendi Amerikalı falan mı bakiresin diye dalga geçicek hadi diyelim öyle biri böyle salak bir tiple işin ne
İlişkiye girdikten sonra yüzde doksan terk edileceksin gibi
Çünkü aslında bu bir ilişki de değil
Amaç cinsellik sadece
Yine söyle diyeceğim ama beklentiye girme bu adam için çok istiyorsan yaşa tabi 23 yaşındasın

çok doğru söylüyosun insan 30 yıllık kocasını tanıyamıyor ama ne bileyim kısa süreli bir ilişkiyse beklesen mi acaba dedim.
senin için çok anlamı olmasa da sonrasında tanıştığın başka bir insana karşı keşke herşeyin ilkini onunla yaşasaydım deme ihtimaline karşı.
gerçekten çünku hayatta sadece bir kere ilk kez sevişiyorsun.
bana çok mantıklı geliyor bu açıdan biraz önemsediğim için,belki sen mantıksız buluyosundur, hayat tarzına mudahale olarak algılıyorsan çok uzgunum amacım asla o değil, sadece senden 8 yaş kadar buyuğum, birazcık tavsiye diyelim buna.
Herkes ilklere değer verecek diye bir kural da yok. Kişi kendini bilir. O yaşlarda ilk cinsel ilişkimi yaşadım, çok yoğun duygularım da yoktu. Tuhaf bir cinsel çekiciliği vardı. Bir gün de pişman olmadım. Sonrasında kısa yada uzun pek çok ilişkim oldu. 27imde eşimle tanıktım, 29da evlendim. Şu an neredeyse 10 yıldır beraberiz çok da aşık olduğum halde bir gün bile ilk onla olsaydı denedim ben mesela.
Kendini tanıyan ve bilen bir kadın pişman olmaz

Sen benim kızım yaşındasın. O yüzden bir anne bir abla nasihatı gibi düşün bu söylediklerimi. Kızım büyüse aynı şeyi ona da söylerdim .Karşındaki insanı iyi değerlendir. Değer mi diye düşün. Çünkü ilklerimiz çok özel ve ilkimizi özel insanla yaşamalıyız. İlk seferinde kötü muamele görürsen ( kapalı kapılar ardında neler yaşanacağını kimse bilemez) seni incitecek bir davranış sergilerse ömür boyu aklına gelir üzülürsün . Mesela ben ilkimi boşandığım eşimle yaşadım ve ilk gecem hiç de güzel geçmemişti. İkimizde çok istekli olmamamıza rağmen çok kötü bir gece hatta geceler geçirdik malesef. Ama yine de çok doğru davrandığımı düşünüyorum ilkimi onunla yaşadığım için... Çünkü ona çok değer veriyordum benim hayat arkadaşımdı . Eğer hamile kalırsam da sorun yok rahatlığı da var tabii..... Her ne kadar 2021 de yaşıyor olsak da toplumsal gerçeklerimiz var. Her ne kadar çok iyi korunsan da insanın içinde acaba hamile olabilir miyim korkusu oluyor. Yani kısacası bu yaşına kadar beklemişsin. Biraz daha bekleyebilirsin... Hiç tanımadığım klavyenim öte ucunda bunları okuyan arkadaşım benim senden dileğim hayat arkadaşı olarak seçtiğin insanla tecrübe et... En azından eğer hamile kalırsan çocuğunun babası olabilecek biri ile birlikte olman hatta mümkünse evlilik olmadan birlikte olmaman.... Beni gericilikle suclayacak olanlar bu benim fikrim benim hayata bakis açım. Herkes kendine göre yorum yapsın. Ben evlilik öncesi iliskiyi doğru bulmuyorum. Hem erkek icin hem de kadın için...

Sır olarak kalması? Ben arkadaşın ailesi vb. Öğrenmesin diye söyledim. Ben toplumu hiç bir zaman takmadım bir feminist olarak. Gayet sağlığımı koruyan biriyim merak etmeyin yattığım adamlar güvendiğim ve temiz insanlardı ve bugüne kadar hiç sorun yaşamadım. Serbest piyasa sıradaki gelsin sorun yok

O hastalıklar tek eşli kadınlarda bile oluyor bil bakalım neden? 😃

Back
X