- Konu Sahibi uykucuusirine
-
bence opusmek normal bir durum, el ele tutusmak gibi... bunlar kendiliginden olur... bahsettigin sevgilin daha once kimseyle o derece yakinlik kurmamis sanki. yoksa ilk haftadan bunu zorlamazdi. Sende istiyorsan opmelisin.
Daha önce baskalarıyla yakınlık kurmuş ama benim istemediğimi biliyor ama zaman tanımıyor.
o zaman niyeti başka demektir... bugün öpmek ister yarın daha fazlasını... defet gitsin... bi haftalık sevgili neyine güvenerek öpmeye çalışıyor.. azgın teke..
bu konuda tecrübem var ondan bu kadar sert çıkıştım bacım.. bi gerizekalıda bana bunu yapmaya çalıştı sonundada öptürmessen öptürme benim zaten başka sevgilim var dedi şok oldum resmen.. gerçekten güvenini kazanana dek buna izin verme
bana da amacı farklı gibi geldi düzgün bi insan seviyor gözÜmün içine bakıyo belki sevdiğinden öpmek isitypr ama daha bi hafta olmadan yani bi kere denersin karsılık vermezse cekersin kendini yok öyle bişey.
bana da amacı farklı gibi geldi düzgün bi insan seviyor gözÜmün içine bakıyo belki sevdiğinden öpmek isitypr ama daha bi hafta olmadan yani bi kere denersin karsılık vermezse cekersin kendini yok öyle bişey.
sana bişi diyimmi gerçekten seven insan sevdiğini öpmeye kıyamaz daha bi hafta ya bi hafta ne olacağınız belli mi.. yarın öbür gün olduda anlaşamadınız bu seni daha çok yaralamazmı hep pişmanlık duyarsın yaptığından ona bu şekilde açıkla durumunu ilerde pişman olmamak için şimdi hayır de geç.. kimin ne olduğu belli değil bu devirde sen ne kadar iyiliğine inansanda ne kadar doğru gözüksede herkesin aklında bi şeytan var ona uymayacağını bilemessin..
bu arada seni denemeye çalışıyorda olabilir kimi insan bunuda yapar hani.. bakalım ne tepki vercek öptürcekmi eğer bana öptürürse herkese öptürür gibi kızın namusunu ölçmek için asıl kendi kirlettiğini kafası basmayan bazı aptal düşünceli erkeklerde bulunabiliyor malesef..
vala canım ne yalan söyleyeyim o kadar kısa süre ki hangi amaçla böyle davrandığını bile anlayamadım . Ona göre herşeyi abartıyormuşum falan . herşeye izin versen dünyanın en iyi kızı olursun zaten . Denemek için yaptıgını sanmıyorum ama insan bi kere dener on kere denemez heralde.
ah salla tatlım o zaman.. her istediğinde bas nikahı öp de bak o zaman nasıl dönüyor 180 derecekesin bunu konuşmak için çok erken der fixtir zaten anlaşmışlar gibi hepsinin ağzında aynı laf..
fazla ısrarcı bana yapılsa soğurdum sanırım.açıkca niyetin ne senin de derdim.düşnünce üçüncü buluşmamıza kadar hiç böyle şeyler olmadı.en az 3 hafta yani.karşılıklı istemek çok önemli.
Bu seferde dinen bişey varsa imam nikahı yapalım derler :))) öptürsen laf yaparlar öpmesen beni sevmiyorsun öpmüyorsun olur her türlü sonuç yok . Sorsan sevdiklerinden :)) yrıldık gibi zaten ben onu öpmüyomuşum seni seviyorum demiyormusum falan bakalım yürümeyecek gibi .
Arkadaşlar ilk haftadan sevgilini öpüşmek istemesi sık sık öpmeye çalışması hakkında ne düşünürsünüz ?
şaka mı yapıyormuş bi haftada civciv mi seviyorsun be adamkomik şey.. sevmicen tabi önce bi tanıcan huyunu suyunu öğrencen öyle sevcen filimmiş mi ki bu ilk gördüğün anda aşık olcan peh...
yaşa göre değişir.
15 yaşındaysan bence erken.
25 yaşındaysan ve sevgilin bunu zorlamayla yapmıyorsa bence normal
Benim yapım böyle hemen öyle aşkım böceğim öpeyim olaylarına giremiyorum öyle lunca da sevmiyo oluyor .
21 yasındayım böyle seyler için erken oldugunu amaona göre normal ve bunu anlamıyor
Haklısın bende soğudum ve en son baya belli ettim ama o sadece onu sevmedğim için böyle yaptıgımı düşünüyor bende hemen daha bi hafta oşmamış aşkım seni seviyprum falan elini tutyım o tarz biri degilim bunları yapmıyorum diye suclu olduk.
Benim yapım böyle hemen öyle aşkım böceğim öpeyim olaylarına giremiyorum öyle lunca da sevmiyo oluyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?