- Konu Sahibi uykucuusirine
Sana tek bisey diyorum boyle bir erkehr sakin guvenme sakin
İstesemde o davranışlarda sonra güvenemezdm canım ayrıldık zaten.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana tek bisey diyorum boyle bir erkehr sakin guvenme sakin
İstesemde o davranışlarda sonra güvenemezdm canım ayrıldık zaten.
En iyisini yapmisin canim ilk gunden oyle yapanlarin amaci eglwnmekten baska bisey degil hele bide israr ediyosa bellidir amaci hayirlisi olsun senin icin
Arkadaşlar ilk haftadan sevgilini öpüşmek istemesi sık sık öpmeye çalışması hakkında ne düşünürsünüz ?
Arkadaşlar ilk haftadan sevgilini öpüşmek istemesi sık sık öpmeye çalışması hakkında ne düşünürsünüz ?
bence de def et başından gtsn isteyenini bulsun
İlk şey ve sonra şey etme ne zamanya yapmayın kızlar bu nasıl konu ?
Çok afedersin canım ama son bikaç yorum doğru diyor. Sen çocuktan ayrılmışsın zaten artık konu o değil ama bu ilerde de ilişkilerinde peşine takılır. Burdaki bazı kadın arkadaşlarımızın fikirleri farklı, bazılarınınkiler farklı. Olayı dine bağlayanlar olmuş ben artık tiksiniyorum dini nedenlerle kadınlarımızı bazı şeylerden mahrum bırakanlardan; kadın olup da kendine ve diğer kadınlara ikinci sınıf insan muamelesi yapanlardan ve en çok da kadın olup başka kadınları eleştirenlerden, aşağılayanlardan. yani sanki Türkiye'de kadını aşağılayan bir erkek kitlesi yetmiyormuş gibi buna karşı birlikte durması gereken kadınlar da birbirlerini eziyorlar ya tam iki yüzlülük!! Neyse senin soruna gelince; insan sevmediğini mi öpmek ister, sevdiğini mi bir düşün? Ayrıca öpmek tamamen içten gelen bir duygudur eğer içinden gelmiyorsa yapmazsın ( bu bilimsel bir gerçek) ve belli ki senin içinden gelmemiş- bu durumda ayrılmakla iyi yapmışsın. Ama karşındaki kişi seni öpmek istiyorsa ve sen de istiyorsan öp gitsin, hiç kural falan yok dünyanın bu kısmında, unutma. Öyle biri çıkar ki karşına sürekli öpmek istersin ve umarım öyle birini de bulursun :)
seven insan öpmez kıyamaz falan saçma ya ben sevmediğim insanlamı öpüşçembiz 1 hafta konuşmuştuk ilk okul arkadaşımdı 1 haftanın sonunda okulum bitmişti ilk buluşmamızda öpüşmüştük bunlar doğal şeyler ve nişanlıyım şimdiii onunla
![]()
![]()
Vallahi canım ben eşimle sevgili dönemimde
1 ay sonra sarılıp ele ele tutuşmaya başladık..
1 haftada öpüşmek mi
niyeti başka gibi geldi banada..
Niyeti baska olmasa zaten peşimden koşuyo olurdu ama umrunda olmadı :)
İşte niyeti ciddi olsaydı zaten yanınızda olurdu..
Boşverin bence demekki sizi bekleyen,
daha iyi kısmetleriniz varmış..
Hayırlısı olsun üzmeyin kendinizi değmez,
o şahisyete..
Bencede kısmet fazla uzamadan Allah onun gercek yüzünü gösterdi yoksa ben bu şekilde oldugunu gizlese ona bağlana bilirdim
Kesinliklee :) Üzülme bile,
sevinn bence :112:
Daha iyileri çıkıcaktır karşına..
Canım senin ilk okul arkadasınöış önceden bi tanıiıkşık var o yüzden güvenmiş olabilirsin bizim daha öyle bişey yoktu ama sevsem benim için de cok sorun olmaz ama insanın ne amaçla öptüğünü anşıyorsun
ilk okul arkadaşım olduğunu sonradan öğrendim aynı sınıftaymışız bile ama hiç oynamadı ketmedik konuşmuşlupumuz bilenem yoktu..hatta ilk başlarda bende yanlış anladım kullanılıyomuyum len diye ama sözlede dile getirmişti.beraber olursak asla bırakmam diye ki mayıs başı düğünüm var![]()