- Konu Sahibi uykucuusirine
Arkadaşlar ilk haftadan sevgilini öpüşmek istemesi sık sık öpmeye çalışması hakkında ne düşünürsünüz ?
aşık olduğunu düşünürüm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar ilk haftadan sevgilini öpüşmek istemesi sık sık öpmeye çalışması hakkında ne düşünürsünüz ?
Abartmakta everestsiniz mübarek. Hem nişanlinizla da kesin değil evleneceğiniz bu kadar düşünmeyin efenim bazi şeyleri dram yapmayin hayat zaten yeterince zorben genelde elalem ne der olgusundan ötürü yanlış buluyorum aslında çünkü öyle şeyler duyuyorumki çok itici geliyo biri benim arkamdan öyle kelime etse ben sokağa çıkamam heraldebaşkası ne düşünürse düşünsün demeyin bu ailenizin kulağına giderse ne kadar yıpratıcı olur biraz daha geniş çaplı düşünmek gerek bu konuları ilerde çocuğunuz olduğunu ve bi arkadaşının sizin annesi olduğunu bilmeyerek annem babam şu kadına yaklaşma iyi değil eskiden şöyleymiş böyleymiş dediğini düşünsenize ne rezillik ama.. :26:
Ozman hic vaktini boyle bi insan icin harcama kendine yazik edersinDaha önce baskalarıyla yakınlık kurmuş ama benim istemediğimi biliyor ama zaman tanımıyor.
Helal yani 6 yıllık konuyu hortlatmışınız tebriklerAbartmakta everestsiniz mübarek. Hem nişanlinizla da kesin değil evleneceğiniz bu kadar düşünmeyin efenim bazi şeyleri dram yapmayin hayat zaten yeterince zor
O teklif etse ne oluyor :)Konu hortmuş ama yazdik bikere nasiplenin.
Erkeklerin bu konuda biraz geri durmasi taraftariyim.
Hayatima giren erkeklerin hiç biri ben istedigimi belli etmeden öpmeye calismadi. Ben istersem belli ederim ya da direkt kendim öperim, bunun belli bir süresi yok sevgili oldugumuz ilk günde de öpebilirim ama benden önce davranan erkek beni rahatsiz eder, sert yapardim o konuda acikcasi.