ilk öpüşme anılarınız

İlk öpüşme anımızı unutmam heralde...
Nişanlım oturuyordu bende ayaktaydım, belime sarıldı, bende yanağından öptüm.
Bidaha dedi, diğer yanak, bi daha dedi, alnından, bir daha dedi, çenesinden falan.
Artık sıkıldım, yeter dedim bırakmadı bi daha dedi, yaklaşık 5 dk öpmüşümdür heralde yüzünü...
En sonunda baktım olacağı yok dudağından bi tane öptüm, oda zaten öyle bişey bekliyormuş, devamını o getirdi.
Ama ikimizinde ilk deneyimi olduğu belliydi, doğru düzgün öpüşemedik bile :))
Şimdi ise doyamıyorum dudaklarına...

süper gercekten yaa :)))benimde lisede olmustu ilk okuldn kacmıstk sahilde öpmüştü o an ayaklarım yere basmıyor sanki onun dudaklarına asılı kalmıstım:))sempatiksalakcinni

nişanımız olmadan 1 gün önce
akşam başbaşa kalmıştık birbirimize sarıldık
kaç haftadır görüşememiştik
çok özlemiştik bi anda dudaklarımdan öpüverdi hiç bırakmıyor
neyse çıktık odadan ben kıpkırmızı olmuşum
yengelerim geldi kız yüzünün hali ne her tarafın kırmızı olmuş
yooo bişi yok sıcaktandır dedim
gittim aynaya baktım çenem yüzüm dudaklarım kıpkırmızı (sakalını kesmezse olacağı bu)
rezil oldum gelinlere onlarda kıkır kıkır güldüler:roflol:

sevgilimle sahilde sarılmış oturuyorduk.2.yılımızdı ve daha önce öpüşmemiştim:kedi:. ben ona göre biraz küçüktüm ve çok utanıyordum.:kedi: ona gıcık filan diyordum şakalaşıyorduk sevgilimle.:asigim: bidaha bana gıcık dersen seni öperim dedi.kaydirigubbakcemile3 bende öpemezsin ki diyordum.bi an iyice sarılıp öptü ve ikimizde çok kızarmıştık.aşık şey 3.senemiz doldu ve hala beraberiz şimdi öpmelere doyamıyorum sevgilimi:asigim::asigim::asigim:

dudağım şişti sanmıştım halbuki küçücük bir buseydi. annem anlıycak sanmıştım :))

bende hep birini dudaktan öpersem ben kusarım diyenlerdendim .bir gün arabayı çektik sahil kenarına oturuyoruz ama 2 ay falan geçmiştir çıkalı normalde kimse elimi bile tutamamıştır işte elimi tutuyor falan seviyorum bilmem ne ben inanmıyorum tabiki sonra bişi dicem dedi döndüm öpmek için yeltendi bende başımı çevirince dudağımın kenarından öptü sonra öpersin öpemezsin iddiaya girdik tabi o akşam beni bırakıp izmire döndü 1 hafta sonra geldi tabiki telfonda sürekli bu konu üzerinde konuşuluyo sonra arabadayken elleriyle tuttu başımı iki koltuğun arasına başım zaten tepiştiremiyorum baya uzun öptü bende istekli olduğumu anlamasın die ittirmeye çalışıyordum ama çokta hoşuma gitmişti .hatta sonrasında hani kusmadın o kadar da iğrenç değilmiş dimi demişti şimdi valla öpsün diye gözünün içine bakıyorum çok özledim cumartesi akşamı istemeye gelicekler inşşş çok güzeldi çok ne iğrenmesi ne de kusmak :)

Benimki de bu şekilde olmuştu. İlk ben davrandım.
Keşke, keşke, keşkeeee ilk öpücüğümü çok sevdiğim bir erkekle yaşama şansım olsaydı.
mafoldumben mafoldumben

Benimki de bu şekilde olmuştu. İlk ben davrandım.
Keşke, keşke, keşkeeee ilk öpücüğümü çok sevdiğim bir erkekle yaşama şansım olsaydı.
mafoldumben mafoldumben

Amaaan üzülme, benimki çok sevdiğim bir erkekleydi de n'oldu! Hayatımdaki en kötü öpücüktü, öpüşmekten soğumuştum kaydirigubbakcemile3 Hayalinde sanki mükemmel bir şey olacakmış gibi canlandırıyorsun. Ama öyle olmayadabiliyor, şekil a :) Ve bu karşındaki erkekten soğumana da neden oluyor. Zaten artık aşık olunan kişiyle iyi öpüşülebileceğini düşünmüyorum. İyi öpüşülen birine aşık olunabileceğini düşünüyorum...

Son düzenleme:

Son cümlen mantıklı.
İlk öpücük mükemmel değildi, sonradan güzelleşti. Ki zaten hep öyle olur genelde.
Kafamda canlandırmamıştım mükemmel olur diye.
Sevdiğim bir insanla yapsam çok güzel olacaktı bence.:sinifsinif:
Yani bunu da sevmiştim ama bir anlık bir hevesmiş, sonradan anladım.
Neysee... Artık bir dahakine aşık olduğum bir insan olsun inş. :Saruboceq: :Saruboceq:

Canım ben tipik bir akrep olarak önem veririm böyle şeylere :)) Herkesin yapısı farklı tabi... Ama tabi aşık olduğun biriyle iyi öpüşmenin yeri çok farklı... Onu bulduğun zaman unutulmaz oluyor zaten... Mutlaka bunu yaşamalı her insan...

boshayallersmileilkler hiç unutulmuyor gercekten..
ben de hiç beklemediğim bir anda yakalanmıstım..
sahilde sessiz kimselerin olmadığı bir sabahtı..
denize nazır tepe bir yerde çimlerde oturuyorduk..
ona son resimlerimin bulunduğu albümü getirmiştim..
resimlerime bakıyordu..ben de yorum yapıyordum nerde nezaman diye..
sonra albümü kapayım bianda yanına koydu..
hiçbirşey demeden çenemden küçücük bir dokunuşla
kendisine çevirdi ve küçücük bir buse kondurdu..
ben biran hem saskınlık hem heyecanla donakaldım..
sonra gözümün içine bakarak kocaman bir öpüşle öptü..
hayatımın ilki ve özeli oldu bu..
ilk sevgilim ve inşaallah da son olup eşim olacak..
üçüncü senemiz bitti hala ilk günkü gibi delice seviyoruz birbirimizi..
hergün vuslat günümüzü sayıp heyecanla ogünleri bekliyoruz..
öpme de öpüş de sevdiğin insana özel ve ona tek olmalı..
yoksa basit bir etparcasını öpmüşsünden farkı olmaz..

4 senelik evliyim, o zamanları düşününce üzerindenn asırlar geçmiş gibi geliyor...

biz de şimdiki eşim o zaman sevgilimle yağmurlu bir istanbul akşamında dolmabahçede sahlep içiyorduk arabada. sahlebi bitirip fincanları arka koltuğa koymuştuk. ilk o zman öpüşmüştüm. nasıl oldu nasıl gelişti herşey hatırlamıyorum. ama biz o kadar mutlu olmuşuz o kadar aşıkmışız demek ki sahlep fincanlarını arabada unutup ordan ayrılmıştık sonra. araba virajdan dönerken şıngır şıngır sesiyle aklımıza gelmişşti. o fincanları hala saklıyorum dolabımda...

keşke herşey böyle romantik film tadında kalsaydı...

kalmıyor mu gercekten..
buna okadar içten inanıyorum ki..
bu büyü hiç bozulmasın istiyorum..
neden ilkler gibi tazee kalmaz duygular..

kalmıyor be canım, nedenini niyesini bilmiyorum...
geçmişte sevgiliyken eşim ve beni düşünüyorum, bi de şimdi düşünüyorum. çoooook farklı...

ama güzel bir konu olmuş beni eski günlere götürdü.

ay bende yazayım ve iyiki lezzo olmamışım sempatiksalakcinni
küçükkene stede oturuyoduk ve 6 kız daha ilkokula bile gitmiyoduk 2si büyüktü kızların öpüşmeden bahsetmişti (nehızlıymışız) ve bize apartmanın camında gösteriyodu cam aramızda 2kız karşılıklı 3lü gurup öpüşüyoduk pis camı temizlemişizdir ve Allahtan kimse görmemiş bizi
ikincisinde meslek lisesinde merdivenin orda duruyoduk başka bölümde bi kız gurubuyla arkadaşlardan biri stajdan tanışıyodu bizi de tanıştırmıştı kız ogün geldi merabalaşmak için öpülür ya lap diye dudağıma yapıştı akannehir kalakaldım yanlışlıkla oldu dicek yeri bile yoktu ve o arkadaş onlar öyle öpüşüyo demişti ıyyyyykkkkkkkkkk bidaha da kızı görünce kaçıyodum ah ah ilk öpüşmem cam ikincisi bi kız dı ama üçüncüsü anca erkek olmuştu ilkler unutulmaz kocişte duysa unutmaz bidaha beni (unutmuşum ben ilk öpüşmemi sempatiksalakcinni)

aahah süper yasempatiksalakcinni

biz sevgilimle öpüşerek sevgili olmuştuk

sinemada ayıp sahnelere bakınca kavga etmiştim,oda yüzümü iki elinin arasına alıp ''bana bak,gözlerime bak,sence onlar senden başkasını görüyor mu?'' demişti,sonra yanaktan öpmüştü ufak ufak,ordan dudağımdan öptü ama ona sorsan ben onu kışkırtıp zorla yapışmışımdelikafadulden

:roflol::roflol: ay sekercim cok alemmis ya koptum kiyamam delikafadulden

kalmıyor mu gercekten..
buna okadar içten inanıyorum ki..
bu büyü hiç bozulmasın istiyorum..
neden ilkler gibi tazee kalmaz duygular..

sen ilkbahar geldiğinde küçüklüğündeki hisleri hissedebiliyor musun artık?

ben ilk öpüştüğümde üniversite birinci sınıftaydım. sevgilimle Ankara'daki Kuğulu Park'ta oturuyorduk... sanki yüz yıldır öpüşüyormuşuz gibi profesyonelce öpüştük. çok film izlemişiz herhalde. :))) sonra epey bi öpüştük. evlere dağıldık. :)))) kendime inanamıştım aa öpüştüm filan diye düşünmüştüm. ilk öpüşme deyince kuğular gelir aklıma. bir de ılık bahar havası... geri dönse o günler. :asigim:

17 yaşındaydım sefil ergen modundayım tabii o zamanlarsempatiksalakcinni

benden hepi topu 4 yaş büyük olan o zamanlarki sevgilimle öpüşmüştüm

beni eve bırakırken birden yapışıvermişti dudaklarıma amanınnn ilk geri ittim onu sonra etrafı kolaçan edip kimsenin bizi görmediğinden emin olunca ben öptüm bu sefer cebren ve hile yoluylasempatiksalakcinni

sonra eve gelip aynada suratımın domatesten hallice olduğunu görüp daha da utanmıştım

birkaç gece uyumadım telefonlarına da cevap vermedim ne salakmışım ya o zamanlar ne var yani o kadar olay yapacak sanki .ergen olayları işte Allahım ne kezbandım ya şimdi yazarken o hallerimden utanıyorum
sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…