ayy benimki de komikti :))
baktım yanaşıyo öpmek için.dedim heralde öpecek pat diye yapıştım dudaklara ondan önce :roflol:
meger yanagımdan öpcekmiş önce -tatlicadiarzu-
ilk ben öptüm yani.yine olsa yine ben öperdim
Benimki de bu şekilde olmuştu. İlk ben davrandım.
Keşke, keşke, keşkeeee ilk öpücüğümü çok sevdiğim bir erkekle yaşama şansım olsaydı.
mafoldumben mafoldumben
Amaaan üzülme, benimki çok sevdiğim bir erkekleydi de n'oldu! Hayatımdaki en kötü öpücüktü, öpüşmekten soğumuştum kaydirigubbakcemile3 Hayalinde sanki mükemmel bir şey olacakmış gibi canlandırıyorsun. Ama öyle olmayadabiliyor, şekil a :) Ve bu karşındaki erkekten soğumana da neden oluyor. Zaten artık aşık olunan kişiyle iyi öpüşülebileceğini düşünmüyorum. İyi öpüşülen birine aşık olunabileceğini düşünüyorum...
Son cümlen mantıklı.
İlk öpücük mükemmel değildi, sonradan güzelleşti. Ki zaten hep öyle olur genelde.
Kafamda canlandırmamıştım mükemmel olur diye.
Sevdiğim bir insanla yapsam çok güzel olacaktı bence.:sinifsinif:
Yani bunu da sevmiştim ama bir anlık bir hevesmiş, sonradan anladım.
Neysee... Artık bir dahakine aşık olduğum bir insan olsun inş. :Saruboceq: :Saruboceq:
kalmıyor mu gercekten..keşke herşey böyle romantik film tadında kalsaydı.
kalmıyor mu gercekten..
buna okadar içten inanıyorum ki..
bu büyü hiç bozulmasın istiyorum..
neden ilkler gibi tazee kalmaz duygular..
ay bende yazayım ve iyiki lezzo olmamışım sempatiksalakcinni
küçükkene stede oturuyoduk ve 6 kız daha ilkokula bile gitmiyoduk 2si büyüktü kızların öpüşmeden bahsetmişti (nehızlıymışız) ve bize apartmanın camında gösteriyodu cam aramızda 2kız karşılıklı 3lü gurup öpüşüyodukpis camı temizlemişizdir ve Allahtan kimse görmemiş bizi
ikincisinde meslek lisesinde merdivenin orda duruyoduk başka bölümde bi kız gurubuyla arkadaşlardan biri stajdan tanışıyodu bizi de tanıştırmıştı kız ogün geldi merabalaşmak için öpülür ya lap diye dudağıma yapıştı akannehir kalakaldım yanlışlıkla oldu dicek yeri bile yoktu ve o arkadaş onlar öyle öpüşüyo demişti ıyyyyykkkkkkkkkk bidaha da kızı görünce kaçıyodum ah ah ilk öpüşmem cam ikincisi bi kız dı ama üçüncüsü anca erkek olmuştu ilkler unutulmaz kocişte duysa unutmaz bidaha beni (unutmuşum ben ilk öpüşmemi sempatiksalakcinni)
ay bende yazayım ve iyiki lezzo olmamışım sempatiksalakcinni
küçükkene stede oturuyoduk ve 6 kız daha ilkokula bile gitmiyoduk 2si büyüktü kızların öpüşmeden bahsetmişti (nehızlıymışız) ve bize apartmanın camında gösteriyodu cam aramızda 2kız karşılıklı 3lü gurup öpüşüyodukpis camı temizlemişizdir ve Allahtan kimse görmemiş bizi
ikincisinde meslek lisesinde merdivenin orda duruyoduk başka bölümde bi kız gurubuyla arkadaşlardan biri stajdan tanışıyodu bizi de tanıştırmıştı kız ogün geldi merabalaşmak için öpülür ya lap diye dudağıma yapıştı akannehir kalakaldım yanlışlıkla oldu dicek yeri bile yoktu ve o arkadaş onlar öyle öpüşüyo demişti ıyyyyykkkkkkkkkk bidaha da kızı görünce kaçıyodum ah ah ilk öpüşmem cam ikincisi bi kız dı ama üçüncüsü anca erkek olmuştu ilkler unutulmaz kocişte duysa unutmaz bidaha beni (unutmuşum ben ilk öpüşmemi sempatiksalakcinni)
kalmıyor mu gercekten..
buna okadar içten inanıyorum ki..
bu büyü hiç bozulmasın istiyorum..
neden ilkler gibi tazee kalmaz duygular..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?